Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר...כל כך הרבה תגובת לשיפור יונדאי אבל כשרוצים לשפר טויוטה קורולה או מאזדה 3 התגובות נזעמות.

תגיד לי, פותח האשכול, אתה רציני??

יש לך רכב של שטחים(בלי להעליב), אז כל דבר שתוסיף לו עלול רק להזיק לו מבחינת מראה.

דבר שני, אם המנוע כל כך מהיר וחזק (האוטו מאוד מהיר וחזק אחרי 14 שנה, אה?אני ממש רוצה לנסוע ולבדוק כי זה נשמע שיש לך מינימום מאזדה 6 מנוע 2.5 ) אז מה אתה צריך לשפר?.

בקיצור, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות לרכב הזה בשביל שייסע מהר יותר זה לטפל טוב טוב ברכב ולדאוג ששום דבר לא יהיה סתום.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר...כל כך הרבה תגובת לשיפור יונדאי אבל כשרוצים לשפר טויוטה קורולה או מאזדה 3 התגובות נזעמות.

תגיד לי, פותח האשכול, אתה רציני??

יש לך רכב של שטחים(בלי להעליב), אז כל דבר שתוסיף לו עלול רק להזיק לו מבחינת מראה.

דבר שני, אם המנוע כל כך מהיר וחזק (האוטו מאוד מהיר וחזק אחרי 14 שנה, אה?אני ממש רוצה לנסוע ולבדוק כי זה נשמע שיש לך מינימום מאזדה 6 מנוע 2.5 ) אז מה אתה צריך לשפר?.

בקיצור, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות לרכב הזה בשביל שייסע מהר יותר זה לטפל טוב טוב ברכב ולדאוג ששום דבר לא יהיה סתום.

אתה כל פעם מפתיע אותי מחדש עם התגובות חסרות הטעם שלך.

אתה חייב להחכים אותי בבקשה - מה זה רכב של שטחים?

פורסם

חחחחחחחח אתה זלזלן מסריח ואני מאוד רציני , ולמה שיזיק לו שיפורים , והאוטו נוסע כמו שצריך גם אחרי 14 שנה אז אל תדבר סתם שטויות

פורסם

וואי זה הולך להיות גדול... :lol:

FiZzOx, להורים של אושריקו יש קורולה בת 14 (או יותר) שנוסעת חזק! אל תזלזל בו!

גם היא כמו שלך עם מנוע 1.6 ומשהו כמו 100 כ"ס! היא גם זריזה לגילה...

אושריקו, ספר לו על השיפורים שעשית (מגן שמש, טאסות, GT2871R וזה...).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

טוב, תנשמו עמוק, כי את המשימה שלי הצלחתי, אבל נענה לכם בכל זאת.

1)רכב של שטחים זהו רכב שמשופצר בלי הפסקה אצל הבני דודים, והיונדאי עונה על זה. (אותו דבר לגבי סיווקים ולנסרים וכו').

2)לא משפרים מכאנית רכב משפחתי (רגיל וישן).

3)שמלוב, נרדמתי מרוב התגובה הארוכה שכתבתי לך, אבל אני לא ארד לרמה שלך.

לך תיהנה עם הגרמנייה שלך רק תיזהר לא ללחוץ יותר מדי על הגז כי הבנתי שלמרות שהמנוע מאוד מאוד חזק את המילה מוסך הוא מכיר מיד אחרי לחיצה ארוכה.

פורסם

אני שירתתי 3 שנים מלאות מעבר לקו הירוק, וגם היה לי קשר טוב עם אוכלוסיית ערבי ישראל בנוסף, ואני יכול להגיד שהמותג יונדאי מאוד חלש אצלם.

הכמות שטויות שאתה פולט בפורום היא ברמה לא סבירה בעליל.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

שטויות?תרשום לי איזה שטויות אני כותב שעוברות את הגבול מהשטויות שאנשים אחרים כותבים כמו פותח השרשור.

יונדאי מותג חלש?צודק, אבל אלנטרה ממש לא, אבל מה שתגידו אני מקבל.

יאללה, אני אפתח שרשור איך אפשר לשפר טויוטה קורולה כדי שתהיה מהירה עוד קצת, אני אקבל תגובות יפות כמו הילדון שפתח את השרשור?אל תגיב, אני אענה לך שהתשובה היא ממש לא.

ועוד לחשוב שבאתי בקטע טוב כי אתם בעצמכם אומרים שלא משפרים מכוניות משפחתיות רגילות כמו יונדאי טויוטות וכו', ועוד מתנפלים עליי גם פה. זה רק מראה שאת הכמות השטויות שלי הרווחתם ביושר.

פורסם

1)רכב של שטחים זהו רכב שמשופצר בלי הפסקה אצל הבני דודים, והיונדאי עונה על זה. (אותו דבר לגבי סיווקים ולנסרים וכו').

לא שכחת עוד רכב בדוגמא שלך? טויוטה קורולה אולי...?

ועוד משהו לגבי ההערה המיותרת הזאת -

לידיעתך, ל"בני הדודים" שלנו, יש גם אוודי R8, קורבט, קאמארו, מוסטנג, מרצדס AMG, בימרים M ואפילו פרארי.

אז מה, גם אלו רכבים של שטחים?

צא מהקטע הזה, יש להם בדיוק את אותם הרכבים שלנו יש.

ועוד לחשוב שבאתי בקטע טוב כי אתם בעצמכם אומרים שלא משפרים מכוניות משפחתיות רגילות כמו יונדאי טויוטות וכו', ועוד מתנפלים עליי גם פה. זה רק מראה שאת הכמות השטויות שלי הרווחתם ביושר.

נו???

איפה פה ראית מישהו שכתב לו שכן כדאי לו לשפר את היונדאי??

אם אחד אומר לך שאתה שיכור, מילא.

אם שניים אומרים לך שאתה שיכור, מילא.

אבל אם כולם אומרים לך שאתה שיכור - לך הביתה לישון.

פורסם

וואי אני מת מצחוק פה

דמעות בעיינים

אני חולה על החופש הגדול חולה עליו

אולי תסגרו את העניין בלחיצות קורולה VS לנטרה

אנחנו נארגן מנחת פנוי

שמלוב אתה עוזר לי

פורסם

מסכים עם MiT5

אין שום מניעה להציע מה אפשר ומה לא. זה הוגן שפותח השרשור יראה את כל האפשרויות לפניו.

החלטה של פותח השרשור אם להכנס לפרוייקט כזה או לא.

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שמבחינתך זה לא משתלם אז עזוב וותר מראש. אתה לא תכנס לו לארנק ולשיקולים הכספיים שלו.

זו גישה שגויה שהורגת את הטעם לשפר.

לא חסר אנשים שהשקיעו בגרוטאות ששוות 8K כמה מאות אלפים, ונהנים מהתוצאה.

בסופו של דבר, זה פורום שמטרתו לשתף מידע, וזה לא לגיטימי לבוא ולהשתיק מישהו כי לדעתך זה לא רלוונטי לארנקו של פותח השרשור.

טוב, תנשמו עמוק, כי את המשימה שלי הצלחתי, אבל נענה לכם בכל זאת.

2)לא משפרים מכאנית רכב משפחתי (רגיל וישן).

תספר את זה לרכב הכי מהיר בארץ (קולט במקור) ולמליוני האנשים ברחבי העולם שמשפרים הונדות סיוויק, עד כדי כך שפה בארץ כבר עברו את ה600 כ"ס עם סיוויק.

כל תגובה שלך באמת גורמת לאפקט של גלים של מגיבים שמנסים להשתיק את השטויות שאתה אומר.

Honda civic EJ6

פורסם

מה מסגרת איתכם חופש גדול חופש גדול ?!? זה שאתה בן 30+ ומסתובב בפורמים זה בעיה שלך , יש לי את האוטו כבר משנה שעברה ואני חוסך כסף כבר הרבה זמן אז חשבתי לשפר

פורסם

אושריקו היקר, ואני שואל אותך למה לפוצצץ כל שרשור?

אני יענה גם לך בקצרה אם עניין החוקיות לא מתריד אותך ואם עניין הכספי גם לא, אז הכל אפשרי.

השאלה לשניכם מסתכמת באם שווה להשקיע בשלדה זו או אחרת, האם יש שוק אפטרמארקט זמין, האם יש שווי של הפסד ורווח, האם אתה יודע לאן תגיע ומב תעשה עם הרכב, זה קביל לכל רכב ורכב, לא רק לשלכם.

הבעיה עם הרכבים שלכם שלרוב הן יפלו ברוב המדדים הבדיקות החישובים והתיכנונים.

אז כן תאורתית גם 2jz אפשרי במאמץ להשתיל בקורולה, אבל למה לעשות את זה?

בדרך העדינה שלי אני מבין ומסביר מדוע כאן לפותח השירשור לא ממליצים לשפר את היונדאי שלו.

אבל להגיד בלתי אפשרי זו בורות מוחלטת.

• תוכן חדש...