Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בני ל

איציק נ.

אם יצא לכם פעם לפתוח MANUAL של הרכב שלכם אני מציע שתחפשו שם נושא על מערכת קירור ותמצאו "החלפת טרמוסטט". יש תיאור מפורט (גם תמונות, למי שלא קורא טוב) כיצד בודקים טרמוסטט לפני הרכבתו, ולמה זה נחוץ. יש אפילו מד חום מיוחד של רכבים אשר ניתן לבדוק באמצעותו באיזה טמפרטורה הטרמוסטט באמת נפתח, כדי להרכיב רק מה שבאמת נחוץ לעבודה תקינה של המנוע.

מומלץ גם לערבב אנטיפריז עם המים לפני שמכניסים אותו למערכת קירור, אבל אתם יכולים לדלג על זה, אתם גם בטח שמים מים מהברז, כמו כולם, או מהים התיכון (עדיף, זה בחינם!).

שלום.

איציק תעזוב הכול!!!!!!!

אנחנו הולכים ללמוד מחדש את המקצוע אתה מבין הזקנים נהיו סנילים ולא יודעים כלום.

הצעיר עם החלב על השפתיים יודע הכול!!!

או נלך ללמוד או נשב על הספסל בגן ונדבר נוסטלגיה

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בני ל

איציק נ.

אם יצא לכם פעם לפתוח MANUAL של הרכב שלכם אני מציע שתחפשו שם נושא על מערכת קירור ותמצאו "החלפת טרמוסטט". יש תיאור מפורט (גם תמונות, למי שלא קורא טוב) כיצד בודקים טרמוסטט לפני הרכבתו, ולמה זה נחוץ. יש אפילו מד חום מיוחד של רכבים אשר ניתן לבדוק באמצעותו באיזה טמפרטורה הטרמוסטט באמת נפתח, כדי להרכיב רק מה שבאמת נחוץ לעבודה תקינה של המנוע.

מומלץ גם לערבב אנטיפריז עם המים לפני שמכניסים אותו למערכת קירור, אבל אתם יכולים לדלג על זה, אתם גם בטח שמים מים מהברז, כמו כולם, או מהים התיכון (עדיף, זה בחינם!).

אכן דיאגנוזה מדהימה יש לך. מבלי להכיר אותי בכלל כבר קבעת שאני "כמו כולם", שם "מים מהברז"....מדהים ממש.

בתור התחלה אני מציע לך שתתחיל להרגע לפני שמישהו פה יאבד את הסבלנות ואתה תמצא את עצמך יוצא לחופשה קטנה על חשבון הברון בשביל שתוכל להרגע וללמוד להתנהג, חוצפן.

שנית, למרות שיש לי MANUAL לרכב שלי - אני לא צריך להחליף טרמוסטט כל שני וחמישי... את התענוג המפוקפק הזה השאיר המתכנן למי שבכל זאת נהנה מתוצרת made in france.

אגב, ב MANUAL שלי לא רשום שצריך להרתיח את הטרמוסטט לפני הרכבה לצורך בדיקת תקינות... כנראה שהמחבר לא רצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור או שהוא פשוט יודע שזה טרמוסטט יפני אז לא כדאי לעצבן אותו לפני ההרכבה.

אני רק יכול לספר לך על הטרמוסטט שלי (מהכירות רחוקה עימו) שהוא נפתח ב 78 מעלות (כן, 78 מעלות) ושאין צורך להחליף אותו כל 4-5 שנים או 80-100 אלף ק"מ - נהדר, לא ? :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
או מהים התיכון (עדיף, זה בחינם!).
מה רע במים מהים התיכון? עדיף עם קצת אצות כדי שהמים יהיו גם ירוקים- ירוקים, הכי טוב!

אגב, מניסיון, דווקה נוזל הקירור מתוצרת הארץ עושה אצלי עבודה טובה יותר מהחו"לניק.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
מה רע במים מהים התיכון? עדיף עם קצת אצות כדי שהמים יהיו גם ירוקים- ירוקים, הכי טוב!

אגב, מניסיון, דווקה נוזל הקירור מתוצרת הארץ עושה אצלי עבודה טובה יותר מהחו"לניק.

דני.

באיזה נוזל אתה משתמש ?

יש לא מעט מוסכים מורשים שמשתמשים בנוזלים של פז/דלק והם לא רעים בכלל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

"פזכלנט" היה בסדר, אבל אחרי זה יד הסטן גרמה לי לקנות "רמיאטור פלוס" תוצרת אלוהים יודע מה. מייד שפכתי את זה. מאז - רק G11 עם 30% מים מזוקקים.

חוץ מזה Prestone 5/150 G12 ו- Liqui Moly KFS 2000 G11 מצוינים, אבל יקרים כמו זהב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

made in france????? מה ??:evil:

איציק תירגע כי.......

מי אוהב אותה יותר מימני.....:inlove: :inlove: :inlove:

מי מצחיק אותה כשהי עצובה??..:silly::smilecolr

עד מתיי תהיי שלי??!..:roll: :roll: :roll:

נ.ב- כניראה שזה היה הפקק של הרדיאטור שהיתעייף(RADARJEDI ואיציק צדקתם), לא היתי צריך ליגוע בטרמו"פאקינג"סטט:bad-word:.

ולדעת ששיפוץ ראש היה

פותר את הבעיה-איזה

ביזבוז

========================================================

בני.ל - שאלה לי אליך, לידע כללי.

אמרו לי שאני יכול להחליף ל טרמוסטט של 75 וה - שמונים וכמה (כי הטרמוסטט הזה 89 ,מתאים והורכב למדינות אירופה היותר קרירות).

ואיזה נזק יכול להיגרם אם אני ירכיב אחר??

או-האם אפשר לשנות את כל ה"עסק",כדיי שיעבוד עם טרמוסטטים אחרים?

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

• תוכן חדש...