Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט הרחוק של הרסיבר שלי גסס הרבה זמן לפני שהתפגר. למעשה הכפתורים שבקו אחד אחד. כמה פעמים פתחתי אותו והחלפתי בין הכפתורים השונים, כיוון שהיו הרבה פונקציות שאני לא משתמש בהן לא היה אכפת לי.

מאגר הכפתורים התקינים אזל, ורכשתי אחד חדש מאיביי. הוא גדול יותר מהמקורי ובעל עוד יותר כפתורים. 54 למען האמת, מתוכם רק 11 רלוונטים לי, ואני יכול אפילו להסתפק ב-8. הוא מוצר סיני זול שאין לי כמעט ספק שיתפגר תוך שנה שנתיים.

חשבתי לקחת את השלט הישן שהמעגל שלו תקין, ולייצר שלט חדש ואיכותי בו יהיו רק הכפתורים שאני צריך, שיהיה קטן יותר ועמיד יותר. הייתי שמח למשל להחליף את כפתורי הווליום בפוטנציומטר (כפתור סיבובי, זה המונח הנכון?), אם כי זה סתם פינוק.

אין לי טיפה של הבנה בתחום, ואני לא מתכוון לנסות לבד בשלב הזה. האם יש מקום שיכול לעשות לי כזה דבר? האם זה בכלל ריאלי?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פרק את השלט הישן, קח מקלון אוזניים, טבול אותו באציטון נקי ונקה איתו את המגעים במעגל המודפס ובכפתורים עצמם.

הכל אפשרי, תלוי ברמת ההבנה שלך בתחום, ומכיוון שאתה מעיד על עצמך שאין לך הבנה באלקטרוניקה, פרוייקט שכזה לא יהיה ישים עבורך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי נסה ספריי מגעים במקום אציטון. אם לא עוזר, אולי יש אפשרות להזמין שלט כזה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כמו שאמרתי, כבר קיבלתי את השלט החדש, אני חושב על העתיד ועל נוחות שימוש.

ניקיון הכפתורים (בזמנו) לא עזר. הבעיה היא בוודאות הם ולא המעגל, כי כל פעם כשהחלפתי כפתורים הם עבדו לפרק זמן מסויים (כמה חודשים).

על בניה לבד ויתרתי מראש, השאלה אם אין איזה איש מקצוע/עסק שמתעסק עם דברים כאלה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מה שאתה רוצה לעשות לא ממש ריאלי, חלקית מבחינה מכנית וחלקית מבחינה אלקטרונית.

למשל לא ניתן לעשות פוטנ' שהוא אנלוגי לשליטה ברסיבר שצריך לקבל פקודה של ווליום למעלה או למטה.

אפשר לעשות 'בכאילו' כל מיני פטנטים עקיפים, אבל זה לא ייתן לך את התוצאה המבוקשת.

לגבי פתרון אחר - מציע לך לקנות שלט אוניברסלי של הרמוני (הכי זול זה משהו כמו 30-40$ באיביי, ויספיק לך).

הוא כבר מכיל בתוכנה את כל הקודים של רוב המכשירים בעולם, ויכול ללמוד קודים חדשים.

הוא יכול להחליף לך את כל השלטים בו זמנית, ולעשות יותר מזה - כמו סדרה של פעולות בלחיצה על כפתור בודד.

יישפר לך את איכות החיים פלאים, מנסיון.

http://www.ebay.com/itm/Logitech-Harmony-300-Universal-Remote-Control-915-000143-/300938509749?pt=US_Remote_Controls&hash=item4611553db5

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תקנה שלט של לוגיטק לקולנוע ביתי ותתכנת אותו כרצונך לכלל המכשירים כולל כפתור ווליום מסתובב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...