Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביומיים האחרונים, הרכב שלי (פורד מונדאו 2002) "מתעטש" או "משתעל" קלות בזמן נסיעה (גם כשעומדים ברמזור, בסרק). התחושה מאד לא נעימה.

מה זה יכול להיות? קרבורטור?

לא יודע אם זה קשור, הרמתי מכסה מנוע בזמן שהרכב מונע ויש רעש של בעבוע, כאילו יש הרבה אויר באיזו משאבה.

בתוך כך, האם מישהו מכיר מוסך אמין ולא יקר (לא מורשה, עם אלה כבר היה לי מספיק) באזור רמת-גן, בני ברק, גבעתיים שיכול לטפל במונדאו 2002?

ֿ

תודה

פורסם

שלום רב !

מכיוון שאין לך קרבורטור ברכב, בדוק והחלף לפי הצורך, את מסנן הדלק בתחילה, וחזור לעדכן על התוצאה המקווה.

בדוק בנוסף מלס מי קירור , ונושא התחממות יתר של המנוע, ובדוק האם הבעבוע לא נשמע מממיכל העבוי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובה.

בדקתי את מפלס מי הקרור והוא תקין, כמו גם טמפרטורת המנוע.

רעש הבעבוע נשמע כאילו מגיע מהפינה הימנית (האחורית) של המנוע, אם עומדים עם הפנים אל מול הפרונט של האוטו. כלומר, פינת המנוע הקרובה לנהג.

פורסם

יתכן ואתה שומע ,בעבוע של מי קירור ברדיאטור, החימום של תא הנוסעים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפי האבחון במוסך הבעיה היתה חשמלית.

הוחלפו פלגים וסליל הצתה.

נכון לבדיקה ראשונית ושטחית (שלי), הבעיה נפתרה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...