Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Barum

זה שם החברה, היא אכן חברת בת של קונטיננטל.

איזה דגם, ספציפי, הוצא לך?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
Barum

זה שם החברה, היא אכן חברת בת של קונטיננטל.

ולי לפני שנים אמרו שזו חברת בת של Good Year. אני אוהב את המושג "חברת בת". :roll:

בכל מקרה אני מאמין שמדובר בצמיגים בסדר והם מגיעים מאירופה, בטח שהם יהיו עדיפים מסיניים בלי אבא ואמא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החברה היא אכן חברה בת (ולא חברת בת) של קונטיננטל, ומוצרי שתי החברות מיובאים לארץ ע"י אותו יבואן - כסלו תחבורה בע"מ.

מדובר בחברה צ'כית שמייצרת צמיגים סבירים במחירים נוחים. אני כבר עם הסט השני על האוטוביאנקי (כרגע עם ברילנטיס 2) ומרוצה מאוד. במידה שלה זה בערך הצמיג האיכותי ביותר שניתן להשיג כאן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, ניתן להגיד גם וגם, שני הצירופים מקובלים, לפחות לפי האקדמיה ללשון העברית.

דגם הבריליאנס טוב, אני נסעתי עם סט כזה. מאבדים אחיזה בהדרגתיות, אם זה פרמטר חשוב עבורך. שקטים יחסית, לא נוקשים.

לפני בערך כשנה (תיקון - שנתיים) הם עלו לי בסביבות 1200 ש''ח. (185/60/14)

נ.ב

לשניה שכחתי שאני עכשיו עם צמיגי APOLLO.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני אולי קצת שמרן בצמיגים, אבל אצלי המושג "חברת בת" (או "חברה בת" כמו שמישהו התעקש כאן) מתקשר בעיקר לצמיגים שרמתם נמוכה מכדי להיות משווקים תחת המותג של החברה האם. כמו שאמרו כבר מזמן, עוד בימי טורבו העליזים כמדומני, הצמיגים הם הקשר שלך עם הכביש, ואני מוסיף הקשר היחיד שלך עם הכביש, ובקשר כזה אני לא מתקמצן והולך על דגמים טובים של הפירמות המובילות.

פורסם

אכן חברה בת של קונטי - יש לה מפעלים בצ'כיה ופולין (המרכזי הוא בצ'כיה כמובן, הרי החברה צ'יכית).

כך גם MATADOR / MABOR / SEMPERIT / GENERL ו-VIKING.

GENERL מיוצרים בארה"ב. הצמיגים שלהם מגיעים על דגמי פורד F השונים כציוד מקורי (OEM).

MATADOR מיוצרים בצ'כיה (כמו BARUM). צמיגים שלהם מגיעים על דגמי VAG הבסיסיים כציוד מקורי (פאביה / איביזה / פולו - וורסיות החלשות / הבסיסיות).

SEMPERIT מיוצרים באוסטריה (וינה).

VIKING מוצרים בנורווגיה.

היו לנו BARUM על הפאביה הראשונה, לא היו רעים בכלל. אחזו טוב ביבש, טוב ברטוב, אפילו היה שקטים יחסית. אבל בניגוד לקונטי' פרמיום קונטקט שהיו על הפאביה השנייה, הם פחות אוחזים (ברטוב) ושקטים. מצד שני - גם המחיר נמוך מהותית ולא מדובר בצמיג זבל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
החברה היא אכן חברה בת (ולא חברת בת) של קונטיננטל, ומוצרי שתי החברות מיובאים לארץ ע"י אותו יבואן - כסלו תחבורה בע"מ.

מדובר בחברה צ'כית שמייצרת צמיגים סבירים במחירים נוחים. אני כבר עם הסט השני על האוטוביאנקי (כרגע עם ברילנטיס 2) ומרוצה מאוד. במידה שלה זה בערך הצמיג האיכותי ביותר שניתן להשיג כאן.

נכון מאוד, זה מסביר מדוע הם באו בזמנו על הג'אוות מצ'יכיה למי שזוכר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...