Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהיצרנים עברו כל אחד בזמנו לשיטות אחרות

למשל בסקודה אוקטביה דור ראשון היה צ'ופצ'יק שקוע (בולט כשאין נעילה, לא בולט כשנעול, הפתיחה היא משיכת הידית פעם אחת)

בסקודה אוקטביה דור שני כבר לא היה צ'ופצ'יק אלא איזה מין ידית מעל ידית פתיחת הדלת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניתוק חגורה לא מתאים,כיסא תינוק חגור תמיד ויש חגורות על הכיסא לתינוק.

לפי דעתי ניתן לשים לחצן לחיצה מתחת לכיסא תינוק על n.o וברגע שרוצים לדרוך את האזעקה/לנעול את האוטו ,היא לא תידרך עד שתוציא את הילד.

אחלה רעיון אבל צריך להיות N.C. לא? כל עוד התינוק לא בכיסא יש מגע ואפשר לדרוך. ברגע שהוא בפנים והלחצן לחוץ המגע יפח ואי אפשר יהיה לדרוך. הבעיה זה התקנה של דבר כזה. קשה לעשות משהו סולידי כי צריך להעביר חיווט ובלגאן. לחצן אלחוטי דורש סוללות וכו'.

שלא נדע, אני לא יכול בכלל למדיין לעצמי שאני אשכח אבל אני מאמין שכולם ככה... אבל לפני הפתרונות הטכניים האלה, אולי שווה להקפיד על פתק מול העיניים, רמיינדר בטלפון, שבן הזוג יתקשר לוודא שהפיזור התבצע כנדרש מול החצי השני או הגן/קייטנה/מסגרת כלשהי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חיישן אקוסטי( כמו במערכות אזעקה פרימיטיביות ) + התממשקות לאיתוראן וזהו. שהמוקד יצור קשר ( או יסמס) עם הלקוח בכל פעם שהוא מופעל. הבעיה שהם כל כך רגישים שגם אם נתקע זבוב בתוך הרכב, זה יכול להקפיץ אותם.

פורסם

אני מניח שהצ׳ופצ׳יק נעלם מ-2 סיבות:

1.עיצוב

2.הוא עשה חיים קלים לגנבים (הם רק השחילו חוט מתכת עם לולאה דרך גומיית החלון והופ הדלת נפתחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא אוהב להעיר לאנשים פה בפורום,

אבל לאלו שמעלי, תראו מה נושא השרשור ולאיזה כיוון לקחתם אותו? :shock:

השנקל שלי בענין המצער:

לאחר השימוש בכיסא בטיחות לתינוק, אני מיד מפרק את הכיסא מחגורת הבטיחות, כשאני שם את הילדה חזרה אני מחבר אותו שוב (את הכיסא לפני שאני שם בו את הילדה).

ואין מצב לשים ילד בכיסא ולשכוח שהכיסא לא מעוגן, כי הוא 'מידלדל' ללא החגורת בטיחות.

שמעתי על מכשיר ששמים בכיסא בטיחות לילד, מעל המושב (צמוד לילד) או מתחת לכיסא, והוא 'מרגיש' את המשקל של הילד ומתריע לאחר כיבוי הרכב כל זמן שהילד עדיין יושב בכיסא.

לא ראיתי בפועל את המכשיר ואיני חושב לקנות אותו, אבל לרחפנים שבינינו שיודעים שעלול לקרות להם דבר כזה - זה רעיון מצוין.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אני דווקא מכיר מערכת שעובדת 100% מהזמן ואינה נכשלת.

המח האנושי.

אני ממליץ לכולם להשיג אחד ולהתחיל להשתמש בו, זה אחלה כלי! מגיע בימינו עם חיבור מובנה לסמארטפון...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המח האנושי.

אני ממליץ לכולם להשיג אחד ולהתחיל להשתמש בו, זה אחלה כלי! מגיע בימינו עם חיבור מובנה לסמארטפון...

הבעיה היא שיש אנשים שלא מסנכרנים את עצמם לעבוד איתו, וקורה מה שקורה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זהו, שבד"כ דווקא החיבור לסמארטפון הוא הבעייה, לפעמים אין קליטה :lol:

פורסם

לפני כחודש שמעתי על קבוצה של יזמים צעירים ( תלמידי בי"ס ) שהמציאו מכשיר לעניין כזה וזכו בפרס.

זה עובד על המשקל של התינוק בכסא + נפח חלל הרכב ( משהו כזה, לא זוכר בדיוק ) כדי לפעול במקרה שהחלונות סגורים.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

המח האנושי.

בטח לא התכוונת אלי באופן אישי.

הבחור המסכן, שממש התכוון להשאיר את הבת התינוקת שלו באוטו והיה רשלן, כיום אינו אדם מאושר שעה שאיבד את בבת עינו.

החוק מחייב כיסא בטיחות - אבל לא צריך אותו אם אתה נהג זהיר. וגם לא כרית אוויר. נכון, גם לא צריך חגורת בטיחות, או רישיון.

אז נכון שעלינו, המבוגרים, או לפחות עליך, צריך לסמוך. אבל מה חטאו תינוקות של בית רבן?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

כרית אוויר , כסא בטיחות , וחגורה , הם אביזרים ביטיחותיים שחובה בכל רכב והם מצילים חיים, מה הקשר למה שרשמת ?

אותם אדם יכול להאשים רק את עצמו , וכך גם כל מי ששוכח ילד ברכב , מי שצריך מערכת התראה לתינוק , לא צריך להיות הורה , חד וחלק , מה זה , הבנאדם שכח בקבוק מים או תינוק ברכב?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אחלה רעיון אבל צריך להיות N.C. לא? כל עוד התינוק לא בכיסא יש מגע ואפשר לדרוך. ברגע שהוא בפנים והלחצן לחוץ המגע יפח ואי אפשר יהיה לדרוך. הבעיה זה התקנה של דבר כזה. קשה לעשות משהו סולידי כי צריך להעביר חיווט ובלגאן. לחצן אלחוטי דורש סוללות וכו'.

שלא נדע, אני לא יכול בכלל למדיין לעצמי שאני אשכח אבל אני מאמין שכולם ככה... אבל לפני הפתרונות הטכניים האלה, אולי שווה להקפיד על פתק מול העיניים, רמיינדר בטלפון, שבן הזוג יתקשר לוודא שהפיזור התבצע כנדרש מול החצי השני או הגן/קייטנה/מסגרת כלשהי.

זאת הייתה הכוונה,כשהתינוק יושב לא ניתן לדרוך.כמו כן יש אפשרות לעשות אלחוטי בסכום לא יקר עם גלאי אלחוטי של אזעקה ביתית ומקלט כשהגלאי מתחת לכיסא מוזן מסוללה והמקלט ממתח הרכב ומחובר כטריגר לאזעקה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
בטח לא התכוונת אלי באופן אישי.

לא.

הבחור המסכן, שממש התכוון להשאיר את הבת התינוקת שלו באוטו והיה רשלן, כיום אינו אדם מאושר שעה שאיבד את בבת עינו.

החוק מחייב כיסא בטיחות - אבל לא צריך אותו אם אתה נהג זהיר. וגם לא כרית אוויר. נכון, גם לא צריך חגורת בטיחות, או רישיון.

אז נכון שעלינו, המבוגרים, או לפחות עליך, צריך לסמוך. אבל מה חטאו תינוקות של בית רבן?

רשלן?...

הנה רעיון: אולי להדביק את הסלולרי לראש של התינוק בתור מחזיק, כדי שיהיה אפשר לדבר בלי להחזיק אותו בידיים, ושלא תשכח את הסלולרי ברכב, אם כבר. ולשים לתינוק מחסום לפה, כדי שלא ירעיש בזמן שמדברים בטלפון, זה מפריע.

היה רשלן? דיבר בטלפון והרג מישהו. רשלן זה האנדר סטייטמנט של השנה.

כרית אוויר , כסא בטיחות , וחגורה , הם אביזרים ביטיחותיים שחובה בכל רכב והם מצילים חיים, מה הקשר למה שרשמת ?

אותם אדם יכול להאשים רק את עצמו , וכך גם כל מי ששוכח ילד ברכב , מי שצריך מערכת התראה לתינוק , לא צריך להיות הורה , חד וחלק , מה זה , הבנאדם שכח בקבוק מים או תינוק ברכב?

בדיוק ככה.

מי שמטומטם מספיק בשביל לשכוח יצור חי באוטו בקיץ לא צריך לגדל שום דבר, כולל פרחים. לשכוח יצור חי ברכב זה לא "רשלנות". זה טימטום נטו, דפיקות במח, חוסר יכולת להיות אחראי על כלום.

פורסם

ראבק אין פתרון יותר קל? מה הבעיה שלכם לסובב תראש אחרי שאתם נועלים תאוטו.

מחפשים דרכים קשים לפתרון קל.

לי אין ילדים ולא זכור לי אי פעם שנעלתי את האוטו ועזבתי אותו בלי לבדוק שהכל בסדר.

אולי שכחתם חלון פתוח? אולי הרכב לא באמת נעול? חסר דברים?

• תוכן חדש...