Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רץ בפייסבוק:

13321818_1060194914048512_3159153325811480970_n.jpg?oh=a712dae30627eb88f89e3c2d633226a0&oe=57CCE7D9

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא רוצה לנקוט בשמות של יוזרים מפורשות, אבל יש כאן כמה חבר'ה עם גישה יהירה ותינוקית באותה מידה.

יכול לקרות רק לגברים חרדים?

זה יכול לקרות לכל אחד. נקודה.

בלי קשר לדת / גזע / מין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

1. תנקוט...תנקוט (רק ליתר דיוק נוקטים בצעדים ונוקבים בשמות).

2. אתה לא צריך לנקוב, זה ברור על מי אתה מדבר.:roll:

3. אתה אולי חושב שזה יכול לקרות לכל אחד, פילוח המיקרים מראה שאתה טועה.

4. אולי לא הבנת, אני לא טוען שלי זה לא יקרה כי אני אשכנזי משכיל ויפה וחכם ומוצלח וסופר סטאר, כוכב עליון. אני טוען שלי זה לא יקרה כי אני נוקט בצעדים בכדי שזה לא יקרה לי בעוד שזבלה אנושית שוחה עם הזרם והיום הוא בחוב של מליון ש"ח להוצאה לפועל כי חשב שאם הוא לא שומע 10 שנים מהעיריה, הם כנראה שכחו מתשלומי ארנונה ומחר הוא בהלוויה של הבן שלו כי שכח אותו באוטו. בדיוק אותו סוג של אנשים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יכול לקרות לכל מי שיש לו ילדים. הסיכוי שזה יקרה למישהו עם הרבה ילדים, כמו למשל גבר דתי/חרדי, גדול יותר.

הוא לא שכח את הילד באוטו בגלל שהוא מתפלל לאללה ולובש כובע עם שערות ביום שבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רעיון שעלה לי היום - להשתמש בTASKER.

בעת ניתוק דיבורית הBT תקפוץ הודעה:

ymyajhgfzxty.jpgלא כ"כ רואים בתמונה, אבל יש אייקון עם V מתחת למשפט באדום.

מאד פשוט ליישום

(עריכה: כמובן שרק ההודעה תקפוץ, בלי כל החלון של טאסקר...)

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם
1. תנקוט...תנקוט (רק ליתר דיוק נוקטים בצעדים ונוקבים בשמות).

2. אתה לא צריך לנקוב, זה ברור על מי אתה מדבר.:roll:

3. אתה אולי חושב שזה יכול לקרות לכל אחד, פילוח המיקרים מראה שאתה טועה.

ממש לא. יש להם יותר ילדים = יותר מקרים. סה טו.

4. אולי לא הבנת, אני לא טוען שלי זה לא יקרה כי אני אשכנזי משכיל ויפה וחכם ומוצלח וסופר סטאר, כוכב עליון. אני טוען שלי זה לא יקרה כי אני נוקט בצעדים בכדי שזה לא יקרה לי בעוד שזבלה אנושית איזו התנשאות! איזו גישה לחיים! שוחה עם הזרם והיום הוא בחוב של מליון ש"ח להוצאה לפועל כי חשב שאם הוא לא שומע 10 שנים מהעיריה, הם כנראה שכחו מתשלומי ארנונה ומחר הוא בהלוויה של הבן שלו כי שכח אותו באוטו. בדיוק אותו סוג של אנשים...

אין חילונים ששומעים מהוצל"פ אחרי חוב של 10 שנים?

אין חילונים שעוברים באור אדום או משוחחים בפלאפון בזמן נהיגה, ובטוחים ש"לי זה לא יקרה" ובסוף מתרסקים או מרסקים באיזו תאונה?

הכוונה שלי ברורה.

תרבות ה"סמוך" הישראלי נקראת בשם זה לא סתם. חוסר אחריות זה דבר שחוצה מגזרים, לצערי.

גם החבר'ה בימ"ח ששלחו טנקיסטים בני 22 לתופת של מחנה נפאח במלחמת יום הכיפורים - ללא תיאום כוונות, ללא תיק כלי נהג מסודר, ללא רובים [!], גם הם היו חרדים?

יש אנשים שבאופי שלהם הם אחראים יותר, ויש אנשים שבאופי שלהם הם קצת יותר מפוזרים.

אולי זה משהו נוירולוגי / נפשי / רגשי, אבל יש אנשים שפשוט נולדו עם ריכוז גבוה יותר ויש אנשים שצריכים לעבוד על זה.

מחר הוא בהלוויה של הבן שלו, כי מחר הוא בהלוויה של הבן שלו. וזהו. כי הוא אדם ולא מכונה. ואדם טועה לפעמים בחוסר ריכוז בגלל מיליון ואחת סיבות [תאר לך, גם אתה].

חז"ל אמרו "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו".

ומאיש חכם שמעתי פעם: "אל תדון את חברך לעולם, כי לעולם לא תגיע למקומו" = ההבדלים באישיות ובתנאי הפתיחה של כולם כ"כ שונים, שאתה פשוט לא יכול לשבת מאחרי מקלדת ולקטול אבא שכל חטאו זה שלא היה מרוכז אחרי משמרת לילה.

אבא מסור, אבא אוהב, אבא אחראי, אבא שהוא בסה"כ בן אנוש!!!

מאחל לך שזה לא יקרה לך לעולם. אבל רק תיקח בחשבון שעם כל "הצעדים שאתה נוקט", זה עדיין עלול לקרות לך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הנה דוגמא מופתית נוספת להורים מופתים, מי שבכלל אשם זה הקניון הרשלן. פויה קניון, קניון רע, פויה!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811391,00.html

בן 5 נפל מהקומה השנייה בקניון, מצבו קשה

הילד פונה בידי מד"א למרכז הרפואי שיבא בתל השומר עם פגיעת ראש קשה, לאחר שנפל מגובה לקומה תחתונה בקנאור שבאור יהודה. אביו: "לא ברור איך זה קרה"

באמת? לא ברור איך זה קרה? אני אסביר לך ממצוין איך זה קרה, אישתך הסתומה התענינה יותר במניקור/ וואטסאפ/ כל קשקוש אחר יותר מאשר לראות איפה הילד שלה מסתובב ועל איזה מעקה הוא מטפס.

רוצים לראות את האבא לעתיד שישכח את הילד באוטו? תראו את הסירטון בקישור עם "עד הראיה".

ותאמין לי, עם הצעדים שאני נקטתי, זה חד משמעית לא יקרה לי ל-ע-ו-ל-ם!!! :wink:

פורסם (נערך)

ציטוט מהכתבה:

"מאז 2008 מתו 54 ילדים בארץ עקב נפילה, מעל מחציתם בני 4-0. רוב המקרים (65%) אירעו בבית או בחצר הבית."

כמה מהם חרדים?

ושוב, אדון בגירה: "אל יתהלל חוגר כמפתח". בסוף חייך, על ערש דווי, תספר לנו מה יקרה ומה כבר לא יקרה לך "לעולם".

עד אז, אתה חשוף לטעויות ולגורל כמו כולנו

אולי פחות מהממוצע, אבל עדיין.

עריכה: רגע, יש לך ילדים בכלל?

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מסכים לחלוטין אהבתי לקרא,אחריות נשייך ספיציפית לאדם

ולא למגזר למרות שאכן יש השפעות מגזריות או איפיון מסויים

למשל של חרדים לנהוג בפחות זהירות ולומר השם מחליט וכו'

אבל זה יותר נקודתי ויותר אישי.

ברמה האישית היום אני רואה את עצמי הרבה יותר אחראי מלפני 20

שנה,אינני מבין עד היום איזה סיכונים לקחתי אז בצעירותי כמו למשל

מין ללא אמצעי הגנה,או הגעה לארץ זרה (יפן) ללא כסף (??) כדי לעבוד

ולעלות על טיסות שנוחתות במדינות עויינות או לצאת לסיור לבד בלבנון במקום

מסוכן במקום לסרב פקודה ועוד ועוד אין סוף דוגמאות.....

הגיל גם משחק תפקיד לפיכך,אינני מאמין שזוועה כזו יכלה לקרא לי היום,כי

כאמור אני אימצתי הרגל ''לסרוק'' את הרכב בתום נסיעה,אבל ברור לי שיש סיכוי,

ואפילו קלוש שגם לי חלילה יכל לקרא דבר דומה בצעירותי.

נדרשת גישה סלחנית בשלב זה,נדרש איש מקצוע לטפל בהורים לפני שחלילה

יפגעו בעצמם.

לא פשוט הסיפור הזה,ולא ידוע אם ואיך ההורים יצאו מבחינה נפשית מהסיפור המחריד

הזה.

פורסם

עריכה: רגע, יש לך ילדים בכלל?

בראבו, עלית על הנקודה.

אין לי ילדים.

פורסם
הנה דוגמא מופתית נוספת להורים מופתים, מי שבכלל אשם זה הקניון הרשלן. פויה קניון, קניון רע, פויה!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811391,00.html

באמת? לא ברור איך זה קרה? אני אסביר לך ממצוין איך זה קרה, אישתך הסתומה התענינה יותר במניקור/ וואטסאפ/ כל קשקוש אחר יותר מאשר לראות איפה הילד שלה מסתובב ועל איזה מעקה הוא מטפס.

בוא אסביר לך משהו: לילדה שלי, זערורית בת 3.5 ששוקלת 11 קילו, לוקח 5 שניות לטפס על המעקה העלוב הזה.

5 שניות.

אשתי לא סתומה, אבל אשתי אכן יכולה להתכתב בווצאפ ל20 שניות. אתה מרשה לה?

רוצים לראות את האבא לעתיד שישכח את הילד באוטו? תראו את הסירטון בקישור עם "עד הראיה".

ותאמין לי, עם הצעדים שאני נקטתי, זה חד משמעית לא יקרה לי ל-ע-ו-ל-ם!!! :wink:

לפי האימוג'י שהוספת בסוף המשפט, אני מסיק [ותקן אותי אם אני טועה] שהביטחון שלך בעצמך שלך זה לא יקרה לעולם הוא כי פשו החלטת שלא יהיו לך ילדים.

אם זה אכן כך, חבל שבכלל פתחתי את הדיון הזה איתך.

אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר, ואתה כותב בביטחון עצמי כאילו מדובר באיזה דיון מרתק על הגה מתקשר או זוויות גלגול או מתלים קשיחים, שזה התחום שלך.

עריכה:

אחרי ששלחתי ראיתי שאישרת את דברי.

שא ברכה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...