Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית, ממה שאני יודע, רוב האירופאיות מתאימות לגז ובייחוד צרפתיות. אמריקאיות גם הולכות טוב. יפניות וקוראניות פחות, אבל לא כולם, למשל יונדאי מהדור הקודם (לפני ה i למיניהן) כן הולכות טוב עם גז. זה ממה שאני יודע באופן כללי. חוץ מזה כפי שאני מבין מנועים גדולים בד"כ יתמודדו טוב יותר מאשר מנועים קטנים (מצד שני שמעתי כבר על GMC יוקון חדשה עם מנוע בזנין ענק שהלך לה מנוע אחרי 50K ק"מ בלבד...), ועדיף מנוע ללא תזמון שסתומים משתנה (למרות שהיום הרוב כבר עם)

אבל אני מציע לך לחפש כאן מישהו בשם "ערן המסוקס" (זה ה user שלו) ולשאול אותו, הוא מומחה למערכות גז, התקנות וכו' (עובד כאן אצל המתקין בב"ש), אני בטוח שהוא ייתן לך תשובות יותר מדוייקות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רנו מגאן בנזין, היו גם מספר סובארו שנמכרו ע"י היבואן עם מערכת גז, רשימה מפורטת לא מכיר

פורסם

סובארו אימפרזה למשל הייתה יסיבה לגז ללא בעיות. B3 הייתה מגיעה לארץ עם מערכת גז מקורית אם אני זוכר נכון.

אכן כדאי לבדוק היטב. אני שקלתי מערכת גז ברכב שלי, מנוע כזה באירופה זוכה למערכת גז מלאה (המנוע רץ רק על גז!)

בסין ראיתי שיש גם כל מיני VW ישנות (סנטנה, סנטנה ויסטה ועוד כמה רכבים מגעילים שיש להם שם בתור מוניות) שהן על גז. מנועים ישנים של פולקוסוגן כמו 1.6 או 1.8.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למי שמחפש איזה רכבים מתאימים יכול להתקשר למתקין בב"ש: http://www.d.co.il/80147861/28320/

אני יודע שזה נשמע כאילו לתת לחתול לשמור על החלב, אבל אני מכיר את העסק ואת האנשים ומדובר במקום אמין מאוד, אז אפשר לשאול אותו.

עקרונית היום אפשר להסב כל רכב (יש משמנת אלקטרונית למשל) אבל יש כאלו שבאים מתאימים יותר. לדעתי כדאי לשאול אותו פשוט איזה רכבים מתאימים יותר למערכת גז.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
למי שמחפש איזה רכבים מתאימים יכול להתקשר למתקין בב"ש: http://www.d.co.il/80147861/28320/

אני יודע שזה נשמע כאילו לתת לחתול לשמור על החלב, אבל אני מכיר את העסק ואת האנשים ומדובר במקום אמין מאוד, אז אפשר לשאול אותו.

עקרונית היום אפשר להסב כל רכב (יש משמנת אלקטרונית למשל) אבל יש כאלו שבאים מתאימים יותר. לדעתי כדאי לשאול אותו פשוט איזה רכבים מתאימים יותר למערכת גז.

זה גם תלוי באיזה מערכת מדובר. כל יבואן מביא מערכת אחרת. אחת אידיאלית למכוניות קוריאניות ואמריקאיות אבל לא לסוגים אחרים ואילו מערכת אחרת אידיאלית למכוניות מסויימות אבל לא לקוריאניות ואמריקאיות.

אם אתה רוצה את הטלפון של היבואן של מערכות למכוניות קוריאניות ואמריקאיות אני אשמח להשיג לך אותו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...