Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/272475-lock-screen-widgets-security-pin-enabled.html

תקרא פה. זה לא הגיוני שתשים קוד נעילה ומצד שני וידג׳ט שנראה לכל עין וחושף מידע שלך.

קראתי את השירשור הזה כבר מזמן, זה רק חיזק אצלי את המחשבה שזה לא אפשרי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
זה ממש מעצבן, אני מתקשר למקומות שמבקשים ממני להקיש סיפרה מסוימת ע"מ להתקדם, והמסך מחשיך וננעל.

גם בנקסוס 4 זה קורה. פשוט אל תקרב את היד לרבע העליון של המסך היכן שנמצא חיישן הקרבה והמסך יישאר דלוק בזמן שאתה מקיש מספרים.

פשוט מזעזע אותי מחדש המוגבלויות 'והחופש' של מערכת קוד פתוח.

חבל שהייצרן לא דואג ליידע את הרוכשים במוגבלויות של מכשירים עם אנדרואיד.

איזה כייף לי :)

פורסם

בניגוד ל iOS ששם אתה יכול לדבר ללמפה, באנדרואיד אין שום מגבלה והכל פתוח למי שרוצה לשנות. בבקשה :

adb pull /system/build.prop c:\where\you\want\to\put\it\

תשנה את הערך ל false ב

gsm.proximity.enable=false

ואז

adb remount
adb push c:\where\you\want\to\put\it\build.prop /system/

תפעיל מחדש וזהו, ביטלת את חיישן הקירבה.

כדי לדעת איך לעבוד עם ADB קרא כאן

http://hwzone.co.il/tech/guides/ADB_Guide

אני בטוח שיש גם אפליקציה מתאימה שתחסוך לך להקיש את הפקודות, אולי זו

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.zte.ProximeitySensorClib&hl=en

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה בסדר :-D

למה לבטל את חיישן הקירבה ?

נראה לך הגיוני שאדם מהיישוב יתחיל לכתוב שורות קוד בשביל דבר פשוט שעובד ללא שום רבב בכול אייפון עתיק יומין ?

פורסם

שאלתי בתחילת השרשור ולא קיבלתי מענה, אם האייפון כזה מדהים וה ios כזה מהממת והכל שם עובד ללא רבב, למה עברתם לאנדרואיד?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא מבין על מה יש פה שרשור של 3 עמודים,ברגע שאתה מרחיק את המכשיר מהאוזן המסך נדלק מה הבעיה??:screwy:

ובספיקר הוא מחשיך את המסך אחרי הזמן שאתה קובע לו ,חוץ מזה המסך בכלל לא ננעל אתה פשוט צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה בצד ולא כפתור הבית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא מדבר על הספיקר. בזמן שיחה אם אתה נדרש להקיש מספרים ובטעות היד שלך או אצבע קרובה לחלק העליון של המכשיר המסך מחשיך כול עוד היד נמצאת באיזור החיישן.

פורסם

נראה לך הגיוני שאדם מהיישוב יתחיל לכתוב שורות קוד בשביל דבר פשוט שעובד ללא שום רבב בכול אייפון עתיק יומין ?

אדם מהישוב כנראה אין לו אצבעות נוקנוקייה כמו לך :) והוא לא מסתיר את חיישן הקירבה כשהוא מקליד מספרים בזמן שיחה.

לא יודע, לי זה אף פעם לא קרה - מרחיק את הטלפון מהאוזן, המסך נדלק ומקליד מה שרוצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תתקשר לעצמך ותקרב את היד לחלק עליון כ-2 סנטימטר מעל המסך ותראה מה קורה.

יש לי אצבעות במידה רגילה שמענגת כול דבר.

• תוכן חדש...