Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיו על מסכי המחשב לא הספיקה להתייבש מאז אמש, אז מה יעזרו הדרכות?

דרושה אחריות של כל אחד למעשיו.

דרוש שינוי באופן החיים שלנו שבו אנו כל הזמן במירוץ להספיק עוד משהו ועוד משהו, כל אחד מאיתנו לא סיים את המשימה שהוא עושה כעת וכבר חושב כמה מטלות קדימה. אנו כל הזמן עובדים במצב של ריבוי משימות אבל בסופו של דבר מבצעים כל משימה ביעילות של 80%. עדיף לעשות ביום משימה אחר משימה ונגיד לעשות עשרה משימות ביעילות של 100% מאשר לעשות בו זמנית במהלך היום 20 משימות אך כל אחד מהן ביעילות של 80%.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים זה פשוט נורא,

מדי בוקר אני לוקח את הבת שלי בת ה6 חודשים לפעוטון.

בכל בוקר כשאני מגיע למשרד אני עדין מציץ על הסל קל שלה כשאני נועל את הרכב למרות שאני זוכר שפגשתי את גברת פעוטון חצי שעה קודם לכן.

אבל בתכלס.. זה יכול לקרות כמעט לכל אחד.

חייבים פטנט שיתן פתרון!

אם יש חיישני רוורס שמונעים שריטות, אם הכיסא נהג יודע לצפצף כשאתה משחרר חגורה אז בסך הכל צריך שמשהו יצפצף כאשר יושב משהו על הכיסא והרכב ננעל מבחוץ.

פורסם
היה מדובר בחניה בחוץ בשמש?

אם כן אז כל הכבוד.

אם בחניון מקורה או בלילה אז מיותר לגמרי, אין שום סכנה בלשבת ברכב סגור כל עוד הטמפ' בפנים הגיונית.

כמו שכתבתי חופש גדול (יולי אוגוסט, 40 מעלות בצל), חניון מבטון אמנם אבל בפנים חום כמו שרק אלפי מכוניות יכולות לפלוט

וזה עוד בלי לדבר על התקפי פאניקה, חוסר בחמצן, הרעלת פחמן ועוד מיליון אופציות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יכולה להיות סיטואציה הגיונית אחת שיכולה להוביל לדבר כזה נורא,

אם כל יום אמא לקחה את הילדה לגן/למטפלת/כל דבר אחר, והיום אבא לקח, בדרך צער לעשות משהו ושכח

כי אוטומטית היה אצלו בתת מודע שאמא לקחה את הילדה

אבל דברים כאלה קורים יותר מדי והסיטואציות אחרות. אנשים תתחילו לדאוג לילדים שלכם!

פורסם

ראיתי כתבה עם הסבר של איזשהו פסיכולוג שהסביר שהמוח של האישה עושה איזון בין המשפחה שלה לבין עיסוקים אחרים, כלומר היא יכולה להיות מרוכזת בעבודה ועדיין היא תחשוב על הילדים לפחות פעם בשעה.

אצל גברים הוא הסביר שזה עובד אחרת, אם הם עם הראש בעבודה האם לא יחשבו על הילדים אלא אם יהיה גורם מפריע- הילד יבכה או יפריע במהלך העבודה- אחרת זה פשוט לא יושב להם בראש.

יכול להיות שזה הסבר לכך שלא נדלקה שום נורת אזהרה או התרעה אצל האבות לאחר ששכחו את הילדים ברכבים.

עצוב מאוד כל המקרים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פשוט לא יאומן...

והפעם הכוכב הוא לא פחות ממנהל בצפר.:evil:

ונכון שמאסר הוא לא מהווה עונש עבור האב,

אבל מאסר יצור הרתעה עבור מחסלים בפוטנציה.

זה המצב האבסורדי שהגענו אליו, צריך לאיים במאסר כדי שהורים לא ישכחו את ילדיהם ברכב.

פורסם

מה עם מערכת האזעקה ברכב? אין אפשרות שהיא תתרום?

חיישן נפח למשל...חישן תנועה.

מה עם חיישן בכיסא שהילד יושב ומכבים את הסוויץ יצפצף?

יש טכנולוגיה...

מה קרה לימים שכששני ילדם מתו בגלל מקרר שנזרק(נחנקו בתוכו אחרי ששיחקו איתו וננעלו בתוכו) קבעו מיד חוק שאסור לזרוק מקרר עם דלת?

מספיק אפליקציה שתזכיר לך בכל פעם שאתה מתנתק מהבלו טופ של הדיבורית....

הרבה רעיונות אבל הישראלי בשלו - לי זהלא יקרה

חמוד שלי, למישהו זה קורה...

צר לי

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
ראיתי כתבה עם הסבר של איזשהו פסיכולוג שהסביר שהמוח של האישה עושה איזון בין המשפחה שלה לבין עיסוקים אחרים, כלומר היא יכולה להיות מרוכזת בעבודה ועדיין היא תחשוב על הילדים לפחות פעם בשעה.

אצל גברים הוא הסביר שזה עובד אחרת, אם הם עם הראש בעבודה האם לא יחשבו על הילדים אלא אם יהיה גורם מפריע- הילד יבכה או יפריע במהלך העבודה- אחרת זה פשוט לא יושב להם בראש.

יכול להיות שזה הסבר לכך שלא נדלקה שום נורת אזהרה או התרעה אצל האבות לאחר ששכחו את הילדים ברכבים.

עצוב מאוד כל המקרים האלה.

חוץ מהעניין שלרוב האישה לוקחת את הילדים והגבר עושה את זה פעמ ב...ואינו רגיל

כמו כן העובדה שכיסא התינוק נשאר ברכב כל יום, גם כשהתינוק לא שם , יוצר תחושה של שגרה אצל הגבר. רואה את אותם האלמנטים כל יום, יוצא מהרכב סוגר, קולט מהזווית של העין כיסא תינוק, לוחץ על השלט וממשיך בדרכו. חולני והזוי אבל לפעמים עושים פעולות על אוטומט , כמו נהיגה , זה לא שאנחנו חושבים איך לתפעל את הרכב בזמן הנהיגה, זו פעולה מוטורית ללחוץ על קלאץ/גז,להעביר/להוריד הילוך. מי שבאוטומט בכלל...

אז אולי מעבר לעניין של להיות מרוכז בעבודה, הגבר מרוכז במחשבות על החיים, מטלות, משכנתא. (אחד מהשוכחים היה שומר ועבד לילה, מה כבר יש לו לנתח לגבי העבודה, איך לתפוס פוזיציה בשער של המפעל ולבהות בעובדים נכנסים ויוצאים?)

נשים יותר מחוברות לצד הרגשי בחיים, הכל סובב סביב הילדים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

כבר כתבתי בדף הקודם שהטכנולוגיה קיימת, ואפילו יש קבוצת יזמים צעירים שפיתחו את זה.

זה משלב חיישן למשקל, כמו בחגורות ברכב,

בשילוב עם חיישן נפח, שפותח את חלונות הרכב במקרה ויש מישהו בתוך הרכב, כשהוא נעול.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אתה ממש לא בכיוון, לרוב תינוקות שנשכחים ברכב, גם אם הוא מוצל וקריר, מתים (שלא נדע ) מחוסר חמצן / בעקבות בכי רב וצרחות (מדובר על שעות) התינוק מאבד נוזלים ומתייבש, הוא נכנס להתקף נשימתי שמלווה בשיעול עם המון רוק בגרון ופשוט נחנק.

לרוב כאשר מנסים לפתוח להם מעבר נשימה, כל איזור קנה הנשימה נפוח ומצומצם.

כמו שכתבתי חופש גדול (יולי אוגוסט, 40 מעלות בצל), חניון מבטון אמנם אבל בפנים חום כמו שרק אלפי מכוניות יכולות לפלוט

וזה עוד בלי לדבר על התקפי פאניקה, חוסר בחמצן, הרעלת פחמן ועוד מיליון אופציות

1. אין בעיה של חוסר חמצן בתוך רכב.

ויעידו על כך מאות חברי הפורום שנרדמו בתוך רכב סגור וקמו בבוקר לספר על זה.

2. הרעלת פחמן? אתה מתכוון CO? הבעיה קיימת רק בחניונים סגורים ולכן יש בהם אוורור מאולץ וחיישנים להתראה.

3. התקפי פאניקה כגורם מוות? הא?

ולחלוטין לא הבנתם אותי.

ברור שאם רואים ילד (או בעל חיים) סגור ברכב יש לנסות לאתר את בעל הרכב (עסק קרוב, פניה למוקד 100 של המשטרה),

אבל הדחיפות (לשבור חלון ולחלץ את הילד מיידית) היא בעיקר בשמש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מסתבר שאני לא לבד בחשיבה שלי לגבי הענישה על מקרים כאלה:

http://news.walla.co.il/?w=/10/2660937

בקצרה, הפרקליטות לא מגישה כתבי אישום נגד האבות האלה בגלל שזו רשלנות חד פעמית שהובילה לאסון כבד עליהם ומבחינת הפרקליטות הענישה היא בעצם האסון.

חריגים יהיו אבות שלמשל שכחו את ילדם ברכב עקב שיכרות וכדומה, במצב רגיל- לא מוגש כתב אישום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תגובה מפורום אחר מסכמת היטב את דעתי :

"אולי במקום לחפש זמזמים קחו אחריות על הילדים שלכם?!

הדעת לא מעלה אפשרות לשכוח ילד באוטו!!! מה קורה לכם אנשים?! מי ששוכח

תינוק באוטו יכול לשכוח אותו גם במקום אחר, או לשכוח לתת לו אוכל...תתבישו לכם ''הורים'' !!!

• תוכן חדש...