Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני סטודנט מהקריות ולומד בירושלים, לכן אני מחפש רכב כמעט בלעדית לנסיעה בין עירונית, שיסחוב את העליה לירושלים עם שני אנשים + מזגן.

הוא חייב להיות אוטומטי כי יש לי רישיון רק על אוטומטי, לחברה שלי יש רישיון על ידני אז אם יש אפשרות לרובוטי אז גם טוב.

חשוב לי שיהיה אמין, אני מעדיף לשלם יותר מראש מאשר לחשוש מהפתעות וביקורים למוסך.

כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק אבל בגלל שאני מתכוון לנסוע איתו בין עירוני אני מניח שהצריכה תהיה טובה יחסית.

מעבר לכך פחות חשובה לי הנוחות במושב האחורי ויותר בקדמי (אני 1.85) בנסיעות של השעתיים לירושלים, אבל כמובן שאי אפשר הכל, לכן מניתי את העדיפויות שלי בסדר יורד.

אודה מאוד אם תוכלו להמליץ לי על דגמים (ושנתונים) להתמקד בהם.

פורסם

יש לך את הדייהטסו סריו,היא אמינה,צריכה להסתדר עם עליות של ירושלים,ויש מבחר ביד 2.

סוזוקי ספלאש,חסכונית,עם אמינות טובה,לרעתה תא מטען די קטן כמו של רכב מיני.

יש ביד 2 כמה I20,לדעתי הם יותר משתלמים,הם מאובזרים,יותר מרווחים,חומרים נעימים יותר,אבל היא למשל פחות חסכונית מהספלאש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם, אני סטודנט מהקריות ולומד בירושלים, לכן אני מחפש רכב כמעט בלעדית לנסיעה בין עירונית, שיסחוב את העליה לירושלים עם שני אנשים + מזגן.

חפש רכבים עם מנועי TSI ושים לב שאתה לא מתפתה וקונה רכבים עם מנועים קטנים (מתחת ל-1400) כי הם פשוט יחנקו לך עם מטען+מזגן+עליות+נסיעות ארוכות

פורסם

איזה TSI הוא יקנה ב 50K?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה TSI הוא יקנה ב 50K?

סינית בשבילי, במה מדובר ולמה זה חשוב לי? ואם זה חשוב, מאיזה מחיר בלבד אפשר למצוא כאלה?

פורסם

TSI - מדובר במנועי טורבו בנזין מקבוצת פולקסוואגן .

כולם מעל התקציב שלך, ואני לא חושב שאלה בראש סדר העדיפות בשבילך. לא זולים לאחזקה.

דייהטסו סיריון החל משנתון 2006 (צורה חדשה) יענה על מרבית הדרישות.

כמובן, לא תוכל לקבל את הכל , אבל רכב חסכוני ואמין כן.

ברכב הזה מותקנים מנוע וגיר זהים לאלה של טויוטה יאריס, רק שטויוטה יותר יקרה בגלל המותג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם על התגובות עד כאן, בינתיים הוזכר הסיריון פעמיים, וגם i20 וספלאש. אפשר אולי לשמוע חוות דעת על מאזדה 2, וסיאט איביזה, ופורד פיאסטה תחת אותם התנאים שהצבתי בתחילת השרשור? אלה הרכבים שעלו הרבה בדיונים דומים שקראתי.

לעומת הסיריון, האם אין יתרונות לטויוטה יאריס? אני רואה אותה המון בכביש...

פורסם

את האיביזה אני פחות מכיר,פיאסטה בתקציב הזה מאוד גבולי כמעט ,תצטרך לעלות לאזור ה 60 בערך כדי לקבל מבחר,הרכב עצמו בטיחותי,חומרים טובים,מושבים נוחים אני אהבתי אותה.

המזדה 2 נכנסת בתקציב,היא זריזה בין הסופר מיני,הפלסטיק פשוט,אם אתה בכול זאת התלהבת ממנה קח את רמת איבזור הגבוהה DYNAMIC ,כי בפשוטה יש רק 2 כריות אוויר לעומת 6,ושליטה מההגה ועוד כמה דברים.

פורסם

לנסיעות בין עירוניות לא כדאי לקנות רכב קצת יותר גדול? הרי בבין עירוני ההבדל בצריכת דלק לא משמעותי כל כך אבל רכב גדול יהיה יותר נוח להסעת נוסעים נוספים.

לדוגמא רכבים כמו קיה ריו וקורולה רובוטית.

פורסם

הקורולה הרובטית רכב לא מוצלח בזכות הגיר,הריו לעומת היונדאי מציגה איכות חומרים פחות טובה,אין שליטה מההגה,אני לא חושב שה20 תהיה פחות נוחה מהריו.

• תוכן חדש...