Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צמיגי מדבקה ולא נעליים. האתרים שלהם כמעט זהים לחלוטין, גם MATADOR.

איתמר, ע"פ MATADOR הם צ'כים ומיוצרים בצ'כיה - אולי יש גם פס יצור בספרד. בתקופה האחרונה הם מגיעים על הפאביות והאיביזות 1.4 הבסיסיות (ראיתי אצל שכנים שלי שקנו את הוורסיות הללו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אף פעם לא יצא לי לראות אותם על רכבים חדשים, פאביות אני רואה בעיקר עם קונטיננטל וברידג׳סטון ואיביזה עם פירלי וברידג׳סטון.

פורסם

חזרתי מטיול מסלובניה לפני מסי ימים , ביקרתי במפעל צמיגים גדול שבחזיתו מס שלטים : קונטיננטל, בארום וגם גודייר. כנראה מייצרים עבור גודייר פס יצור מסויים.

מנסיון העבר היו לי בארום ברלנטייס 2 על קסארה ,היו רכים ואוחזים במידה טובה.

החברה הינה חברה/ת של קונטי ובסיסה אכן בצכיה.

לא מוצר מדבקה אבל התימחור שלו בעבר היה גבוה מדי בארץ.

פורסם

על הרכב שלי התקנתי רבעיה של ברום ברילנטיס 2, יש לי אותם מאוקטובר 12'.

סך הכל צמיגים טובים שעושים את העבודה, תמורה טובה למחיר, בגשם שני ואילך מחזיקים טוב, בגשם ראשון וכל מיני שלוליות על הכביש, כמו כל צמיג הם מאבדים אחיזה בקלות.

מבחינת בינעירוני, 120 צפונה הם מחזיקים מעולה, לגבי רעש וכו' אני לא מסתכל על זה כי הטנק שלי בן 18 והוא מרעיש גם ככה.

לגבי בלימה, אין לי ABS, כמעט ולא יוצא לי לנעול גלגלים, שזה מעיד על כושר בלימה טוב של הצמיג, מעבר לכך, על כבישים עם אחיזה פחות טובה הצמיגים מציגים בלימה טובה, לפעמים ננעלים לי הגלגלים לשניה ומתחררים (זה גם כי הבולמים כבר גמורים).

גם על רכב אחד בעבודה שעבדתי בה היו רבעיה כאלה, גם איתם הייתה אחיזה טובה.

• תוכן חדש...