Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מילים בפי. לתאר את גודל האיכפתיות והרצון לרצות ולהשקיע מצידו של אלי שהתגלה כדיטיילר חובב ששם בכיסו הקטן את רוב הדיטילרים הידועים בתחום. הדרך שבוצעה בה העבודה על רכבי.. היתה דרך מקצועית איכותית והכי חשוב מהלב וירידה לפרטים.

אני שבע רצון מהתוצאה המדהימה הרכב לעולם לא נצבע וכמו כן כרגע שמור ועטוף כמו רכב תצוגה- (כואב הלב לחשוף אותו לשמש)

כל חלק ברכב חולק לריבועים קטנים שנתנו סדר לעבודה ויכולת לתת את צומת הלב הראויה לו כמובן.

הרכב הועמד על ג׳ק וגלגל אחר גלגל הורד אחר כבוד ( גם לאחר שנשטף היטב) לניקוי יסודי על השולחן + ציפוי אוטם ( גם על פנים הגאנט) שיהווה בעתיד פיתרון נפלא לשטיפה קלה של הגלגל.

אפילו למספרי הרישוי אלי נתן את צומת ליבו שהוריד אותם ונתן את הפוליש והציפוי גם למקומות שלא ראו מעולם אור יום.. פשוט מעורר השראה!

היריעה קצרה מלהבין את כל מהלך ה 16 שעות עבודה שנתנו על הרכב אין ספק שנהננו וזה לא פחות חשוב!

ההרגשה עילאית ולאחד פדנט ויכה כמוני שמנהל מוסך חברה של תיקון רכב, ועובד בענף הרכב 11 שנים

קשה לגרום להיות מרוצה..( אני לא לקוח פשוט)

תודה תודה תודה!.

נ.ב

קיבלתי בנוסף הסבר יסודי לשטיפת הרכב ושימור הציפוי.רכשתי מגבת לייבוש ואעדכן יחד עם תמונות על מצב הרכב ועמידות החומרים והעבודה בהמשך

יחד עם זאת גם אראה כמה שווה ציפוי הננו הכל כך מדובר בענף ..

אלי השאיר לי גם פד ישום קרנובה חדש של מגווירס וחומר קרנובה של אותה חברה.. שהתכוונתי ליישם על האוטם ננו אך הוחלט שאין בוא צורך כרגע.

איישם אותו בהמשך ואדווח.

ממליץ לך לרכוש Wolfs Chemicals - Nano Quick Detailer וליישם לאחר שטיפה, יחזק את האוטם בכל שטיפה.

אלי עמדת מאחורי המילה, תוצאה מדהימה בעיניי!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה ראיתי את הנושא הזה בתחתית הדף תחת "נושאים דומים" אחת התגובות היא של אלי:

אושרי צודק לדעתי. אני ממש לא מתכוון אליי, אבל בזמן האחרון הרמה בפורום עלתה פלאים ואנשים עושים פה עבודות מטורפות. לראיה רק היום עלו 4 עבודות דיטיילניג לעמוד.. וניראה לי שזה הכי הרבה שעלו אי פעם ביום אחד בפורום הזה. ולדעתי זה רק ילך ויגדל. אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לפרסם אנשים שאין להם שום תרומה לפורום.. יש פה מספיק אנשים מנוסים ותותחים! למשל סבוטאג'..אלון..אפידמיקס.. ואני מקווה להיכנס לרשימה בזמן הקרוב..:oops:

וחוץ מזה יש עוד הרבה מאוד כאן אבל אני לא חושב שהם נכנסו לזה בתור עסק...למשל קנוורת' שיש לו ידע מטורף לדעתי

אני חושב שאפשר להגיד שנכנסת לרשימה עכשיו, כל הכבוד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שמח שאתה מרוצה, כמו שכתבתי פעמים רבות, יש כאן חבר׳ה מקצוענים שלא מביישים ברמת העבודות שלהם.

תמיד אנשים מדקלמים כאן שניים או שלושה שמות, שכבודם במקומם מונח, אבל הרמה של החברים כאן לא נופלת

מהם.

פורסם
ממליץ לך לרכוש Wolfs Chemicals - Nano Quick Detailer וליישם לאחר שטיפה, יחזק את האוטם בכל שטיפה.

אלי עמדת מאחורי המילה, תוצאה מדהימה בעיניי!

תודה על הטיפ.

אשמח עם תפרט לי מה זה המוצר הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו..

טיפים להמשך שמירה, תחזוקה של פנים וחוץ הרכב יתקבלו בברכה..

באותה נשימה אוסיף ואומר שאין ספק שאני לקוח ממליץ וחוזר של e.a לכל רכב שיהיה לי בעתיד

וזה כבר bmw חמישית שהחלפתי במהלך שלושת השנים האחרונות וארבעה מהן עברו דיטילינג אצל מומחים ידועים שאליהם כבר לא אחזור :)

הנדסאי רכב

פורסם
שמח שאתה מרוצה, כמו שכתבתי פעמים רבות, יש כאן חבר׳ה מקצוענים שלא מביישים ברמת העבודות שלהם.

תמיד אנשים מדקלמים כאן שניים או שלושה שמות, שכבודם במקומם מונח, אבל הרמה של החברים כאן לא נופלת

מהם.

אושרי תודה רבה אחי.. להזכירך הכל התחיל מהמלצתך בפרטי

הנדסאי רכב

פורסם

קודם כל, סחטיין העבודה מצוינת. יש לי שאלה אם אפשר אני עכשיו מחפש לרכוש מכונה ורציתי לדעת אם אפשר לשים את הפלטה הזו על כל מכונה או שהיא מתאימה רק למכונה כמו שלך? כי יש לי מלטשת פניאומטית ובערך 5 פלטות כאלה חדשות :s

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לגבי פנים הרכב, או ליתר דיוק מושבי העור. ממליץ לך פעם בחודשיים שלושה לעשות ניקוי ולמרוח מרכך לעור.

לאחרונה ניסיתי את החומר של כמיקל גייז לניקוי עור, והמוצר מצויין. ניקוי מושב לוקח איתו חמש דקות.

בעבר השתמשתי בלקסול, והתוצאה פחות טובה. אחרי הניקוי למרוח מרכך על עור המושבים, מה ששומר עליהם,

ומונע סדקים וקרעים.

אני עדיין משתמש במרכך של לקסול כי נשאר לי לא מעט. שי השתמש במרכך של כמיקל גייז והיה מאוד מרוצה,

אז נראה לי שהייתי מזמין באתר של VIX את חומר הניקוי והמרכך.

זה חצי שעה השקעה בניקוי כל המושבים, עם תוצאה מעולה, וזה שומר על המושבים ומונע בלאי.

אושרי תודה רבה אחי.. להזכירך הכל התחיל מהמלצתך בפרטי

בכיף ידידי, בשביל זה הפורום קיים

פורסם
תודה על הטיפ.

אשמח עם תפרט לי מה זה המוצר הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו..

טיפים להמשך שמירה, תחזוקה של פנים וחוץ הרכב יתקבלו בברכה..

באותה נשימה אוסיף ואומר שאין ספק שאני לקוח ממליץ וחוזר של e.a לכל רכב שיהיה לי בעתיד

וזה כבר bmw חמישית שהחלפתי במהלך שלושת השנים האחרונות וארבעה מהן עברו דיטילינג אצל מומחים ידועים שאליהם כבר לא אחזור :)

המוצר הוא קוויק דייטליר, כשמו דייטלינג מהיר.

קראתי במספר מקורות וממליצים להשתמש בו מידי חודש אחרי השטיפה.

המוצר מחזק את האוטם HARD BODY ומאריך את ימיו.

חכה לתגובה של SHYY נראה לי שיש לו ניסיון במוצר הנל.

לינק למוצר: http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-sprays/wolfs-chemicals-nano-quick-detailer-500ml/prod_936.html

פורסם

נו עכשיו למלך יש באמת רכב של מלך (:

עבודה ממש טובה ומושקעת, אלי, אין ספק שהוכחת את עצמך.

כל הכבוד על הסבלנות, תמונות ממש טובות.

עם איזה חומר השתמשת לניקוי העור ואיך? ניקה ממש הכל.

עריכה למלך.....עוד לא ראינו את הספויילר :/ מוזמן לשתף.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

פי איזה רמה של עבודה !

אני חייב להקדים את המפגש שלי איתך אלי :)

נהנתי לראות את העבודה הזאת !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
נו עכשיו למלך יש באמת רכב של מלך (:

עבודה ממש טובה ומושקעת.

כל הכבוד על הסבלנות, תמונות ממש טובות.

עם איזה חומר השתמשת לניקוי העור ואיך? ניקה ממש הכל.

זוכר שקיבלת ממני בקבוק קולה ירוקה.? אז בזה:wink: בדילול 1\10 1\6

תודה לכולם,ולאסף על התגובה המחמיאה מאוד:oops:

פורסם

אחלה תוצאה.. כל הכבוד.

תגיד כיף לראות רכב שחור מוזנח חוזר לחיים.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

יופי של עבודה, השקעה מטורפת, רמות הסבלנות שצריך לעבודה כזו הם על הגבול!

יצא יפה מאוד. מניסיון שלי עם הצבע הגרמני, פד מיקרופייבר + + M105.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם
המוצר הוא קוויק דייטליר, כשמו דייטלינג מהיר.

קראתי במספר מקורות וממליצים להשתמש בו מידי חודש אחרי השטיפה.

המוצר מחזק את האוטם HARD BODY ומאריך את ימיו.

חכה לתגובה של SHYY נראה לי שיש לו ניסיון במוצר הנל.

לינק למוצר: http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-sprays/wolfs-chemicals-nano-quick-detailer-500ml/prod_936.html

אכן, אני משתמש בחומר הזה.

חומר מעולה לדעתי. קל ליישום, ריח מעולה ובעל יכולת בפני עצמו. דחיית הלכלכוך (והמים) תשמר לך על פני תקופה ארוכה מאוד. וגם הברק ותחושת החלקות!

שים לב שבשונה מקוויק דיטילרים אחרים זה אינו חומר שמחליף ניקוי (או ניקוי יבש) אלא לאחר שטיפה וייבוש כחיזוק ההגנה. מורחים אותו עם מיקרו והוא מתייבש/מתאדה תוך כדי היישום. אין צורך בבאפינג.

תוצאה יפיפיה על מכונית חלום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...