Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות אלפא רומאו 147 מנוע 2.0 150 כוח סוס האם זה רכב טוב ואמין ?

האם הרכב הזה צורך הרבה דלק והחלקים שלו יקרים וכל תיקון יעלה לי יקר?

ואיך הוא מבחינה ספורטיבית האם התיבת הילוכים הסלספיד היא תיבה טוב?

פורסם

תעשה חיפוש - יש שפע מידע, כאן ובפורום מועדון אלפא רומיאו ישראל.

אם לתמצת את הדברים - הרכב אמין כל עוד מטופל היטב. לא סובל הזנחה. חלקים יקרים (בעיקר חלקים שמוחלפים כל כמה זמן - משולשים כדוגמא טובה), אך הזמינות טובה במוסכים המתמחים. השמן המומלץ הוא 10W60 - יקר. צריכת הדלק סבירה לחלוטין - סביב ה-1/10. הסלספיד דורש הסתגלות כמו כל רובוטי חד-מצמדי. אם הולך הרובוט - התיקון (החלפה) יקר. תשומת לב לחלקים הבאים - משולשים, משאבת דלק, וריאטור תזמון משתנה, רצועת תזמן - לבדוק שכל אלה אינם דורשים החלפה קרובה שכן הם יקרים.

שוב - הרכב לא סובל הזנחה - שמן זול, חלקים ממקור לא ידוע - והרכב יתחיל להעניש.

בפן הפרקטי - האוטו די נוח מבחינת נוחות נסיעה, מאובזר, בוודאי ביחס לשנתון, אך תא המטען לא גדול וקוטר הסיבוב זוועתי.

מבחינה ספורטיבית - הרכב מתנהג נהדר וההגה מהיר מאד ומהנה. הביצועים סבירים, כמו כל מכוניות 2.0 ל'. מטוס זה לא.

שוב - תעשה חיפוש, ואם יהיו שאלות נוספות, תשאל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

יש לי 2 ליטר ידנית. בסה"כ מדובר ברכב אמין כל עוד טופל נכון, מה שנכון לא רק לאלפות.

החלקים ברובם כן יקרים יותר מהסטנדרט. הדגם הזה גם ידוע בצריכת שמן גבוהה מהממוצע והוא לא זול.

יש מנועים שעברו אוברול כולל רינגים והצריכה ירדה לרמה מינימלית ביותר, בדוק את זה.

הסלספיד יכול להפתיע עם תקלות יקרות, מזמן לא נהגתי על אחת אז לא אחווה עליה דעה.

צריכת דלק בנסיעות מעורבות 1:9-10. רכב מאוד מהנה עם אחיזה גבוהה והיגוי מעולה, מנוע די חזק.

עריכה: לקח לי זמן ללחוץ על התגובה ורומן היה מהיר יותר עם הסלספיד שלו :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רומן תקן אותי אם אני טועה אבל דגם ה1.6 עם 105כ"ס נחשב ליותר אמין.

בגדול זה רכב נחמד ומרגיש פחות זול מרכבים אחרים באותה קבוצת מחיר(אותו דבר עם עם ה156).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אכן, דגם ה-105 נחשב לאמין יותר ופשוט יותר לאחזקה מיתר דגמי ה-147 שנמכרו בארץ. הוא גם הנפוץ ביותר. מצד שני, הוא פחות מאובזר והביצועים שלו לא חריגים בקבוצת המשפחתיות 1.6. מכל מקום, הוא יהיה קניה טובה בהרבה לנהג צעיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק וודא כי אתה רוכש אחת שטופלה היטב, כי אני סבלתי מאוד מ-147 2.0 ידנית שסבלה מהזנחה. מה שכן, בכל זאת היא נמכרה די בקלות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...