Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חבר'ה.

היום לפתע שבק חייו של מצבר במסחרית שאני נוהג עליה.

הרכב מניע לפחות 40 פעמים ביום, המצבר עשה 70 אלף קילומטר ולא הראה סימני חולשה (סטרטר אגב כבר הוחלף ב50 אלף).

חמש דקות האוטו היה כבוי ולפתע מסרב להניע. החשמל גסס דקות ספורות ואז התפגר לגמרי.

המסחרית מודרנית ומצויידת באינספור חיישנים- אז איך זה שכשהכל ממוחשב ומחויישן, השיטה נותרה בלנסוע עד שלפתע נתקעים והולכים לחפש חשמליה? או שפספסתי משהו? :?

פורסם

בהרבה כלי רכב בשנים האחרונות כבר יש התרעה בלוח המחוונים או נורת OBD שנדלקת,באמריקאיות למשל יש ממש מד זרם השראתי על הכבל החיובי שיוצא מהמצבר שיודע לכבות אורות וצרכנים שנשארו דלוקים ולא לאפשר למתח המצבר לרדת מ12V .ויש כמובן את כל הרכבים בעלי מערכת דימום בזמן עמידה שבהם יש ממש הודעה לנהג לגשת למוסך.

פורסם
בהרבה כלי רכב בשנים האחרונות כבר יש התרעה בלוח המחוונים או נורת OBD שנדלקת,באמריקאיות למשל יש ממש מד זרם השראתי על הכבל החיובי שיוצא מהמצבר שיודע לכבות אורות וצרכנים שנשארו דלוקים ולא לאפשר למתח המצבר לרדת מ12V .ויש כמובן את כל הרכבים בעלי מערכת דימום בזמן עמידה שבהם יש ממש הודעה לנהג לגשת למוסך.

אבל זה לא מערכת שמתריעה שהמצבר לקראת סיום חייו.

איזה כייף לי :)

פורסם
אבל זה לא מערכת שמתריעה שהמצבר לקראת סיום חייו.

כמו שרשמתי ברכבים שמדוממים ברמזור הנהג מקבל הודעה שישלו תקלת מצבר בשאר הרכבים נדלקת נורת תקלה שמחייבת אותו להתחבר במוסך למחשב ששם ידעו שמתח המצבר יורד לרמה נמוכה בזמן הנעה או עבודת צרכנים מאומצת.ישנם רכבים שדורשים אפילו איפוס מצבר לאחר החלפה והכנסת נתונים בעזרת סורק יעודי .

פורסם

פותח האשכול שאל שאלה לגבי התראה על מצבר 'חלש' ברכב סטנדרטי קרי ללא מערכת START-STOP ואתה עונה תשובה כללית. כול מה שרשמת קיים כבר יותר מעשור שנים גם ברכבי קונצרן VAG אבל ללא חיישן השראתי על כבל הפלוס וכתבתי על זה בעבר גם בפורום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...