Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום החלפתי היום נוזל ברקס.

בגלגל האחורי השמאלי כשבאתי לחזק את הניפל ההברגה הפנימית של הקליפר הלכה.

יש מנוס מלהחליף את כל הקליפר?

יש אפשרות לאלתר איזה משהו שיסתום את זה טוב?

כמה אמור לעלות לי החלפה של קליפר כזה? {פולו קלאסיק}

תודה.

פורסם

אפשר לנסות לקחת את הקליפר לחרט שיבדוק אם אפשר להתאים לך ניפל אחר .

במחשבה שנייה - לא היתי מסתכן - כמה כבר עולה קליפר חדש/משופץ/מפירוק?

פורסם

יש ערכות של מה שנקרא time sert (חפש באתר של "ווירט") , דומה להליקויל רק הרבה יותר חזק אפילו מההברגה המקורית, אתה רק צריך למצוא את המידה של הניפל שלך. . אפילו שזה חלק בטיחותי לא הייתי מודאג, מניסיון עם המוצר הזה. .

מצד שני כמה באמת עולה קליפר מפירוק, שאתה לא יודע מה מצבו.. ועלול להרוס גם לו את ההברגה? . .

בסופו של יום זה החלטה שלך על איזה פתרון אתה הולך, אבל בגדול הקליפר לא אבוד ואין חובה להחליף..

פורסם

זה הכיוון שרציתי ללכת עליו אבל מרוב עייפות ירדתי מזה כרגע. אבל לא לגמרי :wink: . אני אתחיל לברר לגבי זה.זה דבר שלא הייתי מודע אליו אל כך עד היום, ואני רואה שזה שימושי מאד.

בכל אופן הפעם הרכב בדרכו למוסך של רון. מקווה שהכל יעבור בשלום. :wink:

תודה

פורסם

רציתי לעדכן ולהגיד שהרכב יצא היום ממוסך רון, עם הרגשה טובה, מחיר טוב, וידיעה שהרכב היה בידיים טובות.

ללא ספק המוסך המומלץ לרכבי הקונצרן.

וכדאי היה כל רגע לגרור את האוטו מצפת אליו.

תודה לכולם

פורסם

רציתי לעדכן שהרכב יצא ממוסך רון, עם הרגשה טובה מחיר טוב וידיעה שהרכב היה בידיים טובות.

וההברגה לא תוקנה אלא הוחלפה משאבת אופן.

מגיע לו מילה טובה.

ותודה לכולם

• תוכן חדש...