Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מים סיריון 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני להחליף את נוזר הקירור שנמצא ברדיאטור.

א. כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל?

ב. מישהו יכול להדריך איך עושים זאת? בעיקר העניין של ניקוז האוויר היות ומדובר במערכת סגורה. (יש לי חוש טכני בסדר אך לא עשיתי זאת אף פעם.)

ג. איזה נוזל קירור מומלץ להכניס לרכב זה ולכמה זמן מחזיק הנוזל בהתחשב בנסיעה ממוצעת מינוס.?

ד. שיהיה אחלה יום,

עידו

פורסם

האם ברכב ישנו הנוזל קירור המקורי?

תבדוק בספר רכב איזה נוזל קירור אתה צריך,

החלפת נוזל קירור מסוג לונג לייף מתבצעת כל 5 שנים מקסימום, המחמירים מחליפים כל 3 שנים בטענה שהנוגדי קורוזיה כבר הופכים ללא יעילים לחר תקופה זו, אם יש לך מים רגילים במערכת אז אין על מה לדבר בכלל.

בדרך כלל ישנו שסתום ניקוז שיושב על הרדיאטור שאותו פותחים ומנקזים את המים במערכת, לאחר שמים התרוקנו ממיכל העיבוי פותחים את מכסה הלחץ של הרדיאטור ואז כדאי למלא מים מזוקקים במערכת, להפעיל את המנוע ולחכות עד שיגיע לטמפרטורת עבודה והשמאוררים יתחילו לעבוד זו בעצם פעולת שטיפה לכל שאריות הנוזל קירור הישן שהנאשר במערכת של הרכב, כמו כן כאשר הרכב עובד מומלץ לשים את המזגן על חום ולהפעיל אותו בכדי שגם הנוזל שנמצא ברדיאטור חימום יתקנה ויחודש,

אחרי זה מכבים את הרכב ונותנים לו להתקרר קצת ושום פעם מנקזים את כל השאריות של הנוזל קירור הישן והמים המזוקקים כמה שאפשר,

לאחר מכן ממלאים נוזל קירור חדש לפי הוראות היצרן, ישנם נוזלים אשר דורשים דילול עם מים(מזוקקים בלבד!) וישם נוזלי קירור שמגיעים מוכנים מראש,

כדאי לך לחפש את ה -Service manual של הרכב שלך באיטרנט ולבדוק את נקודות ניקוז האוויר במערכת,

בהצלחה

פורסם

תודה רבה אך עדיין לא הבנתי הכל,

יש מישהו שיש לו ניסיון עם ניקוז האוויר לאחר ההחלפה ברכב זה?

והאם לכל רכב יש מים שמתאים לו או שזה משהו סטנדרטי?

אשמח להמלצות על נוזלים איכותיים. כדי שאני אלך לקנות אני אדע פחות או יותר מה כדי לבחור על מה חשוב להקפיד?

תודה והמשך יום נעים

פורסם

לכל יצרן רכב יש את הנוזל קירור המקורי שמותאם למנועים שלו, אפשר למצוא נוזלים אפטר מרקט איכותיים כמו של חברת וולוליין בתקן שמתאים לרכב שלך, תבדוק בספר הרכב איזה תקן דרוש לנוזל הקירור שלך,

לגבי פתחי הניקוז, לא אוכל לעזור לך כי לא ביצעתי החלפת נוזל קירור ברכב הזה, רק מי החליף וניקז אוויר ברכב הזה יודע, בדרך כלל ניקוז אוויר זה משהוא ג'נרי שרואים בעין בכל רכב אבל בגלל שאין לך נסיון עם זה קשה לי להסביר דרך המקלדת..

• תוכן חדש...