Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול הייתה לי אחלה הרפתקה:

מי מכם שגר בראשון אולי שם לב, שיש קטע של כביש מקורצף ליד היקב/גן העיר. מי שעבר שם בטח שם לב גם שהקטע המקורצף הוא טיפה מורם ביחס ללא מקורצף (איזה 5 ס"מ לדעתי), מה שאומר שמעבר בין שני הקטעים כרוך ב"קפיצה" קטנה שראויה להאטה משמעותית.

בקיצור: אני לא האטתי. עברתי שם במהירות של כמעט 40 קמ"ש. הרגשתי את האוטו קופץ אבל לא שמעתי שום רעש מוזר, בנתיים.

בכל אופן, הייתי שמח לדעת עד כמה אני יכול לסמוך על בולמי זעזועים במקרה כזה? כדאי ללכת למוסך לבדוק אם לא דפקתי את המתלים או משהו כזה?

אני יודע שהשאלה נשמעת מפגרת במיוחד, אבל אני מאוד לא מנוסה בכל הקשור לאחזקת רכב.

תודה,

היינריך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קרה כלום, אתה יכול להיות רגוע. מתלים של רכב עומדים בזעזועים קשים הרבה יותר ממדרגה חד פעמית של 5 ס"מ.

הדבר היחיד שכדאי לבדוק זה אם ההיגוי נשאר אותו דבר וכשעוזבים את הגה הרכב לא סוטה. במידה ויש סטיה צריך לעשות כיוון פרונט, עניין של 150 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...