Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להעיד על עצמי (אבא ל-3), שעוד לפני שהמקרים האלו קרו, תמיד כשהגעתי לעבודה, הצצתי במושב האחורי (אני עדיין חוטא במנהג הזה עד היום).

לא יודע אם לקרוא לזה פראנויה או אחריות, אבל תמיד הפחיד אותי לשכוח ילד או בעל חי במכונית.

גם אני אותו הדבר.

רק שהתחלתי עם זה מאז ששמעתי לראשונה על המקרים האלו.

זה הפך אצלי לטבע שני. ממש רפלקס, אפילו בנסיעה שהתחילה במשרד, בצהרים...

סריקה קצרה- מושבי הבטיחות ריקים? אין חפצים במקומות בולטים שקוראים לגנב? אפשר לנעול.

אבל אני לגמרי יכול להבין איך עלול לקרות דבר כזה.

הרי איך שאתה נכנס לאוטו, מתחילים הטלפונים הארורים האלה של הבוקר.

כבר קרה לי (פעם אחת בחיים,מזמן)שבאמצע שיחה לחוצה במיוחד עם לקוח, שמעתי ציוץ של הקטנצ'יק(בן השלוש אז): "אבל אבא, זו לא הדרך לגן"... (בטח שלא, חמוד. הרי עוד 10 דקות, והיינו מגיעים למשרד של אבא:-()

נשבע לך, במשך שלושה לילות אח"כ התהפכה לי הבטן מאיך שחו"ח הסיטואציה הזו היתה עלולה להגמר. (עם ילד שעדיין לא מדבר,ביום חם, ועם עוד שניים שלושה טלפונים מלחיצים).

מי שאומר שלו זה לא יכול לקרות, הוא או תמים, או צבוע, או עובד בחוות שאנטי מיוחדת מאד.

אם הייתה מערכת טכנולוגית כלשהיא שמתריעה (ועדיין היו לי ילדים בגילאים שלא יכולים להתקשר מהנייד הפרטי שלהם ליצחק קדמן באותו רגע :-D) הייתי מתקין אותה, גם אם עלותה היתה יחסית גבוהה. מרצוני וללא צורך באכיפה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה "יכול ללקרות לכל אחד"? מה זה השטויות האלו?

איך לעזאזל אפשר לשכוח ילד ברכב?

בתור אב ל-3 אני ממש לא מבין את זה

פורסם
גם אני אותו הדבר.

רק שהתחלתי עם זה מאז ששמעתי לראשונה על המקרים האלו.

זה הפך אצלי לטבע שני. ממש רפלקס, אפילו בנסיעה שהתחילה במשרד, בצהרים...

סריקה קצרה- מושבי הבטיחות ריקים? אין חפצים במקומות בולטים שקוראים לגנב? אפשר לנעול.

אבל אני לגמרי יכול להבין איך עלול לקרות דבר כזה.

הרי איך שאתה נכנס לאוטו, מתחילים הטלפונים הארורים האלה של הבוקר.

כבר קרה לי (פעם אחת בחיים,מזמן)שבאמצע שיחה לחוצה במיוחד עם לקוח, שמעתי ציוץ של הקטנצ'יק(בן השלוש אז): "אבל אבא, זו לא הדרך לגן"... (בטח שלא, חמוד. הרי עוד 10 דקות, והיינו מגיעים למשרד של אבא:-()

נשבע לך, במשך שלושה לילות אח"כ התהפכה לי הבטן מאיך שחו"ח הסיטואציה הזו היתה עלולה להגמר. (עם ילד שעדיין לא מדבר,ביום חם, ועם עוד שניים שלושה טלפונים מלחיצים).

מי שאומר שלו זה לא יכול לקרות, הוא או תמים, או צבוע, או עובד בחוות שאנטי מיוחדת מאד.

אם הייתה מערכת טכנולוגית כלשהיא שמתריעה (ועדיין היו לי ילדים בגילאים שלא יכולים להתקשר מהנייד הפרטי שלהם ליצחק קדמן באותו רגע :-D) הייתי מתקין אותה, גם אם עלותה היתה יחסית גבוהה. מרצוני וללא צורך באכיפה.

+1

מאוד קל לשבת מול המחשב ולומר לי זה לא יכול לקרות ואין שום קשר לכמה אתה אוהב את הילדים שלך.

וכל מי שכתב פה שלו זה לא יוכל לקרות, הוא הכי הרבה צריך להיזהר.

עובדה שיש לא מעט מקרים כאלו.

אני בעד מערכת אלקטרונית כזאת, ולא צריך להיות לה שום קשר לחברות הביטוח, לא מבין מאיפה הכנסתם את זה.

בדיוק כמו שיש בייביסנס מתחת למזרון המיטה, אפשר לחבר מערכת דומה ברכב (על ידי טמפרטורה\ תנוע\ נשימה וכו')

אני לגמרי בעד.

פורסם

אם ואם ואם...

אני לא הורה אבל לו הייתי, הייתי טורח להקדיש אפילו יותר מכמה דקות לחיפוש אחר מערכת כזו.

ומצאתי כבר כמה בחיפוש מנומנם.

http://www.gizmag.com/childminder-pad-baby-car-alarm/23174/pictures

childminder.jpg

http://www.sheknows.com/parenting/articles/964843/you-would-never-forget-your-child-in-your-car-would-you

http://www.cbsnews.com/8301-504763_162-57483599-10391704/govt-study-devices-that-alert-parents-they-left-a-child-in-car-deemed-unreliable/

פורסם

גם ההורים לא אמינים, אבל זו לא הנקודה, הבחור מודה שיש אפשרות שהוא ישכח ללא כוונה את ילדו ברכב,

אבל חסר לגמרי את האסרטיביות לגיוס המאמץ של בירור קיום מערכת כלשהי המספקת איזשהו פתרון או קו הגנה נוסף לבעיה.

אם היה לי ילד הייתי עושה כל מה שאפשר כדי שמצב כזה לא יקרה ולא מחכה שמישהו יחפש בשבילי.

פורסם

האמת, לא משנה כמה הסתכלתי הבוקר לראות שהמושב האחורי ריק לפני שיצאתי מהרכב,

כשראיתי את השירשור הזה, חילחל בי רצון לא מוסבר לגשת לרכב רק בשביל לבדוק.

הנושא הזה פשוט מכניס להורים (אבל לא רק) פחדים לא מוסברים (אולי כן?).

אני לא מסוגל להבין איך בן אדם יכול לשכוח ילד ברכב.

אבל מצד שני, אני מבין לחלוטין איך אפשר לקבל שיחת טלפון שמוציאה אותך לגמרי מהריכוז וכל מה שעשית עד עכשיו נקטע בבת אחת.

לא מאחל לאף אחד שיקרה לו מצב שהוא יישכח ילד או בעל חי ברכב.

נושא מזעזע ומטריד.

פורסם

ברור שכולכם מזועזעים וברור שאף אחד לא מבין 'איך זה יכול לקרות' ו'איך אפשר לשכוח את הדבר הכי יקר בעולם ברכב'- אבל בעולם של היום, הראש של האנשים תקוע באייפון, במשכנתא, בחובות, בעבודה, בשגרה. כשבן אדם לחווץ ויש המון דברים שמטרידים אותו יש דברים שפשוט חומקים מהראש, במיוחד כאלה שלא עושים בשגרה (למשל אבא שלוקח את הילדה לגן וזה לא משהו שהוא עושה כל יום). זה -בהחלט- יכול לקרות לכל אחד ולכן חייבים לאמץ דפוס התנהגות שימנע מקרים כאלו (כמו מבט לאחור ווידוא שהרכב ריק בכל נעילה של הרכב, אפילו אם נמצאים לבד).

ודבר שני, תוציאו את הראש מהתחת. כשאתם עם הילדים, אתם עם הילדים ואם זה דרוש, אל תקבלו שום שיחה ואל תפתחו את הסמארקפון עד שהילדים כבר בגן ואמרו 'ביי ביי'.

פורסם

אני מאחל לכל הצבועים שלעולם לא יעמדו בסיטואציה הזו, אפילו לא ב"כמעט ונפגע".

ומר פרוקסימה היקר- כמו שהסברתי- הילדים שלי כבר גדולים. עד כדי כך גדולים, שעוד מעט הם עלולים לשכוח באוטו את אביהם המקשיש, שלא יוכל להציל את עצמו,בעקבות השיתוק החלקי מהסטרוק שהוא כנראה יעבור אחרי כל האלכוהול/THC/ניקוטין שהוא הספיק לצרוך מאז אותו מקרה.

בכל מקרה, בתקופה הרלוונטית, אני לא בטוח שהיה המכשיר.

מה שבטוח, הרב גוגל עוד היה בחיתוליו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לא יודע מי האב, אבל משום מה בתקשורת מנסים לסובב את זה לכיוון "זה יכול לקרות לכל אחד".

על פי עדויות של אנשים שמכירים את האבא מדובר באבא שמאוד מחובר ומטפל בילדיו ושמאוד מאוד שמח על הולדת התינוקת לאחר 2 אחים תאומים בנים.

עצוב, אבל כנראה שאם זה קרה לו זה יכול לקרות גם למישהו אחר, צריך לקחת מקרה מזעזע כזה כתמרור אזהרה ענק.

אני מאחל למשפחה הזאת שתאסוף את עצמה ותשתקם, זה ממש אסון (תחשבו איך זה להיו האבא, שלמשך שארית חייו יחוש אשמה על גרימת מות ביתו).

הלב פשוט נקרע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למרות שאני מאלה שתמיד מקפידים על בדיקה מקיפה בסגנון "מה שכחתי הפעם באוטו" בתום כל נסיעה,

אני עדיין חושב שזה עלול לקרות לכל אחד, עם כל הזוועה שבדבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חיפשתי ולא ראיתי שיש שרשור בעניין, אך המקרה המצער מאתמול מדאיג ומפחיד.

חיפשתי וראיתי שיש מספר מערכות התראה הקיימות בשוק אבל אף אחד מאלו שראיתי לא מספק את הצרכים שאפרט להלן:

1. על ההתראה להידרך רק כשהרכב כבוי וגם בהפעלה סלולארית - כי למרות שלשכוח ילד/כלב ברכב קורה, לא ראיתי הרבה נהגים שמשאירים את הרכב מונע.

2. על ההתראה להעביר חיווי סלולארי לנהג, ומומלץ שניתן יהיה להעביר את החיווי ליותר ממקום אחד (לשני ההורים, לדוגמא).

3. על ההתראה לתת אפשרות לאיתור מיקום באמצעות דריכת המערכת באופן סלולארי - כבר קרה לא פעם שרכב נגנב יחד עם תינוק בפנים, וממילא זה דבר אפקטיבי אם פרצו לרכב ונסעו בו.

4. על ההתראה להיות מחוברת למצבר הרכב עם סוללת גיבוי.

אני מכיר מספר מערכות אזעקה שמתאימות למרבית הדרישות, אבל לא מצאתי כזו שיש לה חיישן נפח.

היות ואין לי חשש לבנות כזה דבר בעצמי, אשמח, אם מישהו מהפורום מכיר, שתמליצו על רכיבים/שיפצורים כאלו.

אני שולל מלכתחילה מוצרים שנדרכים בהפעלת קוד/מתג/משקל התינוק או כל מנגנון שדורש מהנהג פעולות נוספות היות והנהג שיזכור להפעיל את אלו יזכור גם להוציא את התינוק/ילד/חיה מהרכב.

אשמח לתגובותיכם.

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...