Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

היום בזמן החיפוש מצאתי רכב שמאוד עונה לדרישות (התקצביות שלי)

לפי הכל אני יזכיר מה הדרישות והשימושים שלי מהרכב.

1.אמינות-הכי חשוב לי-מכוון שזה רכב לפחות לחמש השנים הבאות שלי כסטודנט.

2. קטן-רק 5 דלתות ומבחינתי כמה שיותר קטן

3.חסכוני בדלק- אומנם אני משער שאני יעשה בסביבות ה 8 אלף קילומטר בשנה בלבד. אבל תמיד טוב לחסוך

4.עלות טיפולים סבירה -כי בכל זאת אני מתחיל תקופת לימודים של 5 שנים מעכשיו ואני לא יודע את מצבי הפיננסי עדיין במלואו למשך התקופה.

* לגבי ידני או אוטומט-אין לי עדיין החלטה עם עצמי. מצד אחד ידני חסכוני יותר. ומצד שני אוטומט יתן אופציה גם לחברה לנהוג.

הרכב המדובר:

את הרכב מצאתי במגרש טריידאין.

שנת 2011 מועד עליה לכביש 07.2011

יד ראשונה מפרטי.

ידנית מנוע 1.0 סמק עם 67 כ"ס

קילומטרז 29 אלף

מתחייב לטסט לשנה מיום הקניה.

בצבע אדום, כוללת סאנרוף (שאישית אותי לא מעניין)

מחיר דרוש 45 אלף שקלים - לפני שהתמקחתי.

עדין באחריות יצרן לעוד כמעט שנה

הרכב נראה בעין מאוד שמור,עדיין עם ריח של חדש וניילונים על רובו. שיפשופ קל בצד הדלת האחורי. לא משהו משוגע

מנגד בעלות של 54 אלף מביאים "על הכביש" אלטו חדשה מהחברה. בראש שקט והכל. את האמת? עד 9 אלף שקלים נשמע לי המון.

מה אתם אומרים?

פורסם

האלטו האוטומטית מפספסת את ההגדרה של רכב מיני,אם כבר אתה מתפשר על מיני שאז שתהיה הכי חסכונית,האוטומטית גם חלשה יותר,וגם ככה הרכב לא מטוס לכן כדאי ידני,

האלטו ב 54K מפתה מאוד והמחיר טוב,לדעתי כדאי כבר להשקיע בחדש עם אחריות ל3 שנים ו0KM.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשל ההפרש הקטן יחסית הייתי הולך על אלטו חדשה. אחריות ל-3 שנים, אתה יכול אפילו לבחור צבע שאתה רוצה :-) תתחדש

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

ברור שחדש, יהיה לך שקט לכמה שנים ללא הוצאות, כדאי לנצל

עכשיו את מבצע ההוזלה וגם יהיה קל יותר למכור רכב יד ראשונה,

בנוסף לזה אתה לא יודע מה עבר על הרכב המשומש ואחה חוסך

לעצמך התרוצצות ובדיקות.

פורסם

לגבי התיבה, השאלה היא כמה חשוב לך שחברה שלך תנהג. אם זה לא - הייתי הולך על הידנית בלי שום קשר לצריכת דלק.

בנוגע לחדש או משומש, אם יש לך 54K, לך על החדשה - היתרונות ברורים.

אם אין לך - אין לך.

בהצלחה עם הרכב, ואפילו יותר בלימודים.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

האלטו בגרסתה הידנית עם מעט מיקוח ורצינות נמכרת ב50 אלף לצרכן,אני חושב ששווה השקעה בת 5 אלף ש''ח..

האוטו' מאבדת את יתרון החיסכון ,מציע להתמקד בידני.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אם אתה כבר לא קונה חדש, אז למה אלטו? יש אלטרנטיבות הרבה יותר מוצלחות. אם חדש - אז האלטו הידנית בהחלט נמכרת במחיר משתלם. אם בכל זאת לקנות ממישהו פרטי - אז תבדוק את הסיטרואן C1, פיאט פנדה הקודמת, פיקנטו 1.0 ידנית.

פורסם

הוא יכול לדרוש כמה שבא לו,

אבל ריאלית אף אחד לא ישלם לו 45אלף,אולי 25-30.

תבדוק בכמה הוא מוכן לרדת.אם ההפרש נהיה מהותי אז שווה לשקול יד 2.

זו סוזוקי ידנית עם מנוע מיושן-מה כבר יכול להתקלקל בה?(אפילו חלונות חשמליים אין).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...