Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תליית מספר לא נכון על הרכב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הובלת רכב על מנשא מחייבת תליית מספר הרכב מאחור.

אאין לי מספר נוסף לרכב זה (הוולו בתמונה )- אבל יש לי מספר נוסף לרכב אחר בבעלותי (כך שניתן לאתר אותי )

אם אתלה מספר זה על האופניים (על המנשא של הוולו ) - מה העברה ועונשה ??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

למה שלא תכין מספר על בריסטול לבן (פוליגל) ותתלה אותו על המנשא,

וביום א בבוקר מכוני הרישוי פתוחים ותוכל לרכוש לך לוחית מקורית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חופשי.

אתה יכול לתלות כל מספר על האופניים. אין בעיה. גם מספר מהאוטו של השכן, אני מאמין שיצליחו לאתר אותך אם ממש ירצו.

אין עם זה שום בעיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואם תצלם אותך מצלמת מהירות על 150 עם לוחית מזויפת?

לא יהיה נעים אחרי זה במשטרה...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
חופשי.

אתה יכול לתלות כל מספר על האופניים. אין בעיה. גם מספר מהאוטו של השכן, אני מאמין שיצליחו לאתר אותך אם ממש ירצו.

אין עם זה שום בעיה.

טכנית, גם אפשר לעלות לטיסה עם דרכון מזוייף. לא הייתי ממליץ על זה, למרות שזה ניתן לביצוע.

אין לי מספר נוסף לרכב זה?

מה הבעיה לפרק לוחית רישוי אחורית של הרכב הגורר, שמימלא מוסתרת, ולשים אותה על הנגרר?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel & apple

אל תהיו קטנוניים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"מה הבעיה לפרק לוחית רישוי אחורית של הרכב הגורר, שמימלא מוסתרת, ולשים אותה על הנגרר? "- אין בעיה! גם אין בעיה

בשחרור מהיר לפרק גלגל קדמי - ובוולו כל האופניים נכנסים כחוק לתא המטען.

שאלתי שאלה משפטית ....והבנתי.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...