Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריות ההורה ברורה, אך אני שואל את עצמי היכן הייתה הגננת?

כמה ילדים לא הגיעו לגן באותו יום? שתיים שלושה, גג.

קשה להרים טלפון להורים, ולהתעניין מה שלום הפעוט, ייתכן שההורים שבחופש השאירו אותו אצל הסבא/תא אך אולי הוא לא מרגיש טוב וחולה ואפשר לאחל לו החלמה מהירה.

ואולי... ההורה המבוהל, יישאל- מה הוא לא בגן?! וכל המקרה הזה היה נמנע.

לא, אני לא בא להסיר אחריות של הורה ולהעביר אותה למישהו אחר, אך גנים לוקחים כל כך הרבה כסף, קשה להתעניין ולשאול מה שלום הפעוט כאשר הוא לא בא לגן.

בנתיים למחוקקים שלנו יש רעיון, להגדיר את הנושא כתאונת דרכים.

ולמה? בגלל שככה חברות הביטוח יחייבו אותנו הנהגים להתקין מערכות התראה ברכבים.

ואם אין לי תינוק, למה שאני יתקין מערכת שכזאת?

מצידי שכל הורה יקשור שרוך מהיד שלו ליד של התינוק וכך הוא לא יישכח ו/או יאבד אותו.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אין עדיין פתרון טכני לסיטואציה הזו ?

נניח שעון חכם, או צמיד הנענד על יד התינוק, ומתוכנת לשלוח אתרעה לסלולרי של ההורים או נהג ההסעה ברגע

שהוא מתרחק מספר מטרים מהתינוק, או בשילוב עם חיישן טמפרטורה מתריע כשחם מידי, אפשר גם לשלב במערכת

אתרעה באוטו ולהורות לחברות הביטוח לחייב נהגים במערכת כזו.

פורסם

מובן שזו אחריות ההורים (האבא במקרה הספציפי הזה) אבל בתור הורה לילדים אני יכול רק לתאר איזה אסון זה לאותה משפחה שאיבדה את הבן שלהם, אז לבוא עכשיו "להאשים" את האבא?...

ברור שהוא אשם, אבל אני חושב שהוא נענש חזק מאוד.

יש לי תינוק בן חצי שנה ואני אתמול פשוט הזדעזעתי לשמוע על המקרה הזה והתפללתי שהתינוקת תצא מזה (עוד בשלב שהיא הוגדרה מצב אנוש).

פשוט כואב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני עדיין לא אבא אבל כל פעם אני שואל את עצמי איך איך לעזאזל בנאדם יכול לשכוח מהילד שלו?!

אנשיםלא שוכחים את הכלב שלהם בחוץ אבל את הילד כן?!

האבא חצי יום לא שם לב שהתינוק איננו,לא חושב שצלצול מהגנת היה מעורר אותו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טרונצ'ו, נסה פעם לחשוב על סיטואציה בה 30-40 ילדים בוכים ומושכים לך בשמלה, תאמין לי שלא תהיה לך אפילו את האופציה לחשוב על מה קרה לילד זה או אחר, לפחות לא לפני סוף היום.

במקרה הספציפי הזה - האשמה, עם כל הצער וההבנה - היא רק של האבא.

פורסם

שמר, לא הורדתי מהאב מאשמה.

אני חושב שאם הגננות היו טיפה מעורבות והרי הן מקבלות לא מעט כסף, המקרה הזה היה נמנע.

למה אין עדיין פתרון טכני לסיטואציה הזו ?

נניח שעון חכם, או צמיד הנענד על יד התינוק, ומתוכנת לשלוח אתרעה לסלולרי של ההורים או נהג ההסעה ברגע

שהוא מתרחק מספר מטרים מהתינוק, או בשילוב עם חיישן טמפרטורה מתריע כשחם מידי, אפשר גם לשלב במערכת

אתרעה באוטו ולהורות לחברות הביטוח לחייב נהגים במערכת כזו.

לחייב?

למה לחייב? אני לא מחויב מספיק על קודניות ואיתוראנים ואזעקות?

מה פתאום שאני אשקיע עוד כספים בגלל שאנשים שוכחים את הראש שלהם כאשר הם מדברים בפלאפון (זה התירוץ של האב פה).

ושוב אומרים שההורים נענשו מספיק, לפני שבוע היה כתוב בעיתון כמה תינוקות נשכחים ברכבים, זה היה מספר בלתי נתפס.

רק מקרים של מוות או נזק בריאותי חמור מגיעים לידיעת הציבור, הורים שוכחים את התינוקות שלהם על ימין ועל שמאל, את הפלאפון שלהם הם לא ישכחו וישימו לב תוך כמה דקות שהוא חסר, אך את התינוק אפשר לשכוח לכמה שעות טובות.

שאנשים (לא רק הורים) יפסיקו לקחת את האוטו "להשתין" ברוב המקרים גני ילדים נמצאים במרחק הליכה סביר מהבית, אפשר ללכת לשם ברגל.

אך מה פתאום ללכת ברגל, אני רואה גן ילדים שנמצא על יד הבית שלי ברחוב חד סיטרי, איך הורים שגרים ברחוב סמוך מתענים בשביל לעשות סיבוב מיותר ואף נעמדים כך שהם חוסמים חלקית את הכביש, העיקר לא ללכת ברגל לגן.

פורסם

וואו כל פעם אני נדהם מחדש לגלות את זה.

אין אחריות להורים?

לא מסתכלים למושב האחורי כשיוצאים מהרכב?

לא נזכרים במשך השעה שעתיים הראשונות שלא הבאנו את הילד לגן?

פורסם

היה מקרה דומה לפני שנה (או קצת יותר), לא?

מזעזע כל פעם מחדש.

אני יכול להעיד על עצמי (אבא ל-3), שעוד לפני שהמקרים האלו קרו, תמיד כשהגעתי לעבודה, הצצתי במושב האחורי (אני עדיין חוטא במנהג הזה עד היום).

לא יודע אם לקרוא לזה פראנויה או אחריות, אבל תמיד הפחיד אותי לשכוח ילד או בעל חי במכונית.

פורסם
שמר, לא הורדתי מהאב מאשמה.

אני חושב שאם הגננות היו טיפה מעורבות והרי הן מקבלות לא מעט כסף, המקרה הזה היה נמנע.

אתה חושב כך כי מעולם לא ישבו לך 30 ילדים קטנים על הראש.

נסה פעם, לחצי שעה, לא יותר. דבר איתי אח"כ. אין כאן שום קשר לרמת השכר/תמורה.

פורסם

לי ולאשתי יש איזה נוהל לא כתוב, שמי ששם את הילדים בגנים, השני מתקשר בערך בשמונה עד שמונה וחצי לשאול איך עבר הבוקר , אם הם התנהגו יפה בפרידה לגן וסתם התעדכנות של הבוקר.

כמובן זה נוהל שנוצר בספונטניות אבל אימוץ נוהל כזה בין הורים יכול למנוע מצבים טרגיים כאלו בעתיד.

גם אני כאשר קראתי הבוקר את הכתבה בעיתון, הצתמררתי, לפחות לפי הכתבה מדובר באבא מעורב, אכפתי ונורמטיבי ככה שאי אפשר להגיד לי זה לא יקרה, ליבי עם ההורים במצב הקשה שהם נמצאים.

פורסם

אני גם לא מבין איך זה אפשרי, למרות שתמיד אומרים, אל תשפוט אדם במצב בו לא היית.

נגיד ששכח באותו רגע, איך במשך כל היום זה לא עלה לו לראש?

הוא קיבל את העונש האכזרי ביותר שיכל לקבל, זה אין לי ספק. זה משהו שקשה מאוד להתמודד

איתו, ולצערי ככל הנראה המשפחה הזו תתפרק בסופו של התהליך הזה.

פורסם

קראתי קצת טוקבקים בויינט, בחיי אנשים לא אמיתיים.

מאז שהפכתי אבא, לפני כמעט שנתיים, פתחתי רגישות לחדשות מסוג זה.

אני לא יכול להמנע מלתאר לעצמי מה עבר על התינוקת בזמן שהיא הייתה ברכב הלוהט, פשוט מזעזע.

כמה חבל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא יודע מי האב, אבל משום מה בתקשורת מנסים לסובב את זה לכיוון "זה יכול לקרות לכל אחד".

זאת נישה שלא הייתי נכנס אליה כי זה לא רלוונטי לדעתי,

לא מאחל לאף אחד להיות במקומו.

Gn'f'R

• תוכן חדש...