Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מהיכרותי עם האב, וגם בשל היכרותי עם עצמי:

זה יכול לקרות לכולנו. הפתרון הוא אך ורק העלאת המודעות.

כמה פעמים קורה לנו שתכננו לקנות משהו ובלי לשים לב חזרנו הביתה מהעבודה??

כמה פעמים תכננו לעשות משהו נוסף והאינסטינקטים סחפו אותנו לעשות את הרגיל.

שום מאסר לא רלבנטי כאן. רק להעלות מודעות, ושכל בן זוג יוודא את השני כשהוא עושה משימה שלא קבועה אצלו.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מצטער שאני יוצא לא פוליטיקלי קורקט כאן, אבל לא לכולם מתאים להיות להיות הורים. למען האמת מעטים הזוגות שנתקלתי בהם מפגינים הורות טובה.

בשביל רוב הזוגות היום להביא ילדים זה כמו לקנות מאזדה 3 או לראות האח הגדול. עושים את זה כי כולם עושים את זה והיחס לזה בהתאם. יש חוסר אכפתיות כלפי הילדים ואין חינוך. במקרה הטוב זה נגמר בילד בוכה בסופר/כל מקום ציבורי אחר ובהורה עם אדישות טוטאלית (או פינוק יתר) או במקרה הרע ההורה שוכח מקיומם של הילדים לכמה שעות... כשהם ברכב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לא לכולם מתאים להיות להיות הורים. למען האמת מעטים הזוגות שנתקלתי בהם מפגינים הורות טובה.

בשביל רוב הזוגות היום להביא ילדים זה כמו לקנות מאזדה 3 או לראות האח הגדול. עושים את זה כי כולם עושים את זה והיחס לזה בהתאם. יש חוסר אכפתיות כלפי הילדים ואין חינוך. במקרה הטוב זה נגמר בילד בוכה בסופר

בדיוק אתמול גבי גזית דיבר על זה ברדיו, שכששאלו את ההורים למה הם הביאו את ילדיהם לעולם הם ענו:" מה זאת אומרת... כי כולם עושים ילדים". גם אני רואה הורים שפשוט לא מתאימים להיות הורים! רק אתמול אני מציץ מהחלון, ילד הולך עם אמו לרכב, מנסה לפתוח את הדלת ואומר "אמא הדלת נעולה" והיא מתקרבת, פותחת את הדלת עם מפתח ואומרת "הנה פתוח אתה לא רואה?!"

פורסם

דוגמא משלשום. ילד ו2 ההורים שלו באו לסניף שבו אני עובד (דומינוס פיצה) באיזשהו שלב הילד החליט לקחת את העניינים לידיים והתחיל לצרוח "אבא קולה אבא קולה" האבא מיד התקפל והזמין קולה. בזמן שהילד ממשיך לצרוח ולבכות. הקולה הגיעה. מיד הילד צורח "אבא מים אבא מים"

זה השלב שהלכתי לחפש תעסוקה רחוקה משם. הילד לא הפסיק לצרוח ולהתבכיין והאבא והאמא מנסים לרצות אותו על מנת שישתוק.

גם בסופר התופעה הזאת ניכרת. במקרה הטוב ההורה מתחנן אל טוב ליבו של הילד שיחזיר את המוצרים שלקח. במקרה הרע כל מה שהילד שולף (או בוכה כדי לבקש) בסוף מתווסף לסל הקניות.

הייתי מאמין שאולי זו עבודת שמיים כשילד ממושמע אלמלא ראיתי גם דברים אחרים. ילד למשל ביקש מאבא שלו (בנימוס) שיקנה לו קולה אצלנו בסניף. האבא סירב בנימוס ונימק את התשובה שלו בהיגיון והנושא לא עלה ביניהם שוב בזמן הארוחה ועל פי הבעות הפנים גם לא יצר אווירה רעה. הילד הספציפי הזה למד לקבל את מה שההורים שלו אומרים בהבנה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני חושב שעושים כאן עוול עצום לאותם אבות ששכחו את ילדיהם.

חלק קוראים להם רוצחים, חלק קובעים שהם לא ראויים להיות הורים, חלק רוצה לשים אותם בכלא, חלק רוצה לנעול אותם ברכב חם למשך יום שלם.

אני שוב אומר את זה- לא מאחל לאף אחד להיות בנעליהם, ועוד יותר לא מאחל לאף אחד להיות בנעליהם ולקרוא תגובות "תוקבקיסטיות" כאלה.

אתם כותבים דברים כל כך נוראיים ולפעמים לא ברור אם יש מחשבה מאחורי הדברים.

אדם שיש לו 3 ילדים, הגדול בין 10, הבינוני בין 6 ותינוקת בת חצי שנה, התינוקת נשכחה ברכב ומתה.

לא מגיע לו להיות הורה?!

במצטבר יש לו 16 שנות נסיון מוצלחות בגידול ילדים, פעם אחת קרתה תאונה איומה מרשלנות חד פעמית אז זהו, אסור לו להיות הורה????

כל תאונת דרכים מקורה ברשלנות, אתם מוכנים להתחייב על כך שאם תיהיה לכם תאונת דרכים תקבלו בהסכמה שלילה לכל החיים כי התרשלתם פעם אחת?

הפרקליטות אומרת, ובצדק מוחלט- האב קיבל כבר עונש (מות בנו) ששום עונש לא יאפיל עליו, במקסימום יגרום לו עוד ייסורים שיביאו להתאבדותו.

אם התינוק נשכח ברכב ולא מת, כלומר יצא בריא, אז יש מקום לענישה כגורם מרתיע.

הגיוני מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חושב שעושים כאן עוול עצום לאותם אבות ששכחו את ילדיהם.

חלק קוראים להם רוצחים, חלק קובעים שהם לא ראויים להיות הורים, חלק רוצה לשים אותם בכלא, חלק רוצה לנעול אותם ברכב חם למשך יום שלם.

אני שוב אומר את זה- לא מאחל לאף אחד להיות בנעליהם, ועוד יותר לא מאחל לאף אחד להיות בנעליהם ולקרוא תגובות "תוקבקיסטיות" כאלה.

אתם כותבים דברים כל כך נוראיים ולפעמים לא ברור אם יש מחשבה מאחורי הדברים.

אדם שיש לו 3 ילדים, הגדול בין 10, הבינוני בין 6 ותינוקת בת חצי שנה, התינוקת נשכחה ברכב ומתה.

לא מגיע לו להיות הורה?!

במצטבר יש לו 16 שנות נסיון מוצלחות בגידול ילדים, פעם אחת קרתה תאונה איומה מרשלנות חד פעמית אז זהו, אסור לו להיות הורה????

כל תאונת דרכים מקורה ברשלנות, אתם מוכנים להתחייב על כך שאם תיהיה לכם תאונת דרכים תקבלו בהסכמה שלילה לכל החיים כי התרשלתם פעם אחת?

הפרקליטות אומרת, ובצדק מוחלט- האב קיבל כבר עונש (מות בנו) ששום עונש לא יאפיל עליו, במקסימום יגרום לו עוד ייסורים שיביאו להתאבדותו.

אם התינוק נשכח ברכב ולא מת, כלומר יצא בריא, אז יש מקום לענישה כגורם מרתיע.

הגיוני מאוד.

+100

אני רוצה ללמד זכות ולומר שככל הנראה המגיבים אינם הורים, ולכן מגיבים בצורה כל כך טיפשית ומרושעת.

פורסם

נכון הגיוני...

כאשר משאירים ילד בכוונה ברכב והרכב נגרר בסוף חוקרים ומעכבים במשטרה את הפקח ונהג הגרר במקום לעכב גם את מי שהפקיר את הילד ברכב (המטפלת שוחררה מייד בתום החקירה).

שהרי ילד ברכב יותר טוב מחסינות דיפלומטית.

אז זה יעבוד ככה:

כאשר הילד נשכח ומת, לא עושים כלום מכיון שההורה נענש מספיק.

כאשר הילד נשכח ולא קורה כלום, אז לא עושים כלום, פורסמה סטיסטיקה כמה מקרים כאלה יש בחודש... עשרות

(לא טענתי באף תגובה שלי שצריך לשלול הורות או לשלוח למאסר, אך מצד שני גם לא לעשות כלום לא נכון)

במקרה האחרון הגננת טלפנה אומנם לאמא, אבל רק אחרי יותר משלוש שעות.

אני לא מבין מה הבעיה לחייב מוסדות חינוך החל מפעוטון ועד תיכון, לטלפן להורים או לפחות לשלוח מיסרון להורים אם הצאצא לא התייצב ליום הלימודים.

פורסם

הקורבן זה לא רק האב, אלא בעיקר התינוק - שכל חייו היו לפניו ונשאר למות בייסורים ברכב.

אנחנו בוחנים את המקרה והשלכותיו ומתעלמים מהרשלנות עצמה.

ומה לעשות על רשלנות חייבים לשאת בענישה, גם אם מדובר בעבודות שירות.

המסר של חוסר בענישה הינו "האשם הינה השגרה, האב כבר קיבל את עונשו וניתן לשאר החברה להסתכל עליו ולהמשיך להגיד - לי זה לא יקרה". אולי ענישה כבדה יותר תגרום להורים להיזהר שבעתיים בחשיבה האוטומטית והיומיומית שלהם כשהם דוחפים את הילד לאוטו בבוקר.

צריך להפסיק לרחם על הסבל של ההורים ולחשוב גם על הסבל של התינוק , איך שלא נסתכל על זה מדובר ברשלנות פושעת ואסור להיות כאן סלחנים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אם לא מגישים כתב אישום כי "ההורים נענשים מספיק מאיבוד הילד/ה" הרי זה עוד מקרה שבו במדינת ישראל הפרט אינו נושא באחריות אישית והמדינה לוקחת על עצמה לפטור אותו מהאחריות למעשיו.

ברצח בכוונה תחילה ובהריגה ברשלנות נהרסים חיים, ההבדל צריך להיות רק בחומרת העונש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הקורבן זה לא רק האב, אלא בעיקר התינוק - שכל חייו היו לפניו ונשאר למות בייסורים ברכב.

אנחנו בוחנים את המקרה והשלכותיו ומתעלמים מהרשלנות עצמה.

ומה לעשות על רשלנות חייבים לשאת בענישה, גם אם מדובר בעבודות שירות.

המסר של חוסר בענישה הינו "האשם הינה השגרה, האב כבר קיבל את עונשו וניתן לשאר החברה להסתכל עליו ולהמשיך להגיד - לי זה לא יקרה". אולי ענישה כבדה יותר תגרום להורים להיזהר שבעתיים בחשיבה האוטומטית והיומיומית שלהם כשהם דוחפים את הילד לאוטו בבוקר.

צריך להפסיק לרחם על הסבל של ההורים ולחשוב גם על הסבל של התינוק , איך שלא נסתכל על זה מדובר ברשלנות פושעת ואסור להיות כאן סלחנים.

נכון שאין לך ילדים?

בתור אבא לילדים, אחד מהם בדיוק בגיל של אותם תינוקות ז"ל, אתה חושב שאם חס וחלילה (X מליון) הייתי נוהג ברשלנות שהיתה מביאה לאותה תוצאה הכלא היה עונש עבורי?...

הכאב באיבוד הבן זה הכאב הכי גדול שיכול להיות להורה.

הייסורים שבמחשבה שהבן מת בגלל טעות מטומטמת שלך זה הייסורים הכי נוראיים שיכולים להיות להורה.

אתה באמת חושב שכלא זה מה שירתיע אותו להבא?

אתה חושב שזה שיושיבו בכלא את אותו אבא ירתיע אותי, כהורה, לא לשכוח את הבן שלי ברכב?

הדבר היחיד שמרתיע אותי לעשות את הטעות הזאת זו האהבה העצומה וחסרת הגבולות שיש לי לילדים שלי ולאישתי, אם חלילה היה קורה לי דבר כזה מבטיח לך שהכלא\עבודות שירות\ישיבה ברכב חם לשבוע שלם לא היו מזיזים לי את הבי*ה.

אמיר74,

שים לב שהחוק מפריד בין רשלנות שגרמה לפגיעה\מות זר (שם תוצאות הרשלנות לא משפיעות עלייך ולכן יש ענישה בחוק) לבין רשלנות שגרמה למות קרוב משפחה ששם אין ענישה כי תוצאות הרשלנות הינם סוג של עונש.

ברצינות כאילו, אתם באמת חושבים שכלא זה מה ש"ילמד לקח" אב שזה עתה איבד את בנו?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
1. אין בעיה של חוסר חמצן בתוך רכב.

ויעידו על כך מאות חברי הפורום שנרדמו בתוך רכב סגור וקמו בבוקר לספר על זה.

2. הרעלת פחמן? אתה מתכוון CO? הבעיה קיימת רק בחניונים סגורים ולכן יש בהם אוורור מאולץ וחיישנים להתראה.

3. התקפי פאניקה כגורם מוות? הא?

ולחלוטין לא הבנתם אותי.

ברור שאם רואים ילד (או בעל חיים) סגור ברכב יש לנסות לאתר את בעל הרכב (עסק קרוב, פניה למוקד 100 של המשטרה),

אבל הדחיפות (לשבור חלון ולחלץ את הילד מיידית) היא בעיקר בשמש.

1. כמה אנשים ישנו במהלך היום מ-11 בבוקר, בחניון סגור ורותח באוטו סגור ונעול ביולי אוגוסט?

2. אבל מדובר על חניון סגור, והאוורור כנראה לא עזר מי יודע מה כי בחניון היה חם יותר מאשר בחוץ

3. לא כגורם מוות, לא צריך לחכות עד שהילד ימות, אבל כן כואב להיות מחוץ לרכב ולראות תינוק נעול בתוך הרכב בוכה את נשמתו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים, WILL צודק, ואתם מסרבים להבין את הנקודה.

1. כמה אנשים ישנו במהלך היום מ-11 בבוקר, בחניון סגור ורותח באוטו סגור ונעול ביולי אוגוסט

שוב, אתה מתייחס לטמפ', ובעצם מחזק את נקודתו של וויל. מה שמביא לפגיעה היא הטמפ' הגבוהה, ולא להיות סגור ברכב. בטמפ' מתאימה, אתה יכול להיות סגור ברכב גם יומיים, ולא יקרה לך כלום. אם כן יקרה משהו, אז זה לא יהיה חנק.

חניון או לא חניון, מה שפוגע בילדים האלו זו הטמפ' הגבוהה, זה כל מה שWILL ניסה להבהיר.

בחניונים מודרניים, אין כמעט סיכוי להגיע להרעלת פחמן, ובטח שלא בדרגה גבוהה שתגרום לחנק. פחמן חד-חמצני הוא תוצר לוואי של בעירה, וגם אם יעברו בחניון 1000 מכוניות, לרוב הוא יהיה מספיק מאוורר כדי למנוע הרעלת פחמן.

אתם חייבים לעשות הפרדה. גורם המוות בכל המקרים האלה היא הטמפ' הגבוהה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יכול לקרות לכל אחד רבותי, כל אחד.

אלו אנשים נורמטיביים ומי שמעז לשפוט אותם חוצפן.

מי שחושב שענישה תעזור פשוט לא מבין על מה הוא מדבר וכנראה אינו הורה.

אתם חושבים שמישהו שכח והרג את הילד שלו בכוונה? לא! והעונש שהוא קיבל חזק יותר מכל תקופת מעצר.

באמת נראה לכם שמישהו חושב "אפשר לשכוח את הילד באוטו, מקסימום ימות" ואחרי שיראה שמישהו נכנס לכלא הוא יגיד לעצמו "שיט, חייב לקחת את הילד מהרכב כי יש עונש מאסר אם הוא ימות", מה אתם דבילים?!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חברים, WILL צודק, ואתם מסרבים להבין את הנקודה.

שוב, אתה מתייחס לטמפ', ובעצם מחזק את נקודתו של וויל. מה שמביא לפגיעה היא הטמפ' הגבוהה, ולא להיות סגור ברכב. בטמפ' מתאימה, אתה יכול להיות סגור ברכב גם יומיים, ולא יקרה לך כלום. אם כן יקרה משהו, אז זה לא יהיה חנק.

חניון או לא חניון, מה שפוגע בילדים האלו זו הטמפ' הגבוהה, זה כל מה שWILL ניסה להבהיר.

בחניונים מודרניים, אין כמעט סיכוי להגיע להרעלת פחמן, ובטח שלא בדרגה גבוהה שתגרום לחנק. פחמן חד-חמצני הוא תוצר לוואי של בעירה, וגם אם יעברו בחניון 1000 מכוניות, לרוב הוא יהיה מספיק מאוורר כדי למנוע הרעלת פחמן.

אתם חייבים לעשות הפרדה. גורם המוות בכל המקרים האלה היא הטמפ' הגבוהה.

ומה עם פחמן דו חמצני?

ואני לא מדבר רק על מוות חס וחלילה, בכלל תינוק שנשאר לבד ברכב זה סוג של התעללות, זה לא שלוש דקות שהוא הלך לקנות סיגריות (שלדעתי האישית גם זה לא צריך לקרות).

ומה עם תינוק שבוכה מעל לחצי שעה (תחשבו על הזמן שלוקח ללכת לחפש את ההורים מסביב, למצוא לבנה, לעטוף אותה, לשבור שמשה, לפתוח את הדלת, להוציא את הילד מהכיסא).

אני מנסה להבהיר נקודה שהמקרי מוות האלה זה תוצר במקרים קשים, יש מקרים יותר קלים שאתה לא יודע איך זה ישפיע על הילד, הוא יכול לפתח קלאסטרופוביה קשה, חרדת נטישה, פסיכולוגים בטח ייתנו לך עוד 1000 דברים אחרים גם.

אז שיילך קיבינימאט החלון, גם אם זה היה בחניון פתוח בינואר ולחצי שעה, עדיף לשבור את החלון, ואם התגובה היא כמו של הורים שנכתב עליהם איפשהו בשירשור שבאו בטענות למה שברו להם את החלון אולי גם לשבור להם שיניים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...