Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות, לא חסרים אידיוטים (ועכשיו כולם ביחד' מה הקשר אידיוטים, זה יכול לקרות לכל אחד).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן,

זה הרבה יותר מדי!

ואפשר להעניש בחומרה במיוחד במקרים שלא מסתיימים בטרגדיה. שמעתי בחטף השבוע על כמה מחקרים עדכניים שטוענים שענישה עוזרת כנגד ההדחקה "זה לא יכול לקרות". עובדה שיש ענישה על כך, בגלל שזה כן קרה, וקורה.

אפשר במקרה של טרגדיה להמתיק פרטנית ענישה מחמירה, במיוחד במשפחה שנשברה מהטרגדיה. כמובן לאחר חקירת משטרה מקיפה.

אני מכיר זוג ספציפי, שהילדים שלהם כבר גדולים, אבל אם היה קורה דבר כזה אז אין לי ספק שזאת הייתה האישה ולא הגבר. זה כמובן לא מוכיח כלום על מובהקות הרוב.

אגב, המובהקות הזאת לא קורית בגלל שלאשה "לפזר" ילדים זה דבר שגרתי יותר מאצל גבר?

(לא מנסה לקבוע, רק שואל)

פורסם
המובהקות הזאת לא קורית בגלל שלאשה "לפזר" ילדים זה דבר שגרתי יותר מאצל גבר?

(לא מנסה לקבוע, רק שואל)

שאלה טובה. בסביבה שלי לא זיהיתי מובהקות בפיזור, החלוקה די שיוויונית, אבל לך תדע.

דבר אחד כן בטוח, וזה הוכח מקדמת דנא בשלל מקרים, הוא הקשר הרגשי החזק יותר של האם - מהסוג שגורם להן למשל להתעורר בשנייה שהילד מתחיל לבכות, עוד בווליום נמוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צעד ראשון למניעת התופעה היא להבין שאנחנו לא "מפזרים" את הילדים שלנו. אנחנו לוקחים אותם בביטחה לגן ואז מתחילים את היום.

מצטער אבל אני פשוט לא אוהב את הסלנג הזה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש מגוון פתרונות, ממליץ לך להעזר בגוגל.

יש 2 סיבות למה אתה לא רואה אותם בכל רכב שני ברחוב:

1. לא הועבר חוק/תקן שמחייב את האביזר הזה.

2, הישראלים יודעים הכי טוב שלהם זה לא יקרה ולכן האביזר מיותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם היה פתרון מושלם, אולטימטיבי, הוא היה מיושם במיידי על ידי כולם, לא?

כנראה שעדיין לא המציאו אותו.. ולכן השאלה.. How come?

פורסם

צעד ראשון למניעת התופעה היא להבין שאנחנו לא "מפזרים" את הילדים שלנו. אנחנו לוקחים אותם בביטחה לגן ואז מתחילים את היום.

תגובה כלבבי!!

הכל מתחיל מהיחס.

פורסם

אבחנה יפה, מאמץ בחום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם תשים לב, בציטוט שלי בתגובה מעליך: השתמשתי בסלנג "לפזר" בתוך מרכאות כפולות. האמת שאין לי ילדים, בנתיים רק אחיינים. אבל גם אני לא אוהב את הסלנג הזה. כנראה שאלתי אותו ממישהו בפורום שלפני כמה שנים הגדיל לעשות והיה "מפזר" ילד אחד.

פורסם
מה לעשות, לא חסרים אידיוטים (ועכשיו כולם ביחד' מה הקשר אידיוטים, זה יכול לקרות לכל אחד).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

המנטה הזו נשמעת כמו "תאונות עושים מי שנוהגים מהר".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש מגוון פתרונות, ממליץ לך להעזר בגוגל.

יש 2 סיבות למה אתה לא רואה אותם בכל רכב שני ברחוב:

1. לא הועבר חוק/תקן שמחייב את האביזר הזה.

2, הישראלים יודעים הכי טוב שלהם זה לא יקרה ולכן האביזר מיותר.

:mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד מקרה, הפעם ליד לשכת התעסוקה בערד. הימורים על זהות ההורה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...