Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן תופעה מוזרה.

מזה שנה כמעט שהרכב אצלי, תדלקתי רק בתחנה אחת. עקב קרבה לבית ועקב המלצות של אנשים. לפני כשבועיים כשחרשתי את חיפה בחיפוש אחריי חלק מסויים לרכב. ומכיוון שלא ידעתי שהחיפוש יערך כ''כ הרבה ק''מ המחוג הגיע כמעט לרבע טנק(!!!) שאצלי זה כבר קן אדום, נכנסתי לתחנת דלק מזדמנת. על פניו הכל אותו דבר (מעניין לציין שמודובר באותה רשת) רק מה? הרכב גמעט כמעט חצי יותר מכמות הק''מ אלייה אני רגיל. מוזר אבל אולי זה היה שבוע בלי לחיצות או בלי פרויידים למינהם (כביש בעלייה) אבל לא, גם בניסיות השני והשלישי בתחנות אחרות מזו שאלייה אני רגיל הרכב הספיק לנסוע הרבה יותר ק''מ. יש לציין שכשהייתי מתדלק בתחנה אלייה אני רגיל הרכב לא גמגם או משהו שירמוז על דלק מהול, פשוט כמשמעו התעריף זהה אך מספיק לפחות ק''מ.

היש הסבר?

פורסם

יש מצב. לא שמתי לב שינוי דרסטי בפרק הזמן. ואני מניח שאם המשאבה הייתה מזרימה פחות ליטר אז התדלוק היה עורך פרק זמן קצר יותר.

פורסם

בעברי ניסיון עם דלק מהול. עם רכב אחר אומנם, אך הרכב פחות סחב, (לא בצורה משמעותית אלה רק מי שנוהג על הרכב כל יום יכל להבחין). בתופעה שאני נתקלתי ביצועיי הרכב לא נפגמים. לפי דעתי הלא מלומדת לא מוסכמת ולא מקצועית, זה נראה כאליו נכנס לשם בנוסף לדלק סוג מסויים של גז לא מזיק ומתנדה. אפשרי?

פורסם

לא ולא הגיוני. במיוחד אם הרכב תפקד רגיל. יש לבצע בדיקת צריכת דלק ע"פ הנהלים שפורסמו כאן לא אחת בפורום.

פעם אחת כאשר אתה מתדלק בתחנה המסויימת החדשה" , ופעם בתחנה הקודמת. עד אז זה סתם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מעדיף כרגע לא לפרסם את התחנה הספציפית לפני שיהיה לי מידע מדוייק. אגב מיהו הגוף האחראי על בדיקות הדלק בתחנות?

פורסם
גם אני חוויתי אותו הדבר

שאני מתדלק בתחנת דלק מסויימת בירושלים האוטו פשוט נוסע יותר קילומטר

איזה תחנה אתה מדבר בירושלים?

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם

חברים! למי ניתן לפנות על מנת להאיר תשומת לב לגביי הדלק בתחנה הזו? תארו לכם שהם באמת עלו על שיטה מסויימת שלא מוכרת לנו, עוד ועוד תחנות יגלו את השיטה ודלק מסוג כזה יהיה בכל מקום, ולא יהיה לנו מקום להשוואה.

פורסם

סיפור מוזר. אולי יש פה תרגיל חדש, כמו הרעיון שאתה מעלה. יפה שאתה מוכן להשקיע בבירור.

אפשר לפנות למינהל הגז והדלק במשרד האנרגיה . יש בדף שלהם,למטה, "צור קשר" שיוביל אותך לטלפונים ומיילים של בעלי תפקידים.

אני נזכר שלפני זמן קצר, בשרשור על נושא דומה, תהיתי אם יש פעולה מעשית מהבדיקות שלהם, חוץ מ"נו נו נו" לתחנה.

במקביל, נסה לעניין עיתונאי באחד מאתרי עיתונות רכב או מדור רכב באתר חדשות, אולי לפנות לתוכניות ביקורת בטלביזיה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה רבה רוכב בודד, בדיוק מה שחיפשתי. מחר אני אנסה כמה טלפונים שרשמתי מהאתר שהעלת נראה מזה יעלה. אם הם יתנהגו באטימות כמו הרבה גופיים, וארגיש שאני נופל בין כיסאות הבירוקרטיה, אלך על האלטרנטיבה השניה.

נ.ב- מחר אעדכן לגביי התוצאות של השיחות.

• תוכן חדש...