Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודנית - להשאיר אותה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דוקא חושב שכדאי להשאיר.

הזמן הדרוש רק לקבל גישה למקום בו ניתן לנטרל את הקודנית (אצלי באוטו לפחות) הוא יותר משניות (גם אם מתנהגים בפראות ולא מפרקים פלסטיקים בזהירות). אז נכון שלא נדרשות דקות רבות לנטרל, אבל לגנב המזדמן, שמתלבט בין האוטו שלך לאוטו של השכן, יהיה קל יותר להחליט.

ועוד משהו, אם יש כבר קודנית והחלטת לנטרל אותה - תבטל רק את הניתוקים - שתשאר קודנית שלא מנתקת כלום, אבל אולי מרתיעה מעט.

והגנבים של מכוניות ישנות הם בהחלט יכולים להיות גנבים מזדמנים. גנב מקצועי יגנוב משהו משתלם יותר מקורולה בת 10.

:turn-l:
פורסם

למי שאמר "מספר שניות".

זה גם משהו, לפעמים זה עוזר.

אם יש, למה לנתק?

מי שאמר שהפוטנציאל נזק גבוה יותר, רובן אמינות, גם לא בעיה לשלול את הקודנית כגורם לבעיה כלשהי.

פורסם

לי היתה וניתקתי אותה אחרי שהתחילה לעשות בעיות מידי פעם בהנעה. בכל מקרה תכננתי להוריד אותה אחרי שהביטוח לא יחייב יותר, אותי הקודנית הזאת ממש מעצבנת. גם ככה זה כסת"ח של הביטוח.

אם הרכב מבוטח, במקרה הכי גרוע יגנבו אותו ותקבל מחירון.

אם במילא תכננו לגנוב דוקא את הרכב שלך, הקודנית לא תעצור אף אחד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קודנית - עוד המצאה ישראלית לגניבת עוד כמה מאות שקלים מהציבור:

1. רק בישראל יש את השטות הזו.

2. אם יצרניות הרכב באמת היו חושבות שזה ימנע או יעקב במשהו - הן היו מיצרות זאת כחלק מהרכב.

• תוכן חדש...