Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC ONE X + רום RENOVATE = לא נכנס ל Recovery Mod

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר תקופה שאני מנסה להכנס או לעשות עדכונים אוטומטיים דרך הרום של RENOVATE ובכל פעם אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ לא קיים".

לא יודע מה לא עשיתי בסדר, אבל הרום עובד תקין על המכשיר ללא בעיות - כמובן שעשיתי את כל הצעדים לפתיחת המכשיר לפני ההתקנה (אחרת הוא היה לי BRICK).

כרגע אני משתמש בגרסה 1 הישנה, היום יש כבר 4.

אני מנסה להכנס ל RECOVERY MOD לעשות עדכון רום עצמאי ע"י התקנה דרך הריקוברי כ ZIP, ובכל פעם הוא מגיע למסך של הרקוברי, טוען חלק (בערך כרבע) ואז ישירות קופץ להתקנת הרום הקיים הישן.

ואני שואל - מדוע הוא עושה זאת?

מישהו נתקל בדבר כזה?

לא יודע איך להתקין את הגרסה החדשה כי הוא פשוט לא נותן לי.

Opel Adam S 2017

פורסם

עריכה: כניראה אתה קודם כל צריך לעדכן את הKERNEL לחדש יותר, תיבדוק בדיונים של הרום איזה KERNEL הם ממליצים.

בעיה דומה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2392771

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אחרי שיטוט בלי סוף עד השעות הקטנות של הלילה הצלחתי לפתור את התקלה - מסתבר שהיה צריך להתקין את ה BOOT.IMG מחדש ששייך לרום RENOVATE 4 FINAL. לא היה לי מושג.

מעצבן שלפעמים ב XDA הם לוקחים את זה כמובן מאליו שאתה תותח בהתקנות ולא כותבים מדריך התקנה, חיפשתי המון בגוגל ויוטוב.

בכל אופן שיטת ההתקנה של ה BOOT.IMG היא קצת ארוכה ומי שמסתבך עם זה שיפנה אלי אני אנסה להסביר.

תודה על תשובתך hwgeek (מ HWZONE אני מתאר לעצמי) זו גם היתה אחת האופציות

מה שכן, התמונות עם הפלאש בצבע ירוק שבעבר התחילו במכשיר לאחר עדכון רום מקורי מ HTC' חזרו שוב לאופנה עם הרום החדש, צריך להתקין כרגע את הפיקס שמתקן זאת - שהוא בהחלט אחד מהקרנלים.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן הייתי מHWZONE עד שעשו עידכון לפורום וכעת איני יכול לחדש את הסיסמא (:evil: ), מאז אני נירשמתי לIANDROID ופעיל יותר כאן - כמו שאומרים הכל לטובה :-).

והקארנל אכן אמור ליהיות בBOOT.IMG, ככה זה לפחות ברום הסיני, וסתם שאלה- מה הכוונה שהתקנת הBOOT.IMG היא מסובכת?, מה התהליך- פשוט יש לי ניסיון רק בסינים וכאן פשוט ניתן לעשות זאת ע"י קובץ ZIP לעידכון או ע"י תוכנת FLASHTOOLS.

איך אצלך?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

:p

הבעיה היתה איך להגיע למקום הזה, עד שהבנתי שהכל עובד דרך ה CMD וצריך לחבר את הטלפון כשהוא במצב BOOTLOADER ורק לאחר מכן להתקין את הרום

יש בעקרון הסבר

http://www.deviceseeker.com/2012/12/how-to-install-renovate-rom-on-htc-one-x/

דרכו אפשר להבין איך להתקין בכללי את ה BOOT.IMG

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...