Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש קבוע בKLASSE סילנט ומכיוון שהוא עוד מעט נגמר חשבתי לקנות חדש. הKLASSE מצויין אבל צריך לשים שכבות ממש דקיקות אחרת נוצרים Streaking שאי אפשר להוריד.

אז חשבתי לנסות משהו חדש וחיפשתי סילנט של Carplan. זכרתי שקראתי בפורום כשלהו לפני שנים רבות שהם מוכרים את אותו חומר כמו KLASSE רק שהוא ממותג כcarplan.

באתר הישראלי שלהם ראיתי שיש להם אוטם ננו , נשמע יותר מודרני ממה שיש לי אז אמרתי לעצמי "נלך על זה!"

האוטם של Carplan מציע הגנה עד 12 חודשים! כמו הklasse. מה יש להפסיד?

צבעו שקוף, קל לשים וקל להבריק (כמעט שלא צריך), הוא לא מותיר אבקה לבנה כמו הKLASSE, רק יש לו בעיה קטנה אחת פצפונת קטנטנה...

הוא יורד עם סבון!!

בקיצור, גניבה, רמאות, מוצר שלא עומד במה שהוא מפרסם (הוא יחזיק 12 חודשים אם לא תשטוף עם סבון אולי), גניבה של 89 ש"ח. מוצרי קארפלן - לזרוק את הכסף לפח.

פורסם

סבון הכי עדין - סבון נוזלי לשטיפת ידיים, רק כדי לראות את העמידות של החומר לפני שאני שם אותו על כל האוטו.

פשוט בדיחה.

פורסם

בודקים לפני הסבון ואחרי, בכל בדיקה משווים לשטח שלא טופל. לפני הסבון יש beading והשטח חלק. אחרי הסבון אין beading והשטח חלק כמו שטח שלא טופל. מקווה שהבנת.

פורסם

תמיד חשבתי שקארפלן היא חברה ״בסדר״ ולא יותר מזה, אבל שטיפה אחת עם סבון זו כבר ממש בדיחה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...