Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

הייתי מעוניין לדעת, אם יש הבדל בין ה0 I30 עם פנסי החזית הרגילים,

שונים מאלה עם פנסי החזית המושחרים בגירסאות הבסיס או שמא

מדובר רק בעידכון קל של פנסי החזית בלבד.

הכוונה רק בגירסאות הבסיס של הרכב.

אשמח לכל פיסת מידע, שינויים מכנים, שינויים באבזור וכדומה.

לגבי שינויים חזותיים אני רואה הבדלים בפגושים.

זאת עם פנסי החזית המושחרים נראית יותר ספורטיבית ומלוטשת.

אני מבין שכנראה זו מתיחת פנים או משהו השאלה היא אם מעבר לזה ישנם עוד הבדלים.

פנסי חזית רגילים:

o1zxs8f6yrtphjmpxo6a.jpg

פנסי חזית מושחרים:

nfw0ufb0bww5gl2zvcrb.jpg

שלומי.

פורסם

הדגם העליון הינו הדגם הראשון שיצא, ואז הם עשו קצת מתיחת פנים ושינו קצת את הפנסים (הדור השני). (ממש כמו שעשו קודם עם הגטס)

למרות שלא ידוע לי על שינויים מיכניים אך כדאי לחפש את הדגם לאחר מתיחת הפנים בגלל העניין הקוסמטי.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מבין שזו כנראה מתיחת פנים.

אני מנסה לברר, האם ישנם עוד אי אילו הבדלים כדוגמת הבדלי איבזור בטיחותי + אבזוריי נוחות,

הבדלים במנוע וכיו''ב.

אני מנסה להשוות רק את גרסאות הבסיס.

שלומי.

פורסם

אין שינויים באבזור או באבזור הבטיחותי.

להוריי הייתה הצורה כמו בתמונה הראשונה והיה להם סאנרוף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ה-I30 עברה כמה שינויים קטנים בדור הראשון.

באמצע 2009 היה השינוי בפנסים, חיבורי ה-USB עברו מאיזור בלם היד אל תחתית הקונסולה המרכזית, הריפודים השתנו מעט והתא שבראש בדשבורד בוטל. לדעתי היה שינוי במדינת הייצור אבל לא סגור על זה.

לקראת ספטמבר 2009 התחילו להגיע הרכבים עם הסאנרוף, כלומר לא כל הרכבים עם הפנסים השחורים הגיעו עם סאנרוף.

לקראת סוף 2010 היה השינוי בפגושים שהפכו נמוכים יותר ונוספה חצאית צד.

בCW לא היו שינווים גדולים, היא הגיעה רק עם הפנסים השחורים ועם סאנרוף סטנדרטי תמיד, היה השינוי בפגושים בסוף 2010 וב2012 המשלוחים האחרונים של הדגם הישן הגיעו עם חישוקי 16 אינץ׳ ועוד כמה שינויים קטנים בפנים.

אגב בהזדמנות של השינוי בפנסים ב-2009 היו עוד שינויים שהם לא קוסמטיים כמו הוספה של 4 כ״ס.

פורסם

מייק, הI30CW של ההורים שלי לא הגיעה עם פנסי חזית מושחרים וכך גם הרבה יחידות שהגיעו מ2009 עד אמצע 2010. זה דבר ראשון.

דבר שני הI30 בעבר הייתה מיוצרת בצ'כיה, היום ייתכן שזה עדיין שם אך אני לא בטוח בכך.

בנוסף, בתחילה כשהרכב נבחן במבחני הריסוק הוא קיבל 4/5 כוכבים במבחני הריסוק. ב2008 או ב2009 שונה הציון ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק. אני לא יודע אם הגיעו רכבים לארץ שהם בעלי ציון מופחת במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממה שאני מכיר ויודע ורואה על הכבישים, Cw הגיעו רק עם הפנסים המושחרים, ניתן לזהות את ההבדלים גם לפי הטאסות שהשתנו.

לגבי ציוני הבטיחות, שוב מזכרוני היה איזה ציטוט של כלמוביל שהרכבים שהגיעו ארצה הם אחרי השינוי שהביא את הכוכב החמישי.

לגבי ארץ ייצור, גם אני זכרתי צ׳כיה, כרגע אין לי גישה לרישיון רכב שלי אבל אני אבדוק את זה.

• תוכן חדש...