Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא נדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבדים באמת לא הולכים, הם נהיים מטוגנים :)

אפשר לחשוב כמה קשה זה למרוח משחה טרמית. חוץ מזה שתמיד מומלץ לרענן..

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה לא מסובך בכלל, העניין הוא שהבחור הוא לא טכנאי מחשבים ובסבירות גבוהה שאין לו משחה, ככה שהוא יצטרך לקנות מזרק, ב-15 שנים שאני בתחום ראיתי אולי 3 מעבדים לא תקינים, מבחינת עלות/תועלת הבדיקה הזאת לא משתלמת.

פורסם
ניתקתי את הספק כח מהלוח אם של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם של המחשב שלי. זה מן פלסטיק מלבני עם 12 חריצים.

חיברתי חשמל רק למחשב שלי. הייתי צריך לחבר חשמל לשניהם ?

חסר לך את החיבור השני של 4/8 פינים.

אם זה הספק יש למשל ב-KSP ספקים Corsair VS350 ב-165 שקל, או אותה סדרה 450W ב-199 שקל

שניהם אגב יותר חזקים מהנוכחי שלך (למרות היותו "500W")

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל העוזרים. "אחרי שהשגתי ספק מחבר , הופ המחשב נדלק. היום רכשתי ספק חדש והכל בא על מקומו בשלום.

מסתבר שעדיין יש לי מושג. טוב לדעת . :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...