Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה?!

הדבר הזה יורד עם פלסטלינה נראה לי. במיקרה הרע פוליש עדין, או אפילו רק עם וקס (לא יעלים, אבל יטשטש לחלוטין לפי דעתי)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
zuzut, תיקון לקה זה אכן דבר בעייתי, מספיק שיש קצת יותר מידי חומר כדי שתושג תוצאה הפוכה והלקה - כל לקה - רק תבליט את הפגיעה.

מאידך, אם מוסיפים בכל פעם כמות מינימלית של חומר ודואגים לאסוף את כל החומר העודף משולי השריטה, אז אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד.

התוצאה מאוד תלויה באדם, בסבלנות שלו ובידיים שלו.

בכל אופן, גם לשיטתך מדובר במחיר ששווה ערך (בקושי) לטיפ למלצר בבית קפה על פעמיים הפוך קטן, עד כמה פריאיירים אפשר להיות כשזה המחיר?

עדיף את הבקושי כסף הזה לתרום לאיזה הומלס בתל אביב, לצערי אין ניסים בדברים האלה ונדירים הם המוצרים שבאמת פועלים, לא מדבר למשל על שריטות שטחיות שאפשר להעלים עם פוליש, כל שריטה שתרגיש אותה עם הציפורן כמעט ולא ניתן להעלים מבלי לצבוע

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
כל שריטה שתרגיש אותה עם הציפורן כמעט ולא ניתן להעלים מבלי לצבוע

בנקודה הזו אני נאלץ לחלוק על דעתך המלומדת.

אפשר לטשטש שריטה במידה רבה עד כדי העלמתה בצורה כמעט מלאה, אבל זה דורש הרבה סבלנות, ידיים טובות, מספר פעמים של מילוי והחלקה והמון סבלנות - בנוסף על זו שרשמתי מקודם :wink: - דבר שאין לכל אחד.

אגב, בדיוק מהסיבה הזו בעלי מקצוע לא מתעסקים עם שריטות קטנות: הטירחה, הזמן הארוך שזה לוקח והתשלום הנמוך יחסית שהם מסוגלים לגבות על העבודה - הופכים את כל התיקון ללא כדאי בעבורם.

פורסם

אוקי אם אתה מכיר בעל מקצוע שמסוגל להעלים שריטה לחלוטין!! (לא מדבר על טשטוש השריטה, מתכוון להעלמה לחלוטין)

לא על רכב לבן, תתן לי את השם של הבנאדם, אני מוכן לשלם על זה לא מעט כסף.

אני מדבר איתך מנסיון שעברתי אצל האנשים הכי טובים בארץ שלא הצליחו, והרכב היה שבוע בכל מקום!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הדיון הזה נפתח בשל העט לתיקון הלקה.

בהגדרה, אם רק הלכה נפגעה אז מדובר בשריטה שיטחית - ולנסיוני ברת תיקון במידה רבה, אם השריטה העמיקה אל מתחת ללקה ואל שיכבת צבע היסוד - אז זה מיקרה אחר, רוחב השריטה ואורכה גם משנים הרבה - בקיצור אין מיקרים דומים.

אשמח לעזור לך כמיטב יכולתי, בשיחת טלפון עדיף (דרך ה"פ).

• תוכן חדש...