Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכצפוי, וכפי שקורה ברוב המוחלט של המקרים האלה, ההורים הם דתיים.

שאמת שלא יודע מה זה אומר, לא יודע למה דווקא הם, אבל זאת עובדה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4810076,00.html

ברב המוחלט זה גברים. זה נתון מאוד משמעותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב שמ"זה יכול לקרות לכל אחד" הגענו לפרופיילינג די ספציפי, גבר דתי/חרדי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבוקר בגל"צ היתה שיחה עם אימו של התינוק.

שובר את הלב. פשוט כך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בגירה, ניכר שאתה מערבב בין 'למי זה יכול לקרות' לבין 'למי זה קורה בפועל'. זה אמנם נשמע אותו דבר - אבל זה לא.

זה יכול לקרות לכל אחד, פשוט במגזר שלי ושלך יש הרבה יותר מודעות.

אם כולם היו בגישה דומה לך של "זה קורה רק לדתיים/חרדים" (היא גם לא באמת נכונה אבל ניחא, זה לא 'רק' אלא 'בעיקר') - אזי שלא היה שום צורך במודעות, והמשוואה הייתה מתאזנת.

שאלתי את ההורים במשרד, כולם מספרים שהם שמים את הלפטופ במושב האחורי ליד הילד, ומדווחים לאמא (או היא להם במקרה ההפוך) לאחר ה drop off.

שני הנ"ל הם נגזרת של מודעות, אנשים שיודעים שהם אחראיים שלא שוכחים ילדים ברכב ("לי זה לא יקרה") לא צריכים להתקשר לדווח כמו טטל'ה או לשים לפטופ במקום לא נוח.

נדמה לי שאצל רוב החרדים האמצעים הנ"ל לא ממש בשימוש...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בתור אב לילדה בת 8 חודשים, אני לא מסוגל לקרוא את הכתבה, ובמיוחד לא להאזין לה.

אני בודק לפחות 5 פעמים את המושב האחורי, כשאני אם הילדה שום דבר אחר לא חשוב לי רק היא, אני לוקח את הזמן לראות עם היא חגורה טוב במושב, ובוודאי כשאני כשאני יוצא מן הרכב, תמיד פותח את הדלת האחורית ובודק שהכל בסדר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אתמול בתוכנית הבוקר עשו סטטיסטיקה על מקרי המוות כנ"ל ברכב.

כן, נכון רוב המקרים ע"י גברים.

לא, רוב המקרים לא ע"י דתיים.

פורסם

המובהקות היא לגבי הגברים ומשפחות עם מספר ילדים.

לרב זה קורה כשיש כמה תחנות עצירה.

מן הסתם דתיים/חרדים הם בעלי משפחות גדולות יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המלצתי

מה משנה הפרופיל

שכל אחד ידאג לחלקת האלוהים הקטנה שלו כדי שלו זה לא יקרה.

אולי, אם זה אכן הפרופיל, פניה של הרבנים יכולה לסייע, תזכורת בדרשה של הרב בבית הכנסת בשבת ( יש דבר כזה ? )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תזכורת בדרשה של הרב בבית הכנסת בשבת ( יש דבר כזה ? )

אני חושב שיש עדיין בתי כנסת שפתוחים בשבת. לא בטוח. אולי מישהו מהדתיים יוכל לאשר לנו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קיבלנו הודעה מהגננת שאם ילד לא מגיע עד 9 וחצי וההורה לא הודיע מראש הם מתקשרים, מקווה שכל הגנים יאמצו את זה, אולי זה יעזור למנוע את המקרה הבא..

פורסם

כמו כל סטטיסטיקה אפשר לתת גם לזה הסבר.

יותר גברים מפזרים את הילדים בבוקר מכח זה שהם יוצאים יותר לעבודה (יש יותר גברים עובדים מנשים)

ולגבי דתיים- יש יותר סיכוי שזה יקרה סטטיסטית למישהו עם 5 ילדים בטח יותר מילד אחד.

עושים יותר-טועים יותר. זה פשוט. אני מוכן להתערב שזה מעולם לא קרה לזוג בלי ילדים....

זה יכול לקרות לכולם! תפנימו. אל תהיו שאננים.

פורסם

אישתי ואנוכי נוהגים כך למרות שכאשר אנחנו לוקחים את הילדים לגן באמצעות הרכב אנחנו משאירים שם את הרכב בחניה תת קרקעית עם תנועה קבועה של אנשים מהקהילה.

נו, יא מצחיק. אצלכם כל כך חם שהילד יכול ללכת גם אם השארת אותו במרפסת עם קרטיב לא גדול מספיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי בראפיד אין מרים חלונות אוטו' צריך לסגור אותם

ידנית,מסתבר שזה יתרון גדול,

אחרי שכמה פעמים שכחתי לסגור חלונות אחוריים שהילדים

(בד''כ) שוכחים לסגור,אימצתי הרגל בתום כל נסיעה לעשות סיבוב מהיר

לראות שכל החלונות סגורים,

על הדרך אני מביט לתוך המכונה לראות אם לא שכחתי משהו,

(יש לי תמיד נטיה לשכוח מסמכים)

אפשר לאמץ הרגל קטן כזה,חוסך את המאמץ לחזור שנית לרכב,

קל וחומר לשכוח תיק או חלילה אינני יכול אפילו לכתוב רק ארמוז

שזה נושא השרשור.

אז,מאד התאכזבתי שאין מרים חלונות בלחיצה,היום אני ממש מאושר

שכך,גם לא יהיה.

פורסם

אני פשוט בשוק מתגובתו של האב. בשוק טוטאלי. הנה לכם, למה צריך רישיון להורות:

"השם ניחם אותי, השם שלח לי מחשבה בראש שהיא מנחמת אותי, אבא שנותן לילדו סטירה הוא נותן את זה בליטוף עם אהבה. הרי המקום פה הומה אדם. עברו מאות אנשים ליד הרכב, הילד היה בתוך האוטו ארבע שעות. השם סנוור מאות אנשים בשביל שאני אזכה להחזיק בו בפעם האחרונה. לולא אני הייתי מגלה אותו ומדווח על כך, היו דופקים לי בבית ולא הייתי זוכה להחזיק בו בפעם האחרונה. הקב"ה נותן ניסיון והוא גם נותן כוח. אי אפשר לתאר מה עובר על אדם באותו רגע. אני זוכר ששמעתי גם על מקרים וגם פרסומות על דברים כאלו ואמרתי 'בחיים זה לא יקרה לי'. תמיד אמרתי מסכן האבא, איך הוא יכול לחיות עם עצמו. היום אני יודע שגם האבא לא מסכן כי זה לא קשור אליו וגם אם זה קשור אליו הרי בסופו של דבר אין לו את הילד שלו שהוא כל כך אוהב. אוטו זה לא דבר חשוב ובכל זאת התקינו חיישנים לכל דבר. אם יש בעיה במצבר, הרכב מתריע. אם יש בעיה באורות, גם. לא חוגרים, זה מצפצף וכן הלאה, אבל למה לחיי אדם לא דאגו? למה אין חוק שיהיה זמזם לכל כיסא תינוק אם הוא במשקל מסוים? אני קורא לכל מי שיש לו השפעה לקדם את הנושא הזה".

הבנאדם בהזיות על גבול הפסיכוטי, מנחם את עצמו שאלוהים נתן לילד למות כדי שהוא יחזיק אותו אחרון מאשר שעובר אורח אולי יראה אותו ויציל אותו.

מאשים את אלוהים, או אולי את העובדה שאין חיישנים ברכב. הכל חוץ מאת עצמו.

פורסם (נערך)

לך תחפור קצת בנושא אמונה דתית. לא יזיק.

לא שופט אותו, אבל יש משהו שמחזק אותו למען שאר ילדיו זה דבר פסול? זוהי אמונתם.

אגב מחקרים הראו שאנשים בעלי אמונה דתית חיים יותר. קח את זה לאן שתרצה.

(אגב, אני ממש לא דתי :) פשוט מכבד.

עריכה אחרונה על ידי yarongti

• תוכן חדש...