Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי ליקנות רכב ב-Ayalon Motors?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעניינתי בפורד פייסטה חדשה, גיר ידני, מנוע 1.25. נודע לי ש"איילון מוטורס" - היבואן המקביל - מוכרת את הדגם הזה עם אבזור מפואר הכולל מחשב דרך, מערכת מולטימדיה עם בלוטוס מקורי והרבה תוספות אחרות . עשיתי הזמנה ומאז לא מפסיק להצטער. הנה רשימה ארוכה של הפשלות של החברה הזאת. 1. הרכב הגיע באיחור של 7-10 ימים. 2. המזגן לא קירר. במוסך מורשה נקבע שהמדחס מט, אין אותם במלאי בארץ והספקה עלולה לקחת שבועת. דרשתי להחליף לי את הרכב והחברה הסכימה אך גם זה לא הלך חלק. ניסיתי לבדוק את הרקע של הרכב החדש לפי מספר שלדה. לפי מספר הזה ניתן לקבל מידע כולל על כל רכב: מדינה והמפעל המייצר, תאריך יצור, סוג של מנוע ובודי, מספר כריות אביר ורמת אבזור. בדיקת רקע של רכב ניתן לבצע לפי מספר VIN. המערכת הזאת לא זיהתה את הרכב שלי .זה הדאיג אותי ואני פניתי למוסך שרות לצורך בירורים. הם דיברו עם "דלק מוטורס" היבואן הרשמי, והתברר שהרכב החדש בכלל לא מופיע לא במשרד רישוי ולא במערכת של "פורד" בארץ, ושבעלות הרכב הקודם לא בוטלה. העניין הזה עדיין לא סודר. 3. רכב שותה דלק כמו גמל. נסעתי כ-300 ק"מ ונשאר לי רק רבע מיכל. מיכל מלא אמור להספיק בערך ל-700 ק"מ. אני החלטתי לתת לזה בדיקה נוספת ולא לעלות את הנושה בינתיים. 4. בעט מסירת רכב לא קיבלתי לא תעודת אחראיות ולא ספר טיפולים, וחוברת הדרכה קיבלתי בספה הצ'כית. 5. שטיחונים מקוריים של "פורד" הוחלפו בשטיחונים מסוג הזול ביותר. רושם הכללי מהחברה הזאת הוא כזה: במקרה הטוב הם חובבנים שלא יודעים את העבודה שלהם, ומבחינתי אולי גרוע מזה. שורה התחתונה – לא להתקרב.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין, כי גיסי קנה לא מזמן פורד פוקוס חדשה מהם והוא מרוצה מאוד. היום אני אשאל אותו לגבי הדברים שאמרת.

טני אשמח גם אם תגבה את הדברים שאתה אומר בתמונות. כבר היו פה לא מעט משתמשים חדשים שדאגו להשמיץ יבואנים , מבלי להביא הוכחה מינימלית, ואז נעלמו

פורסם

תמונות של מה בדיוק את רוצה לראות במקרה הזה? של תעודת אחראיות שלא קיבלתי, של המדחס מט, של זה הרכב לא מופיע במאגר מידע של "פורד" העולמי, של זה שלפי "דלק מוטורס", האחראית אל שרוט של כל "פורדים" בארץ, הרכב שלי לא קיים בצי הרכבים שלה? של השטיחונים ב 10 ש"ח? של הסיחות טלפון שלא מביאות לשום תוצאה חוץ מההבטחות ש"אנחנו כאן בשבילך"? ניסית לבדוק את הרכב שלו לפי VIN (זה בעצם מספר שלדה)? שאלת אותו את כל השאלות שאני מציב כאן?

פורסם

כמה דברים:

1. לגבי השטיחים, אתה מדבר על אותם שטיחי גומי / בד (סטיל ליסינג) עם סמל של פורד? - במידה וכן, אלה אותם השטיחים שתקבל בהזמנה דרך "דלק מוטורס". מבדיקה מול היצרן, הרכבים יוצאים עם שטיחי לבד, מה שאומר שכנראה "דלק" מחליפים אותם בארץ.

2. אתה באמת חושב שאחרי 300 ק"מ בלבד - תצליח להגיע לצריכת דלק שפויה? איש יקר, אתה הוזה. קח לעצמך לפחות 1000 (ואפילו 1500) ק"מ עד שצריכת הדלק תתחיל להראות סימני שיפור מהותיים. בתקופת ההרצה (אותה דורשים עדיין) - צריכת הדלק לא מבריקה. זה קרה לי בפוקוס, זה קרה לי ביטי הקודמת, זה קרה גם בפאביה הקודמת וכו' - הבנת את הפואנטה מן הסתם :wink:.

שקלנו להחליף את הפוקוס 1.6 שלנו - בפוקוס 1.6EB דרך "איילון". לאור הדברים הלא חיובים שאני שומע כאן ומחברים, בהחלט שוקל לוותר על התענוג - ולהמשיך עם "דלק" (ועם שנת אחריות נוספת - בניגוד לאיילון שמספקים רק שנתיים). מצער לשמוע שכך הם מרשים לעצמם לזלזל בלקוחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני בהחלט מסכים עם הנימוק של צריחה מוגזמת בזמן הארצה, אבל פ-2? אני צירפתי לזה תדפיסם של תוצאות בדיקת רקע של 2 רכבים: שלי ומישהו אחר. אשמך לדעת מה אתם חושבים על כך שבעצם אין שום מידה על ה"פייסטה" שךי עוצ מארץ יצור ו המפעל.

My Car.pdf

Example.pdf

IMG_20130814_090033.jpg

IMG_20130814_090043.jpg

פורסם
אני בהחלט מסכים עם הנימוק של צריחה מוגזמת בזמן הארצה, אבל פ-2? אני צירפתי לזה תדפיסם של תוצאות בדיקת רקע של 2 רכבים: שלי ומישהו אחר. אשמך לדעת מה אתם חושבים על כך שבעצם אין שום מידה על ה"פייסטה" שךי עוצ מארץ יצור ו המפעל.

תיכנס לאתר הזה (תמחק את הרווחים, אין לי הרשאות לעלות קישור):

etis.ford .com /vehicleRegSelector.do;jsessionid=5551403A21C5F394C08CC103DF45342A.fcvas512

כאן תוכל לראות את הרכב שלך בדיוק, ועם איזה תוספות הוא יצא מהמפעל (אפילו סוג השטיחים). זה האתר הרשמי של פורד.

אין מצב שהרכב שלך לא מופיע שם. אם הוא לא מופיע תבדוק אולי יש טעות במספר שילדה המודפס ברשיון.

פורסם

פרטים עיקריים שמצאתי על הרכב שלך באתר:

Primary Features

Build Date: 12.12.2012

Vehicle Line: Fiesta 2012-

Body Style: 5 Door Saloon

Version: Series 30

Engine: 1.25L Duratec DOHC EFI(80PS)

Transmission: 5 Speed Manual Transaxle - B5/IB5

Drive: LHD FWD

Axle Ratio: 4.06

Emission: Stage V Emissions

Air Conditioning: Automatic Air Conditioning

Territory: (+)"SI"

Paint: Moondust Silver (Metallic)

Interior Fabric: Match Point/View Charcoal Blac

k

פורסם

בבעלותי 2013 {פיאסטה 1.25}

צריכת הדלק שציינת היא מוגזמת לדעתי , גם אם הרכב חדש לגמרי . המרחק בין רבע מיכל להדלקת המנורה של הדלק הוא קצר ביותר . אפילו אם הרכב נסע אך ורק בתוך העיר . אם הבדיקה נעשתה מחוץ לעיר , צריכת הדלק היא קטסטרופלית !

זה יכול להיות מצב מאד קיצוני שהרכב עמד בפקקים {שעות?} יותר מאשר נסע ? האם גם המזגן עבד? גם בצורה חלקית ?

פורסם

מה-300 ק"מ שעשיתי בערך 120 הם מחוץ לעיר. בנסיעה עירונית של 6 ק"מ מחשב דרך מראה צריכה של 10 ק"מ בספירה לאחור

של מספר ק"מ עד ל-0 דלק. אתן לזה עוד קצת זמן לבדיקה.

פורסם

1. קיבלת פיצוי?

2. קורה, בשביל זה יש אחריות. דרוש החלפה מלאה תוך שבוע.

3. תבדוק כמו שצריך.

4. תדרוש שיספקו בהקדם האפשרי.

5. אוראל כבר ענה לך לגבי השטיחונים.

אני לא השתכנעתי יותר מדי, מצטער.

משכנתא זה קל

פורסם

לא נראה לי ראוי לתת במה למשתמש חדש שמוצא לנכון - בפעם הראשונה אי פעם שהוא כותב בפורום - להשמיץ יבואן. לא אמין ואף מאוד בעייתי בעיניי.

אגב, אין לי שום קשר לאיילון מוטורס, אך אני מבין שהצלחתו חשובה מאוד להווצרותה של תחרות כלשהי בשוק הרכב הישראלי.

פורסם
לא נראה לי ראוי לתת במה למשתמש חדש שמוצא לנכון - בפעם הראשונה אי פעם שהוא כותב בפורום - להשמיץ יבואן. לא אמין ואף מאוד בעייתי בעיניי.

אגב, אין לי שום קשר לאיילון מוטורס, אך אני מבין שהצלחתו חשובה מאוד להווצרותה של תחרות כלשהי בשוק הרכב הישראלי.

מסכים איתך.

גם אני רכשתי את הרכב שלי מאיילון וקיבלתי שירות טוב ורכב מעולה. וכשקונים מיבואן חדש צריך לתת לו הזדמנות לטפל בבעיות ולא ישר להכפיש

פורסם
מה-300 ק"מ שעשיתי בערך 120 הם מחוץ לעיר. בנסיעה עירונית של 6 ק"מ מחשב דרך מראה צריכה של 10 ק"מ בספירה לאחור

של מספר ק"מ עד ל-0 דלק. אתן לזה עוד קצת זמן לבדיקה.

תיכנס למערכת (יש תפריט Eco או משהו בסגנון) יש לך שם דירוג של הנהיגה שלך, לגבי החלפת הילוכים, מהירות נסיעה, ודירוג כללי. לפי זה אתה יכול לדעת מה אתה עושה לא בסדר.

אני כבר עשיתי כ-3000 ק"מ והצריכה שלי היא 16 ק"מ לליטר עם מזגן דלוק כל הזמן 40% נסיעות עירוניות.

פורסם

אתה דרשת להחליף רכב והם אישרו? נראה כאילו הם אקסטרא בסדר, למרות הפאדיחות. נראה אותך מצליח להחליף רכב אצל דלק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...