Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רופא מדגים על גופו מה קורה כשננעלים באוטו בשמש, והוא נשאר ברכב רק חצי שעה.

JbOcCQ-y3OY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תוסיף אצלנו קיץ חם יותר + חלונות סגורים ולא מושחרים ברוב המכוניות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^ +1

לא רואה שום טעם להעביר אחריות וסמכות על פעולות בסיסיות למערכות ממוחשבות.

יש לכל אחד מאתנו מחשב שנקרא מוח- בואו נשתמש בו !

851585_641022942579984_1245498219_n.png

זמין 8)

פורסם

זה נקרא מוח,

ורצוי שהוא יעבוד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חפש בגוגל. לפני כמה ימים ראיתי כתבה על חברה בארץ שמפתחת/ פיתחה מערכת כזו.

ואכן כמו שאומרים, עדיף שהמוח יעבוד.

עצוב לשמוע שהעיסוק בשיחת טלפון גורם לשכוח את הילד באוטו.

פורסם

אישתי (שתחיה) הציגה לפני פתרון קיים שעומד למכירה בארץ וקישור לסרטון של בעל החברה (מבלי לנקוב בשמה).

דווקא שם מתגלה שמדובר בתופעה נדירה (אם כי די בכך להיות מזעזע) ושבטח לא יכולה לקרות לכל אחד.

בעל החברה הציג נתונים לפיהם אירעו כ-160 מקרים בשלוש השנים האחרונות ומתוכם 3 הסתיימו במוות.

מסקרן החיתוך של מאפייני ה"שוכחים"... והתאמתם לתופעות אחרות שאינם נורמטיביות.

מנגד - הסטטיסטיקה על מעורבות נהגים בתאונה היא שכל נהג, בשל כלשהו, מעורב לפחות בתאונה אחת. זה ההיגיון בקיומם של אמצעי הבטיחות המותקנים ברכבים על פי חוק.

בנסיבות אלו, החשש הקל שקינן בליבי שמא "זה יכול לקרות לכל אחד" התפוגג.

מי שבכל מקרה מעוניין - עלות מערכות כאלו הוא כ-800-1000 ש"ח. אבל, כפי שכתבתי, אם אתם קוראים את הפוסט הזה משמע שמרבית הסיכויים שאינכם ב"קבוצת הסיכון" כך שספק אם אי פעם "תזכו" לבחון את המערכת.

בהצלחה ותודה למגיבים.

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

דעתי הכנה היא, שאם אתה צריך מערכת שכזו, אתה לא צריך להיות הורה או לגדל חיות מחמד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הגיע הזמן שיישפטו הורים על הריגה ברשלנות, מה זה המושג הוא נענש מספיק?

האם להורה יש זכות לקפד את חיי ילדו?

לא שאני חושב שזה יגרום להורים פתאום לא לשכוח, אך צדק צריך להיות שווה לכולם.

דיי להתעסק עם כמה דברים בו זמנית. נכנסת לרכב כבה את הטלפון וזה נכון לכל אחד, כאשר מדברים בטלפון תשומת הלב נגזלת ומתחלקת בן הכביש לבין המידע שמקבלים עם מי שמדברים איתו.

דיי לחשוב על החותנת ועל העבודה ועל הפרויקט הבא.

פורסם

ואם יישפטו הורים על רשלנות, איזה עונש יקבלו בדיוק ? לא מספיק לאבד את חיי הילד שלך, ובאשמתך ? זה יוסיף משהו ?

אין להורה זכות לקפד את חיי ילדיו, ממש לא (ומה עם המקרה של תינוק שטבע ב-20 ס"מ עומק מים בבריכה ביתית ? יש שוני כלשהו ? ) זו הרשלנות ומחירה היקר. והעונש זה לחיות עם הכתם הזה כל החיים. אני חושב שזה מספיק.

מצער מאוד לשמוע על מקרים כאלה.

(עריכה - זו רשלנות, ולא בכוונה תחילה. אם הורה היה מרביץ לילדו וגורם למותו - אני איתך).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני אי אלו שנים נסעתי עם ההורים שלי לקניון, חופש גדול וקניון חדש קשה למצוא חנייה

עד שמצאנו חנייה אבא שלי שם לב שברכב שהיה לידנו היה תינוק/ת ממש קטן/ה והרכב נעול

בהיעדר כלים כאלה ואחרים הוא לקח סמרטוט ומוט של ג'ק רצפה, עטף את המוט בסמרטוט ושבר את החלון, החלון קיבל צורה של סדקים בכל האיזור של המכה ועוד מכה או שתיים נוצר חור שהספיק כדי להכניס את היד ולפתוח את הנעילה (זוכרים שהיה במכוניות פעם את הצ'ופצ'יק שאפשר למשוך למעלה כדי לפתוח את הנעילה)

ואז לקחנו את התינוק/ת למשרדי הקניון שהודיעו בכריזה וההורים הגיעו והודו לנו

היה מדובר בחניה בחוץ בשמש?

אם כן אז כל הכבוד.

אם בחניון מקורה או בלילה אז מיותר לגמרי, אין שום סכנה בלשבת ברכב סגור כל עוד הטמפ' בפנים הגיונית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בדיון שנפתח עם עמית לעבודה נשאלתי האם לדעתי צריך להעניש

הורה לאחר חוויה כזו.

באופן טבעי עניתי שהוא נענש מספיק וכיוצא בזה.

אך אני חייב לומר שדעתי השתנתה בנושא ולמרות הודעותיי הקודמות בשרשור זה-אני חייב לומר שחוסר

האחריות כאן פשוט צורח לכל עבר.

כמה זמן לוקח להבחין ששכחת משהו?זה לא הגיוני.

Gn'f'R

• תוכן חדש...