Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלי צריכת דלק מאזדה לקצ׳ורי vs פרימיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שזה ההבדל היחידי.. חייב להיות עוד משהו. לא הגיוני להוציא רמת אבזור שונה רק עבור חישוקים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

תיאורטית, אתה צודק. מעשית, זהו אכן המצב (ההבדל היחיד הוא בקיומם של חישוקים) והסיבה להמצאותן של 2 רמות אבזור הנבדלות זו מזו בקיומם של חישוקים קלים נקראית בפשטות: ליסינג.

אין הבדל בין דגמי 08 ו09, מתיחת הפנים בוצעה באמצע 2010.

לא זוכר מתי בדיוק בוצעה מתיחת הפנים, כנראה שאתה צודק.

מוזר שאתה מדבר על מתיחת פנים.

לא מזהה שום הבדל בין פרימיום 08 2.5 ל׳ ובין לקצ׳ורי ואקזקיוטיב 2.0 ל׳ 09.

כבעל פרימיום, (אגב איזה שנה שלך?)

מה לגבי ביטוח מקיף/חובה/אגרת רישוי שנתית?

איזה טיפול עשית לאחרונה ומה עלותו?

תודה.

לגבי ההבדלים, כפי שצוין, כנראה שהעדכון בוצע ב2010 ובמקרה זה אכן לא אמורים להיות הבדלים מהותיים בין 2009 ל-2008.

ביטוח מקיף + חובה, בהנחה שיש לך עבר ביטוחי נקי, יהיה סביר (למיטב זכרוני, בין 5,000-6,000 מקיף + חובה + שמשות/גרר. קח זאת בערבון מוגבל, הכי מומלץ להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך). אגרת הרישוי נגזרת ממחיר הרכב, ההורים קיבלו מכתב אהבה ממשרד הרישוי לא מזמן והם רוצים כ-2,000 ש"ח.

לגבי טיפולים, אברר ואעדכן (לא זוכר את העלויות בשלוף).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מבחינת צריכת דלק, הערב מתוך סקרנות העפתי מבט, המחשב מורה על 10.4 ליטר לכל 100 ק"מ שהם 9.6 ק"מ לכל ליטר.

במידה מסויימת הופתעתי מעט לטובה, שכן דוושת התאוצה פגשה לאחרונה את הרצפה לא מעט.

--- קניתי את הרכב, דגם פרימיום, הסתכלתי על המחשב וראיתי נתונים הזויים בצריכת הדלק. 13.5 ל 100 קמ. אולי זה שקלול של העבר של בעל הרכב הקודם יחד עם שלי? הוא אצלי שבוע ולא זכור לי שלחצתי כמו שאתה בדוגמה שנתת. האם יש אפשרות לאפס ? ---------

- חיווי למפלס נמוך של נוזל השטיפה

------- זה נדלק על לוח השעונים? איך רואים? ------

- מנוע 155 כ"ס בדגמי ה2.0 ליטר (הזרקה ישירה), או כך לפחות טוענים "דלק". דגמי ה-2.5 ל' קיבלו איזשהו עדכון תוכנה אשר אמור לשפר מעט את צריכת הדלק.

-------- ניתן לגשת למוסך עצמאית ולבקש עדכון כזה? ---------

- ביטול שליטה מההגה על בקרת האקלים (ככל הנראה הגיעו למסקנה כי זה מסורבל מדי, וזה אכן היה מסורבל)

------- דווקא יוצא לי להשתמש בזה לא מוצא את זה מסורבל מידי-------------

.

ם.

אגב, הוספתי את פחית הגולד משהו (לא זוכראתשמו)לניקוי המערכות ושפכתי אותו על מיכל מלא. אמרו לי שהיה כדאי על חצי מיכל. קריטי? כדאי לבצע שוב על חצי מיכל?

איך ניתן לשפר את צריכת הדלק?

וכמובן, אשמח אם תוכל לתת טווח מחירים של טיפולים שבצעתם ברכב.

תודה

פורסם

אגב, איזה נורות קסנון צריך? יש בספר שני סוגים

H11 או D2S ?

עריכה למנהלים: למה הודעות עולות רק אחרי מס ימים? זה הופך את התגובות שלי ללא רלוונטיות. בלתי אפשרי לנהל תקשורת תקינה בצורה הזו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור אחד שיש לו כזאת בחנייה (2.0 לקצורי 2008) וגם נוסע בערך 15 ק"מ ליום זה נתון ממש אבל ממש לא נכון אני מתדלק את הרכב ב 55 ליטר בממוצע ונוסע לא יותר מ 480 ק"מ בנסיעה בתוך העיר. ומחוץ לעיר (נסיעה לאילת הלוך חזור +נסיעה בתוך העיר אילת 850 ק"מ במדויק על הספידומטר תדלקתי את הרכב ב 75 ליטר בדיוק ).

ובקשר לזה שהרכב עגלה אני לא יודע על איזה פרארי או פורשה אלו שמגיבים כאן נוסעים אבל הרכב עושה את העבודה.:lol::lol::lol:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן:

מאזדה 6 פרימיום, 09 צריכת דלק ע״פ מחשב הרכב- 8.8 ל 100 ק״מ לנסיעה משולבת.

• תוכן חדש...