Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים לגבי סובארו B4 שנת 2008-9 (מנוע- 1800+)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

למישהו יש במקרה את הרכב המדובר?

אני זוכר שהיה אותו לחבר טוב בזמנו, כשהוא היה חדש מהניילון, זה היה רכב פשוט מדהים.

לא יודע לגבי תקלות נפוצות(אם יש למישהו מידע אני אשמח ואם אין בכלל אני עוד יותר אשמח), אבל אני זוכר שהוא נסע כל כך יפה(לא בטוח אם זה היה ידני או אוטומטי או טורבו או בלי טורבו, אבל הוא נסע מושלם.).

כמה רכב ברמה הזאת שווה היום?? אפשר להשיג ב70-80 אלף שקל ופחות עם קילומטרז' סביר?

שתהיה לכם שבת שלום!

אגב, בחברות הליסינג, אפשר למצוא רכבים ברמה טובה, מהשנתונים האלה??

פורסם

אין מצב, שאף אחד לא מכיר את האוטו הזה....

נו באמת חבר'ה, אין לאף אחד רעיון חוץ מלחרוש את היד 2 מאיפה אפשר להשיג אחד כזה במצב טוב יחסית??

פורסם
אין מצב, שאף אחד לא מכיר את האוטו הזה....

נו באמת חבר'ה, אין לאף אחד רעיון חוץ מלחרוש את היד 2 מאיפה אפשר להשיג אחד כזה במצב טוב יחסית??

היי,

יש לי את הרכב, שנה 2008, אין מנוע שקטן מ 2000 ליטר. האוטו נוח, שותה בממוצע אחד לעשר.

אני אוהב את האוטו, מרגישים עוצמה, יש 150 כ"ס, שנתון 2008 עם מד אוץ קטן מ 90000 אפשר למצוא באזור ה60 אלף. אגרת טסט 1800 שקל. לא היו לי תקלות בשנה וחודשיים שהאוטו ברשותי.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

תודה!

כדאי לדעתך להתעסק עם חברות ליסינג??

או שלחרוש על היד 2?

מאיפה אני יכול להשיג משהו ברמה טובה?

הבעיה היחידה שלי היא שהוא קצת שותה דלק...

פעם הוא לא היה עושה 1ל12 או 13 אפילו?

פורסם
תודה!

כדאי לדעתך להתעסק עם חברות ליסינג??

או שלחרוש על היד 2?

מאיפה אני יכול להשיג משהו ברמה טובה?

הבעיה היחידה שלי היא שהוא קצת שותה דלק...

פעם הוא לא היה עושה 1ל12 או 13 אפילו?

היי,

אני רכשתי מאוטו סנטר, רכב שהיה בבעלות פרטית ולא ליסינג.

אני מאמין שאפשר למצוא גם ביד 2 משהו טוב.

האוטו שותה דלק לעומת מנועי 1600, לפי דעתי בקטגוריה שלו, צריכת הדלק היא סבירה ובנוסף על פינוקים משלמים.

תעשה חישוב כמה אתה נוסע בחודש וכמה אתה מוכן להשקיע בדלק, יש מקרים שהדלק מתקזז בהוצאות אחרות כמו תחזוקה שהיא יחסית זולה והאוטו לא נוטה להתקלקל.

מחוץ לעיר אני מאמין שהוא מגיע ל-1 ל-12 בנסיעה רגועה ושלווה, בשביל נסיעה כזאת לא קונים B4 או כל מכונית מנהלים אחרת.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

קצת סדר בדברים.

הB4 עברה שינויים ומתיחות פנים רבות אך עדיין לא הייתה חפה מטעויות.

הרכב נמוך והמושב האחורי לא נוח ,צפוף ומיושן.

גיר 4 הילוכים מסרס את הרכב ותורם גם הוא לצריכת הדלק הגבוהה.

הנעה כפולה קבועה גם היא בעלת משקל נוסף ומעמיסה על המנוע ,מה שמביא שוב לצריכה גבוהה יותר של דלק.

סטים של צמיגים נדרשים להחלפה ברביעיות (קצת כבד כלכלית).

הרכב מכוייל ספורטיבי ומהנה לנהיגה (לולא הגיר המיושן היה לחבילה מוצלחת יותר).

בסה''כ רכב אמין בקטגוריה ,אך יש אלטרנטיבות אחרות טובות ממנו.

מה צרכייך?,מסלול נסיעה קבוע (עירוני\בין עירוני - מישור,הררי?)

מספר נפשות אשר יסעו ברכב ,רכב ראשי או משני?

בהצלחה

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

הקפצה!

רק היום ראיתי את התגובות.

אז קודם כל, תודה רבה לכם, פתחתי שרשור נוסף, אתם מוזמנים לראות ולהמליץ שם.

• תוכן חדש...