Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מעוניין לקנות רכב חדש עכשיו יש לי תקציב של 20 אלף ש"ח ואני מקבל כל חודש 1600 ש"ח הוצאות רכב מהעבודה למרות שבזמן העבודה אני לא משתמש ברכב רק הלוך וחזור ממנה והיא ממוקמת בעיר בה אני גר.

 

חשבתי לקנות רכב בתקציב שלי אבל כמו שזה כבר ידוע אין רכבים טובים בסכום אלא רק בשנתונים ישנים.

 

קיבלתי הצעה היום מאלבר שאני אתן מקדמה של 7500 ש"ח ואז כל חודש סכום של 1500 ש"ח למשך 24 חודשים ואני מקבל יונדאי I30 חדשה שנת 2013.

 

אחרי 24 חודשים אני מחזיר להם את הרכב וזהו (כאילו ששכרתי מהם אותו).

עכשיו האם שווה לי לעשות את המסלול הזה כי תכלס אני כאילו זורק 40 אלף ש"ח שאין לי אופציה לקבל אותם (אופציה של מכירה אם האותו היה שלי).

 

יש לי גם בעיה שאין לי אופציה של מימון כי לפני שנתיים חזרו לי שתי הוראות קבע מסלקום על סך 400 ש"ח כל אחת אז לא מימון ישיר ולא פמה אישרו לי מימון (דבר שהיה מסדר לי את כל הבעיה).

 

אשמח תעזרו לי בהתלבטות!

 

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אל תשכח שבמהלך השנתיים שהרכב יהיה אצלך הערך שלו ירד ובכל מקרה ייעלמו ממנו כמה עשרות אלפים (בערך 30000 ע"פ השוואה של הרכב שנתיים אחרוה מהיום)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם יש לך בעיות להשיג מימון, תקנה רכב בתקציב שלך. יש רכבים אמינים למדי בתקציב הזה.

 

תנסה ללכת על יונדאי גטס ופיאט פונטו, ידניות.

פורסם

אני באופן אישי לא הייתי עושה את זה.

כן- כל רכב חדש שתקנה אתה תפסיד עליו סכום די גדול בשנים הראשונות. אבל הרכב ממשיך להיות שלך ואתה ממשיך להשתמש בו והוא ממשיך לשרת אותך.

בעסקה שאתה מתאר אתה לוקח רכב חדש- מחזיק אותו שנתיים וסופג את הירידת ערך הכי משמעותית שלו ואז במקום שהוא ימשיך לשרת אותך אתה מוסר אותו חזרה ונאלץ שוב לחפש רכב ולרכוש אחד מחדש.

זה תהליך החשיבה שלי.. (גם אני בחיפושים אחר רכב וקיבלתי הצעות מהסוג הזה)

 

אז אני לא מציע ולא ממליץ, רק רציתי להעלות נקודה שלדעתי לא בדיוק התייחסת אליך בשיקוליך.

בהצלחה במסע החיפושים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
×
×
  • תוכן חדש...