Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במשפחה גם אורנג' גם סלקום וגם פלאפון אם זה משנה.

עוד שבוע אנחנו טסים לגרמניה ואני מחפש את החבילה הכי משתלמת של שיחות יוצאות ונכנסות (לא משנה אם הדקות קבועות מראש או מחיר עבור כל דקה) - עדיפות שתיהיה גם חבילת גלישה, מישהו יכול להמליץ לי על משהו משתלם?

פורסם

לשיחות עם הארץ - גולן טלקום.

לגלישה - סים מקומי. בדוק כאן. קרא קצת בפורום של האתר (עוסק רבות בתוכניות data) וכן באתרי החברות השונות, שכן האתר שציינתי מעודכן -2011.

לגבי VoIP - יש מדינות בהן חברות הסלולר חוסמות שיחות על גבי הרשת (סקייפ ודומיהן), עליך לברר מראש.

כמוכן בדוק נושא גלישה חופשית במלון, ואם קיימת (או שמחיר יום גלישה נוח) בדוק אם היא אלחוטית או חוטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לשיחות עם הארץ - גולן טלקום.

לגלישה - סים מקומי. בדוק כאן. קרא קצת בפורום של האתר (עוסק רבות בתוכניות data) וכן באתרי החברות השונות, שכן האתר שציינתי מעודכן -2011.

לגבי VoIP - יש מדינות בהן חברות הסלולר חוסמות שיחות על גבי הרשת (סקייפ ודומיהן), עליך לברר מראש.

כמוכן בדוק נושא גלישה חופשית במלון, ואם קיימת (או שמחיר יום גלישה נוח) בדוק אם היא אלחוטית או חוטית.

לגבי גלישה כל המקומות שאנחנו נשארים בהם כוללים WIFI חינם לפי האתר booking בו ביצעתי את ההזמנות.

אני מעוניין בגלישה סלולארית על הפלאפון האישי שלי למרות שיהיה GPS ברכב שלנו ליתר בטחון (WAZE,GMAPS וכו')

פורסם

אם הבעיה היא ניווט אתה יכול לוותר על החבילה הסלולרית. ממליץ לך לרכוש מפה מפורטת (או, אם מדובר באזור גדול - סט מפות) של איזור הטיול שלכם. השילוט בגרמניה משובח, ואם תלמד את מתווה הדרך תדע מה לחפש בשלטי הדרכים - ואלה ברורים מאוד בגרמניה.

ממליץ לך להכין סיפורי דרך באמצעות viamichelin ותוכל להדפיס או לשלוח לעצמך את התוכנית בדוא"ל כך שיהיה לך סיפור דרך מפורט לצורך הניווט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הבעיה היא ניווט אתה יכול לוותר על החבילה הסלולרית. ממליץ לך לרכוש מפה מפורטת (או, אם מדובר באזור גדול - סט מפות) של איזור הטיול שלכם. השילוט בגרמניה משובח, ואם תלמד את מתווה הדרך תדע מה לחפש בשלטי הדרכים - ואלה ברורים מאוד בגרמניה.

ממליץ לך להכין סיפורי דרך באמצעות viamichelin ותוכל להדפיס או לשלוח לעצמך את התוכנית בדוא"ל כך שיהיה לך סיפור דרך מפורט לצורך הניווט.

תודה רבה

פורסם

בחו"ל - רק סים מקומי.

יש מפעילים זולים יותר וזולים פחות, אבל הכי פשוט זה להיכנס לחנות של חברת הסלולאר הראשונה שתראו, לקנות סים prepaid עם חבילת גלישה, וזהו.

פורסם

בגרמניה עלולה להיות בעיה לקנות סים מקומי כיון שנדרש רישום ועלולים לדרוש כתובת גרמנית, כולל תעודה המעידה עליה. מצד שני יש גם חנויות שירשמו את כתובת החנות על החוזה.

• תוכן חדש...