Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה שזה הולך להיות קיץ קשה.

הבנאדם הזה לא מסתכל אפילו במראות בזמן נהיגה?

בכל מבט קטן שלו במראה היה רואה בזווית העין את התינוקת.

כנראה שהבנאדם נוהג וחי כמו זומבי.

חייבים להתחיל להעניש אנשים על השטויות האלה,

לא יתכן שתינוקת תמות מוות כזה אכזרי ואף אחד לא ישלם את המחיר.

אז נכון שהכאב שלו בלתי נתפס, אבל עד שלא יהיה אחד שיכנסו בו כמו שצריך

המקרים האלה ימשיכו לקרות.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל עד שלא יהיה אחד שיכנסו בו כמו שצריך

ואיך זה ימנע את המקרה הבא? הורים יגידו לעצמם:"לא כדאי לשכוח את התינוק שלי באוטו, לא רק שהוא ימות, גם יכניסו אולי לכלא!!!"

פורסם
בדיון שנפתח עם עמית לעבודה נשאלתי האם לדעתי צריך להעניש

הורה לאחר חוויה כזו.

באופן טבעי עניתי שהוא נענש מספיק וכיוצא בזה.

אך אני חייב לומר שדעתי השתנתה בנושא ולמרות הודעותיי הקודמות בשרשור זה-אני חייב לומר שחוסר

האחריות כאן פשוט צורח לכל עבר.

כמה זמן לוקח להבחין ששכחת משהו?זה לא הגיוני.

חייבים להתחיל להעניש אנשים על השטויות האלה,

לא יתכן שתינוקת תמות מוות כזה אכזרי ואף אחד לא ישלם את המחיר.

אז נכון שהכאב שלו בלתי נתפס, אבל עד שלא יהיה אחד שיכנסו בו כמו שצריך

לדעתי לא צריך להעניש מכמה סיבות, עונש או מאסר בא לעשות 3 דברים:

הרחקה מהסביבה - אין סכנה שהאב יתחיל פתאום להכניס אנשים לרכבים ולשכוח אותם.

שיקום - אני לא מאמין שיש צורך בזה כי זה לא שהאב מועד לעשות את זה שוב, אם כבר אז לעשות קורס חובה לכל ההורים המתחילים.

ענישה - אני מאמין שבאמת האב נענש מספיק ע"י זה שהוא יחיה בידיעה שהוא הרג את הילד שלו.

פורסם

העונש לא חייב להיות מאסר, הוא יכול להיות עבודות שרות.

האם נהג הסעות ששכח ילד ברכב, יעשה זאת פעם נוספת?

אפשר להגיד שגם הוא בן אדם נורמטיבי ושיסורי המצפון שלו לאורך כל חייו הם עונש מספיק. אבל לא, הוא יישפט ויירצה עונש כל שהוא כמו שכל אדם שעובר על חוקי החברה נענש.

לא, אינני חושב שהעונש של הורה צריך להיות שווה לעונש של נהג הסעות. כן צריך להיות משפט ובמשפט יוצגו טענות לקולה וחומרה והשופט יחליט את אשר יחליט. מצידי שיחליט "זכאי" בשביל זה הוא השופט.

אך כולם שווים בעיני החוק ולא ייתכן שתיקים שקשורים במוות ייסגרו בטענה שהאחראי כבר נענש מספיק, מי החליט כך? מי נתן לו את הרשות להגיע להחלטה כזאת?

פורסם

ענישה - אני מאמין שבאמת האב נענש מספיק ע"י זה שהוא יחיה בידיעה שהוא הרג את הילד שלו.

מי שנענש באמת זו התינוקת,

מי שנענש באמת זו האם,

מי שחייו נהרסו זה האב,

ומי שלא למד ולא הפנים הם אנשים כמוני וכמוך שחיים במוד של "זה קורה בבית של אחרים".

רק הרתעה וכנראה שהרתעה כבדה עשויה לעורר אנשים.

אנחנו בני אדם ואנו עושים טעויות, אין מה לעשות.

אבל אם במשך 7 שעות לא עלה בדעתך ששכחת משהו ברכב לאחר חודש

שקרה מקרה זהה-חביבי,יש כאן בעיה.

Gn'f'R

פורסם
היה מדובר בחניה בחוץ בשמש?

אם כן אז כל הכבוד.

אם בחניון מקורה או בלילה אז מיותר לגמרי, אין שום סכנה בלשבת ברכב סגור כל עוד הטמפ' בפנים הגיונית.

אתה ממש לא בכיוון, לרוב תינוקות שנשכחים ברכב, גם אם הוא מוצל וקריר, מתים (שלא נדע ) מחוסר חמצן / בעקבות בכי רב וצרחות (מדובר על שעות) התינוק מאבד נוזלים ומתייבש, הוא נכנס להתקף נשימתי שמלווה בשיעול עם המון רוק בגרון ופשוט נחנק.

לרוב כאשר מנסים לפתוח להם מעבר נשימה, כל איזור קנה הנשימה נפוח ומצומצם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לי אישית נקרע הלב לשמוע את המקרים הכל כך מצערים האלה, אולי אני יותר רגיש לזה בגלל שיש לי תינוק בערך באותם גילאים כמו במקרים האחרונים.

מה תעניש את האבא? (בהנחה ומדובר באב נורמטיבי ולא אחד מתעלל).

הוא חווה כזה אסון וכאלה ייסורי מצפון שאתה חושב שכלא\עבודות שירות זה מה שילמד אותו לקח?

אבא כזה צריך המון המון תמיכה וכוחות נפשיים כדי לא להתאבד בגלל המקרה הזה, אותו אתה רוצה להעניש?

יכול להיות שאותו אבא מהמקרה הזה מאתמול הזדעזע מהמקרה לפני שבועיים ובעצמו לא הבין איך אפשר לשכוח ילד ברכב, והנה, זה קרה לו עכשיו עם אותם תוצאות נוראיות.

אל תהיו חוכמולוגים, זה כנראה יכול לקרות לכל אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ומי שלא למד ולא הפנים הם אנשים כמוני וכמוך שחיים במוד של "זה קורה בבית של אחרים".

רק הרתעה וכנראה שהרתעה כבדה עשויה לעורר אנשים.

אנחנו בני אדם ואנו עושים טעויות, אין מה לעשות.

מי שלא למד ולא הפנים , הם אנשים שלא יפנימו לעולם , אנשים שאסור להם לגדל ילד , אני כותב זאת שוב , איך לעזעל אפשר לשכוח ייצור חי ברכב? זו הבת שלך זה לא בקבוק מים או בשר מהסופר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מבחינה מוסרית ואולי משפטית, הטיעון "הוא נענש מספיק" לא תופס.

על הריגה כתוצאה מרשלנות של אדם זר עדיין מקובל לשלוח לכלא,

אז בגלל שההרוג קרוב משפחה, אפשר לסלוח על רשלנות?

או שערך חיי ההרוג פחות יותר כשיש קשר דם להורג ?

ואפילו הטיעון של עונש לא ממש תופס, כי מאסר לא נועד לענישה בלבד, אלא גם להרחקה מהחברה.

פורסם

כשהתרשלת וכתוצאה מכך מישהו נהרג מי שנענש זו משפחת ההרוג ולכן מקובל להעניש במקרה כזה.

כשהתרשלת וכתוצאה מזה הרגת את הבן שלך יש אלמנת של ״ענישה״ כבר בתוצאות רשלנותך (שכן אין דבר כואב יותר לאב מאשר לאבד את בנו, בטח ובטח כאשר הוא מאבד אותו כתוצאה מרשלנותו החד פעמית).

אם זה היה מישהו שנוהג להתרשל הייתי בעד ענישה, במקרה של אדם נורמטיבי שמעידים עליו שהוא אחראי ואב מסור לילדיו אני חושב שאין מקום לעמישה משפטית.

תזכור שיש מצבים שאנשים מקבלים על רשלנות עונשי מאסר חופפים ולא מצטברים (בניגוד למקרי רצח, למשל, שם לרוב עונשים יהיו נצברים).

פורסם

לצערי אין לי מה להציע פרט לאימוץ ״מנהגים״ שעלולים למנוע מצבים כאלה.

כשאני שם את הילד בגן אני מתוך הרגל מתקשר לאישתי כעבור 5-10 דקות לפטפט איתה ולהגיד לה איך הילד היה (בכה\הלך בהתלהבות וכו׳).

אני לא עושה את זה בגלל הפחד להשאיר אותו ברכב אבל יודע שאם חלילה זה היה קורה הייתי עולה על כך כעבור 10 דקות גג הודות להרגל הזה.

מה עוד?

ליזום שיחה עם הגננת ולבקש ממנה שבכל יום שהילד לא מגיע לגן (נניח בתוך חצי שעה מתחילת היום) היא מתקשרת להורים כדי לשאול מה עם הילד (אם זה היה מתבצע בצורה מסודרת- 2 הילדים מהשבועיים האחרונים היו בריאים ושלמים).

אם צריך הייתי מוסיף עוד כמה שקלים בחודש כדי לכסות את עלות שיחות הטלפון.

שלא יובן לא נכון, אני לרגע לא מטיל את האחריות למות הילדים על הגננות, אני פשוט חושב שאם היה משהו מסודר בעניין הזה היו נחסכים חיי התינוקות וזה לא משהו כזה קשה לביצוע- מבקשים מההורים שאם הם לא שולחים את הילד לגן שהם יעדכנו את הגננת ומהגננת מבקשים ליצור קשר עם הורה של ילד שלא הגיע, במקסימום היא תוציא שיחה-2 ביום, לא סוף העולם.

• תוכן חדש...