Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

70K-90K

shapin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש רכב לאמא שלי, בראש ובראשונה שיהיה אמין וחסכוני.

את האמת אני מחפש במגרשים בגלל שיש לנו מאזדה 3 05 די חבוטה, אז ככה שייקחו אותה ממני בטרייד אין אז ככה שזה יוצא המאזדה שלה פלוס 50K אם יש צורך אז אפשר להתגמש עד תוספת של 70K.

אמא עושה בערך 15K בשנה לרוב זה נסיעות בתוך העיר ואחת לשבוע נסיעה של מקס' חצי שעה מחוץ לעיר.

מחפש מיני\משפחתית קטנה, דגש לתא מטען סביר שיוכל להכיל את כמויות הקניות המפלצתיות שלה :shock: .

שמתי עין על I20\I25, פאביה או לאון.

תודה רבה.

נ.ב

אנחנו לא מחפשים רכבים כמו I10\ALTO עם מנוע של מכסחת דשא למינהם.

פורסם

אני רק מקווה שאתה יודע שמתכוונים לשחוט אותך במחיר של המאזדה שיש ברשותך כעת, גם מכיוון שהם מעולם לא משלמים מחירון וגם מכיוון מצבה הקוסמטי אשר יקשה על מכירתו של הרכב בעתיד.

בכל מקרה, כמה אנשים ייסעו ברכב ? רק אמא שלך או שיהיו גם אנשים במושב האחורי באופן קבוע ?

פורסם

שלוש זה המקסימום שנכנסים לאוטו, כך שלא חייב להיות הכי נוח מאחור.

באלבר הציעו לי מחירון על הרכב אבל כמובן מנגד ביקשו ממני מחירון על הרכב שמציעים לנו לקנות.

אך אני מודע לזה שבמגרשים קטנים לא יציעו לי את אותה העסקה.

פורסם

הייתי מתרחק ממגרשים קטנים כמו מאש, אלא אם אתם מכירים מגרש אמין מניסיונכם..

עדיף כבר אלבר...

אבל הכי טוב זה לנסות למכור לבד, גם במחיר נמוך. אחרי זה, כאשר תבואו עם מזומנים (ולא עם מזדה 3 חבוטה ), גם באלבר ידברו אתכם אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה גם מה שאני אומר, למכור לבד אפילו בזול אבל עם מזומן ביד כל התמונה משתנה, ואז גם אקנה מפרטי.

אבל אמא שלי מתפתה לנוחות שבדבר וזה בעיה, בכל מקרה מחר אפרסם מודעה ואבדוק דופק לכמה ימים.

תודה בכל אופן, אם למישהו יש הערות בנוגע לI20 או I25 מודל 2010/11 אני אשמח לשמוע.

פורסם

בשביל כמות קניות גדולה I25 עדיפה.

יש לה בגאז' דומה לזה שבמזדה.

ב I20 אולי צריך להשכיב שורה שנייה .

הרכב לא רע, שיפור גדול לעומת אקסנט הקודמת.

לא מצטיין בשום דבר, אבל גם ללא בעיות ידועות.

אם עושים טרייד אין, תעשה לאמך טובה - אל תכנסו למגרשי סוחרים רגילים, יש מצב שתצאו משם עם צרה כזאת או אחרת.

בחברות ליסינג\השכרה גדולות ורציניות כמו אלבר\אלדן\אוויס , גם אם נוחות ההחלפה אצלם תעלה לכם קצת יותר, הסכנות לא גדולות. כמובן, צריך לבדוק גם אצלם את הרכבים ולא להסתמך על הבדיקות המוזמנות מטעמן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על המענה, בוודאי שנקח את הרכב לבדיקה עצמאית, כידוע "אין אמונה".

מצטער על החוסר החלטיות, מה עם קיה פורטה?

מישהו יכול לתת קצת מידע איך הרכב?

פורסם

פורטה מכונית טובה, יותר טובה מיונדאי I25.

כדאי גם לישון בלילות...

• תוכן חדש...