Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה גם אנדרואיד וגם iOS מגיעים עם מה שהחברה רואה בתור "קולע לטעם הרוב", ההבדל הוא שב-iOS אתה יכול לקבל את זה או ללכת לחפש את החברים שלך.

באנדרואיד אם אתה לא מקבל את זה אתה יכול לפנות ל-Play Store ולהוריד משהו תחליפי כזה או אחר

כמו שאמרתי לך גם בשרשור ההוא, תתחיל מלחפש Lockerים אחרים, סמסונג חסמו את זה בלוקר שמובנה ב-TouchWiz

תן לי להבין,

אני יכול להוריד מסך נעילה חדש שיאפשר את זה?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול הכל. כולל (אם תרצה ממש) להריץ דביאן לינוקס על הטלפון. תתחיל לשחק ולהוריד כל מיני מסכי נעילה, הרוב חינמיים ואם לא טוב לך אתה פשוט מסיר. הכל אפשר ורצוי לשנות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תן לי להבין,

אני יכול להוריד מסך נעילה חדש שיאפשר את זה?

זה בדיוק מה שכתבתי לך בשרשור בנושא הזה, כן כן וכן, זה בדיוק הרעיון בבסיס האנדרואיד, נותנים לך משהו בסיסי (כמו באייפון) ואם אתה רוצה אחרת - פשוט תוריד.

כל עוד זה לא פעולות "אלימות" כלפי המכשיר ומערכת ההפעלה, כל אפליקציה תבקש ממך הרשאה לפעולה ספציפית ("גישה לאינטרנט", "חיוג למספרים בתשלום", "שליחת הודעה" וכו').

אגב גם פעולות אלימות אפשר לבצע, אבל זה רק בתנאי שיש לך משתמש על (Root), אבל כמעט ואין צורך בכך, בטח לא בשביל דברים כאלה

תשמ'ע :-D

3 שנים עם אייפון 3GS לא פרוץ עם קושחה 6.0 אני נהנה מכול רגע עם המכשיר. אחותי קנתה לי ליום ההולדת נקסוס 4, לאחר 3 שבועות הבנתי שכול הרעש סביב מערכת פתוחה ושאר הקישקושים לא שווים את הקלות והנוחות שיש באייפון.

באייפון הכול עובד חלק ואין צורך בשביל כול שטות לחפש בגוגל פליי אפליקציה.

מזל שיש חייגן מובנה בנקסוס - בקיצור חרא של מערכת הפעלה שדורשת מהמשתמש לחפור בשביל כול שטות.

חזרתי לאייפון 3GS (חבר לא עוזבים). המכשיר הבא שלי כנראה יהייה אייפון 5 או חדש יותר.

תקרא שוב מה שכתבתי

תראה גם אנדרואיד וגם iOS מגיעים עם מה שהחברה רואה בתור "קולע לטעם הרוב", ההבדל הוא שב-iOS אתה יכול לקבל את זה או ללכת לחפש את החברים שלך.

באנדרואיד אם אתה לא מקבל את זה אתה יכול לפנות ל-Play Store ולהוריד משהו תחליפי כזה או אחר

כמו שאמרתי לך גם בשרשור ההוא, תתחיל מלחפש Lockerים אחרים, סמסונג חסמו את זה בלוקר שמובנה ב-TouchWiz

תפנים את זה, ועכשיו תבין, אולי אפל משקיעים יותר בממשק, אבל זה כי הם לא מאפשרים החלפה שלו, ואגב הממשק עד האייפון 5 הלך והתדרדר משמעותית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה בדיוק מה שכתבתי לך בשרשור בנושא הזה, כן כן וכן, זה בדיוק הרעיון בבסיס האנדרואיד, נותנים לך משהו בסיסי (כמו באייפון) ואם אתה רוצה אחרת - פשוט תוריד.

כל עוד זה לא פעולות "אלימות" כלפי המכשיר ומערכת ההפעלה, כל אפליקציה תבקש ממך הרשאה לפעולה ספציפית ("גישה לאינטרנט", "חיוג למספרים בתשלום", "שליחת הודעה" וכו').

אגב גם פעולות אלימות אפשר לבצע, אבל זה רק בתנאי שיש לך משתמש על (Root), אבל כמעט ואין צורך בכך, בטח לא בשביל דברים כאלה

השאלה אם הlockers השונים יכולים לעבור על ה"עקרונות" של אנדרויד?

כלומר לאפשר לי הרצת וויג'טים במנך הנעילה בזמן שהמכשיר נעול עם סיסמא

פורסם

כמו שאמרו לך, ב"פתוח" הכוונה לא בהכרח לזה שאפשר לעשות עם המכשיר הכל out of the box. ב"פתוח" הכוונה שאפשר לגרום לו לעשות הכל. זה ההבדל הבסיסי בין iOS לאנדרואיד...

פורסם
זה מצחיק שהכל שם כל כך פשוט וכל כך פתוח, אבל לא ניתן להחליף THEME ליומן.

תתקין יומן אחר, יש עשרות.

פורסם

השאלה הנשאלת האם יומנים אחרים או אפליקציות אשר מחליפות את האפליקציה המקורית עובדים תקין כמו המקורי ?

איזה כייף לי :)

פורסם
תתקין יומן אחר, יש עשרות.

הבקשה שלי פשוטה מאוד..חפשתי יומן שלא יהיה כבד למערכת (כלומר שאני לוחץ על NEXT MONTH לא יקח 5 שניות עד שהוא זז)

וכמובן שיהיה קריא, ואם אפשר שתהיה אפשרות להחליף את צבע האירוע.

האירועים אצלי ביומן מסומנים לפי צבעים (כל צבע מסמל משהו אחר כגון: אופציה, נסגר, בוטל, שולם)

במחשב אני עושה את זה בשניה דרך ג'ימייל, אבל ביומן המובנה אין אפשרות להחליף צבע לאירוע.

הורדתי GOOGLE CALENDAR וזה פשוט מציג את היומן בצורה לא נוחה: יומן חודשי שאם אני לוחץ על אחד הימים זה פותח לי אותו, במקום פשוט להציג את האירועים שמופיעים בו מבלי לצאת מהמסך החודשי.

אם מישהו מכיר יומן שמתפקד כמו זה של האייפון עם אופציה להחליף צבע לאירועים - אני אשמח.

* אגב רמקול בגב המכשיר זה ממש לא רעיון חכם כמדובר במכשיר שבד"כ שוכב על הגב.

פורסם

אמצי ביומן של גוגל המובנה במכשיר (נקסוס 4) יש אפשרות להחליף את צבע האירוע ואני משתמש בזה הרבה. איזו גרסת אנדרואיד יש לך ?

פורסם

היומן שמגיע בS4 הוא אפליקציה של סמסונג. תוריד ותשתמש בלוח השנה של גוגל ותוכל (למיטב זכרוני) לקבוע את צבע האירוע.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
היומן שמגיע בS4 הוא אפליקציה של סמסונג. תוריד ותשתמש בלוח השנה של גוגל ותוכל (למיטב זכרוני) לקבוע את צבע האירוע.

עשיתי את זה ביום הראשון שהשתמשתי במכשיר.

האפליקציה של גוגל לא נוחה ולא דומה לג'ימייל קלנדר.

3Hioh.png

ממשק לא נוח בעליל, במקום להציג על כל יום את האירועים זה מציג נקודות, וכשאני לוחץ על יום ספציפי זה יוצא מהחלון החודשי ונכנס לחלון יומי במקום פשוט להציג בתחתית את האירועים.

כלומר אם אני רוצה לבדוק באיזה יום החודש יש לי הרצאה, אני צריך ללחוץ על כל יום ביומן, להכנס, לבדוק, לצאת, לחזור ללוח החודשי וללחוץ על יום אחר.

אין יומן שמציג את הדברים כמו היומן ברירת מחדל, אבל עם אופציה לקבוע צבע לאירועים ?

פורסם
השאלה אם הlockers השונים יכולים לעבור על ה"עקרונות" של אנדרויד?

כלומר לאפשר לי הרצת וויג'טים במנך הנעילה בזמן שהמכשיר נעול עם סיסמא

בוודאי, כל לוקר והאופציות שלו, חלק מימשו את הווידג'טים וחלק לא

אתה בעצם רוצה לקסטם את המכשיר לשימושים שלך, הדרך היחידה היא לנסות כל מיני אפליקציות, יש כל כך הרבה ואחת בטוח עושה בדיוק מה שאתה רוצה, צריך רק לנסות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בוודאי, כל לוקר והאופציות שלו, חלק מימשו את הווידג'טים וחלק לא

אתה בעצם רוצה לקסטם את המכשיר לשימושים שלך, הדרך היחידה היא לנסות כל מיני אפליקציות, יש כל כך הרבה ואחת בטוח עושה בדיוק מה שאתה רוצה, צריך רק לנסות

הורדתי GOLOCKER..זהאפילו מאפשר לעקוף את הסיסמא של המכשיר וליצור סיסמא משלו, אבל עדיין לא נותן לי להוסיף ווידג'ט בזמן שהמכשיר נעול עם סיסמא..

• תוכן חדש...