Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל קיץ או כל תקופה יש לפחות כמה מקרים כאלה https://www.0404.co.il/#/post/574c0436973f7a9b65de369c.html של שכיחת ילד ברכב ובמקרה הטוב זה לא נגמר במוות, אני לא מצליח לדמיין איך דבר כזה קורה או איך בכלל ניתן להמשיך בחיים אם דבר כזה קורה.

כל אחד אומר ''לי זה לא יקרה'' אבל גם אלו שזה קרה להם בטח אמרו את זה!

יש לכם שיטות להמנע מזה? יש מוצרים שעוזרים להמנע מזה?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להניח את הטלפון במושב האחורי כדי לוודא שלא תשכח להציץ שם לפני שאתה עוזב את הרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדיווח בטמקא קצת יותר מפורט

אסון: פעוט בן שנה וחצי מת הבוקר (ב') לאחר שנשכח במשך שעות במכונית ברחוב מילמן באשדוד. האב, שהחנה את המכונית בחניית בניין מגורים, עלה לאחת הדירות. כשחזר כעבור שלוש שעות גילה את בנו ברכב, ואז חילץ אותו.

פרמדיקים של מד"א ניסו לבצע פעולות החייאה בפעוט, אך נאלצו לקבוע את מותו. מנהל מרחב לכיש במד"א עמי איבגי מספר: "כשהגענו למקום ראינו פעוט כבן שנה ושלושה חודשים, מחוסר הכרה עם סימני מכת חום קשה. הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום". האב נחקר על-ידי שוטרים בזירה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אפשר להניח את הטלפון במושב האחורי כדי לוודא שלא תשכח להציץ שם לפני שאתה עוזב את הרכב.

אז איך נכתוב בווטסאפ תוך כדי נהיגה?

ברצינות - זה יכול לקרות לכל אחד. גם לי, גם לאישתי, גם לכם. מפחיד נורא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה פשוט נורא, כל פעם שאני קורא על מקרים כאלה אני נחרד מחדש.

לא מצליח להבין איך הורה עולה הביתה או לאנשהו ולא זוכר שם לב שמשהו חסר?!?

פורסם

מה שאני ואישתי עושים זה פשוט מתקשרים אחד לשניה כשמגיעים לעבודה.

בנוסף יש לה כל בוקר התראה א-ו בשעה 09:00 בבוקר.

גם כן טלפון/תיק במושב האחורי יעשה עבודה טובה.

יש כל מיני מוצרים למניעת שכחה של ילד ברכב כמו אפליקציות מתקנים למצת של הרכב למפתחות מבוסס GPS ועוד...

תעשה בדיקה באינטרנט תראה מה יתאים לך.

פורסם

כי בדיוק מישהו חתך אותך בכביש ואתה עצבני בטירוף, כי הבוס שלך התקשר וצרח עליך שהמצגת שהכנת היא זבל'ה ויש לך שעה לתקן עם ההערות שהוא העביר לך כבר אתמול, כי רבת עם אישתך על הקניות שלה בזארה, וכד' מסיחי דעת מכאן ועד הו-צ'י-מין סיטי.

אל תגיד "לי זה לא יקרה". זה יכול לקרות לכל אחד.

אגב, מי שיש לו ילדים גדולים מעט יותר יכול ללמד אותם לשחרר את חגורת הבטיחות, לעבור קדימה ולפתוח את הדלת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מה שאני ואישתי עושים זה פשוט מתקשרים אחד לשניה כשמגיעים לעבודה.

אצלנו זה מיד אחרי ששמנו את הילדות בגן, כי לרוב אשתי לוקחת את הקטנה ואני את הגדולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אף אחד לא יכול להגיד לי זה לא יקרה. פלאפון על הילד זה לא תמיד אפשרי כי צריך אותו למהלך הנהיגה— שיחות, ניווט וכו'..הכי טוב זה להניח לידו את התיק או משהו חיוני

פורסם

זה אמנם יישמע לכם רדיקלי,

אבל יש לי חבר שחולץ את נעל שמאל ומשאיר במושב האחורי כדי להימנע מטירוף שיכחה כזה.

לדעתי יעבוד במאה אחוז מהמקרים.

פורסם
אף אחד לא יכול להגיד לי זה לא יקרה. פלאפון על הילד זה לא תמיד אפשרי כי צריך אותו למהלך הנהיגה— שיחות, ניווט וכו'..הכי טוב זה להניח לידו את התיק או משהו חיוני

א. אם יש לך שיחות אפשר לענות דרך הדיבורית והטלפון לא חייב שיהיה פיזית לידך.

ב. ניווט לעבודה? ניראה לי שכבר אתה אמור להכיר את הדרך בע"פ.

ג. לא על הילד, לידו.

פורסם
אז איך נכתוב בווטסאפ תוך כדי נהיגה?

ברצינות - זה יכול לקרות לכל אחד. גם לי, גם לאישתי, גם לכם. מפחיד נורא.

תתקדם עם הטכנולוגיה - היום יש כבר speech to text (אבל לא באמת, כי אין ממש תמיכה בעברית). אבל ברצינות, זה נראה לי הפתרון הכי עדיף. שמעתי על כל מיני חיישנים שמצפצפים, אבל לא נראה לי שפתרונות אפטר-מרקט כאלה ממש מועילים. אולי אם הייתה מערכת שמוטמעת ברמת היצרן ולא מאפשרת להוציא מפתח כשיש משהו מחובר ISO *וגם* יש משקל על המושב, כמו שאי אפשר להוציא אם מכבים את המנוע אבל ההילוך לא בP

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבא שעושה את זה

צריך להיכנס למאסר עולם או לקבל קנס של 3 מיליון שקל

ושזה יופיע בכל אמצעי תקשורת אפשרי

רק ככה אנשים יבינו. אם אתה יודע שתזרוק את כל החיים לזבל כי לא הסתכלת במושב האחורי, תתחיל להסתכל כאילו יש לך שם 3 אוקריאניות ו3 מולטיות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
זה אמנם יישמע לכם רדיקלי,

אבל יש לי חבר שחולץ את נעל שמאל ומשאיר במושב האחורי כדי להימנע מטירוף שיכחה כזה.

לדעתי יעבוד במאה אחוז מהמקרים.

רדיקלי שמליקלי, פתרון מצוין ! אין דבר כזה רדיקלי כאשר מדובר בילדים !

Veni Vidi Vici

פורסם
הבא שעושה את זה

צריך להיכנס למאסר עולם או לקבל קנס של 3 מיליון שקל

ושזה יופיע בכל אמצעי תקשורת אפשרי

רק ככה אנשים יבינו. אם אתה יודע שתזרוק את כל החיים לזבל כי לא הסתכלת במושב האחורי, תתחיל להסתכל כאילו יש לך שם 3 אוקריאניות ו3 מולטיות

לא מסכים...

מהלך כזה, יעניש לא רק את ההורה.(שגם ככה בטח , רוצה למות)

אלא יעניש גם תא משפחתי שלם, שלא רק סובל מלכתו טרם עת של בן משפחה, אלא גם מלכתו של אחד ההורים... (שים בצד את הפן הכלכלי הכבד של הורה אחד שלא מפרנס כי הוא בכלא).

לא מאחל אירוע שכזה לאף משפחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...