Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

דוד שלי רכש רכב ומתלבט לגבי ביטוח צד ג'.

ידוע לי הסיכון בכך שהוא יממן מכיסו באירוע בו הוא האשם אך ברצוני לברר עבורו פרט חשוב.

במידה ודוד שלי חלילה היה מעורב בתאונה בה הוא איננו האשם, הרי חברת הביטוח של המעורב בתאונה יכול לדרוש תשלום מופרז ולהאשים את דוד שלי, ואין חברת ביטוח שתגן עליו.

האם במקרה כזה, יכולה חברת ביטוח להאשים את דוד שלי במקרה ולדרוש פיצויים? האם יש להם סמכות לדרוש תשלום?

במידה ודודי אינו מעוניין לשלם מכיוון שאיננו האשם- מה עושים במקרה זה? ניגשים לבית משפט?

פורסם

אם אין לו ביטוח, אז הוא ייתבע בבית-משפט. משם זו החלטתו של השופט. אם יוחלט שדודך אשם, אז הוא ישלם את מלוא הסכום לצד ג'. לנסוע בלי צד ג' זה טמטום מוחלט, ואני אישית בחיים לא הייתי לוקח את הסיכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביטוח צד ג' אינו יקר, והתקצמנות בו היא שטות מדרגה ראשונה. נסה לחשוב שאתה פוגע באיזה מרצדס חדשה ששווה 500 אש"ח ויותר, וכל ניקל שלה עולה כמה אלפים. אתה יודע מה, לא מרצדס אלא פאביה חדשה, באבדן מוחלט יתבעו ממנו "רק" 100 אש"ח. אם מצבו הכלכלי כזה שאינו יכול לרכוש ביטוח צד ג' - כיצד ישלם סכום כזה?

בקיצור - מדובר בסיכון לא סביר. אם דודך אינו מסוגל לשלם תמורת הביטוח עדיף שיוותר בכלל על הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הוא לא אשם, אז הוא צריך לתבוע, לא?

כל עוד הוא לא אשם - הוא תובע את צד ג' של ה"אשם", והוא לא נוגע בצד ג' של עצמו.

אבל בלי קשר לזה, ביטוח צד ג' עלה לי 1900 שקל בגלל שאני נהג חדש וצעיר, אני מאמין שדודך לא כזה, וביטוח צד ג' עולה קצת יותר מ1000 שקל, אז למה לא לבטח?

מספיק שיום אחד הוא יראה איזה פרארי בכביש, יתלהב כל כך עד שיאבד ריכוז, ויכנס בה מאחורה.

נזק כזה יעלה לו מאות אלפי שקלים, זה באמת שווה את ה1000 שקל המסכנים האלה?

שלא לדבר גם על זה שאני אישית הייתי לחוץ רצח לנהוג בלי צד ג' - מה שאומר עוד סיכוי לתאונה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...