Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא כן יודע לחפש (!), וחבל שלא קראת את הפוסט בעיון.

לא מדובר בדיון תאורטי אלא בניסיון למצוא או ליצור פיתרון.

כך לדוגמא - האם ניתן להסב או להוסיף למערכת אזעקה מבוססת GPS גם חיישן נפח? איך עושים את זה? יש למישהו ניסיון בזה? מפת חשמל?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם חשבתי על זה, כמו שיש את המערכת שמצפצת כשלא חוגרים חגורת בטיחות, הרי ברגע שהיא מזהה שחוגרים היא מפסיקה לצפצף. אולי להמציא משהו, במידה ונניח שהורה נורמטיבי ידאג לחגור\לקבע כיסא תינוק עם חגורה, הרי החגורה תמיד נמצאת בפנים. כך שאם יושב מאחור (תינוק או ילד) ולאחר כיבוי הרכב החגורה לא התנתקה המערכת תצפצף ואולי ככה זה יעיר את תשומת ליבו של הנהג. בגדר רעיון תאורטי..

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

הבעיה היא שהתינוק יכול לישון ולא לזוז, וכתוצאה ממחנק וטמפ' גבוהה פשוט.. שלא נדע.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זה לא הזוי זו הפטרון הנכון.

למה? בגלל שאתה רגיל לחפש אותו.

הטרגדיות הללו מתרחשות בימים שבהם מופרת השגרה הרגילה של ההורה - הורה שבד"כ לא לוקח לגן מסיע את הילד. הורה לוקח את הילד לעבודה .... ברגע מסוים השגרה משתלטת על היום יום והילד במקרה גם נרדם ואז עלול להתרחש אסון.

זה לא בגלל שלא אוהבים את הילד או כי הוא הורה גרוע.

זה צרוף של שיגרה לחוצה + הסכת דעת + מזר רע.

הרגל של להניח את הטלפון ליד מושב הילד עוזר מכיוון שבשגרה אנחנו בודקים כל הזמן איפה הטלפון. כשהוא איננו אנחנו עולים על זה מיד.

כאדם מאוד מפוזר אני משתמש בטכניקה הזו כל הזמן. המפתח של האוטו מחובר למפתח של הבית. אני חוזר להוציא את המפתח מהסוויצ' פעמיים שלוש בחודש. אני שם את כרטיס העובד בתוך הארנק - וחוזר לאופנוע גם כן כמה פעמים בחודש להוציא את הארנק מתחת למושב. אז אני מאוד מבולגן אבל עד היום לא אבד לי הארנק, כרטיס העובד, ולא גנבו לי את האופנוע. זה עובד!!

פורסם

הרי איך שאתה נכנס לאוטו, מתחילים הטלפונים הארורים האלה של הבוקר.

.

נכון.

בגלל זה, אני מאז ומתמיד מפעיל את הטלפון אך ורק לאחר פיזור הילדים.

זה גם מאפשר להתייחס אליהם יותר בבוקר.

פורסם

אז כנראה שעדיף שהפעוט המסכן יהיה חולה בסרטן אבל לפחות חי.

Shay_u סיכם את זה הכי טוב:

כל זמן שהילדים ברכב, נתקו הכל, תתייחסו אליהם וככה גם לא תשכחו אותם ואפילו תהנו קצת בדרך.

פורסם

אולי פתרון כזה יוכל לעזור.

קודם מכישר כזה שעונה על רוב הדרישות שלך (וכולל קבלת קלט ממכשירים אחרים):

http://aotop.en.alibaba.com/product/309961188-214645697/gps_tracker_with_Seat_pressure_sensor.html

וכדי לדעת עם יש תינוק או ילד במושב, התקנה של חיישן הימצאות מישהו על מושב וחיבורו למכשיר למעלה:

http://www.ebay.com/itm/Mercedes-c230-c280-front-seat-child-occupancy-sensor-OEM-/251296072344?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a8269c298&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/BMW-E36-M3-328i-325i-318i-Seat-Occupancy-Sensor-Mat-Passenger-RT-65-77-8-367-600-/111107233002?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19de81d4ea&vxp=mtr

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אפשר חיישן תנועה אולי.

איך לחבר אותו ומה לעשות איתו - אין לי מושג.

אבל הרעיון עם המערכת של החגורות יכול להיות מעולה.

הרי המערכת מנטרת משקל מסוים על מושב ובמידה ואין סגירת מעגל בין החגורה לתופסן שלה, היא גורמת לצפצופים ולהתרעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה כבר היה פה ?

LJxf_LTsywc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הכיסא נראה ריק, במקום לצרות ככרוכיה (נהג הרכב שמצלם) אם הדבר כזה חשוב לו, היה נוסע ממש על ידה ולא צווח 4 מטר מאחור כאשר רואים שהחלון של הרכב מלפנים סגור.

• תוכן חדש...