Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש באייבי: H7 xenon kit

חוקי זה לא, קסנון צריך להיות מאושר ברישיון אם אני לא טועה, וצריך גם מתזים לפנסים בשביל קסנון.

בכל מקרה, לא הגעתי לטסט איתם עדיין, חבר עם פונטו מגיע כבר שנתיים ועובר, שוטרים לא מציקים לי על זה, וזה אל מסנוור או מוגזם, הפנס של הפונטו הוא בעל עדשה מתכווננת ככה שזה נראה טוב.

פורסם
תחפש באייבי: H7 xenon kit

חוקי זה לא, קסנון צריך להיות מאושר ברישיון אם אני לא טועה, וצריך גם מתזים לפנסים בשביל קסנון.

בכל מקרה, לא הגעתי לטסט איתם עדיין, חבר עם פונטו מגיע כבר שנתיים ועובר, שוטרים לא מציקים לי על זה, וזה אל מסנוור או מוגזם, הפנס של הפונטו הוא בעל עדשה מתכווננת ככה שזה נראה טוב.

דני אשמח ללינק ספציפי כמו שלך יש באוטו , הרצתי חיפוש ואני מבין שזה דורש התקנה "מיוחדת" מלבד לפתוח מכסה מנוע להוציא מנורה ישנה ולהכניס חדשה !

• תוכן חדש...