Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתוכנית בוקר היום דיברו על "אביזרים" למניעת טביעת ילדים בבריכה. כאשר לדעתי ה"אביזר" הכי טוב הוא ההורה.

הגעת עם הילד לבריכה, אל תסיר ממנו את העיניים לרגע, את הטלפון תשאיר בכיס.

צודק.

האביזר הכי טוב זו השגחה.

לפני זמן לא רב היה מקרה שתינוק טבע בבית, בדלי (כן - בדלי !) שאימו השאירה בצד, לשטיפת רצפות.

alfa 156 2.5.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקפיץ כי מתחילת 2018 נהרגו ,לחלוטין לא יאמן, 30 ילדים!!!

רק אתמול ילדה בת 5 טבעה בצימר, ילד בן 5 עף מהרכב תוך נסיעה...ההורות פושטת רגל.

ומי שחושב שהטענות שלי מלפני כמה עמודים על זהות ההורים, מוזמן לבדוק ולראות שהעובדות תומכות בהנחות.

צריך להיות רישיון להביא ילד.

בשביל ההתחלה הוא צריך לעלות 50 אלף שקל (פר ילד), בדיקות רקע (כולל ביקורי פתע בבית), ולכלול סדרה של מבחנים על נושאי הורות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

100 אחוז מסכים עם ואדים. לדעתי אשכרה צריך רשיון להורות כי יש הורים שפשוט אסור שיהיו להם ילדים בין אם בגלל טפשות או חוסר אחריות מוחלט.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
צריך להיות רישיון להביא ילד.

בשביל ההתחלה הוא צריך לעלות 50 אלף שקל (פר ילד), בדיקות רקע (כולל ביקורי פתע בבית), ולכלול סדרה של מבחנים על נושאי הורות.

ומי ייקבע מהו הורה ראוי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ועדה של 15 הורים שהילדים שלהם רופאים/מהנדסי גרעין/שופטים/חברי כנסת, כשבנוגע לאחרון אני לא כ"כ בטוח.

בקיצור, לא חשבת על זה בכלל.

כל פעם חוזרת השטות הזו של "רישיון להורות", זה אומר בעצם: אני רוצה לבחור אנשים לפי הסטנדרטים שלי, ורק להם יהיה מותר לעשות ילדים".

שזו חתיכת מגלומניה.

פורסם
אני מקפיץ כי מתחילת 2018 נהרגו ,לחלוטין לא יאמן, 30 ילדים!!!

רק אתמול ילדה בת 5 טבעה בצימר, ילד בן 5 עף מהרכב תוך נסיעה...ההורות פושטת רגל.

ומי שחושב שהטענות שלי מלפני כמה עמודים על זהות ההורים, מוזמן לבדוק ולראות שהעובדות תומכות בהנחות.

זה מה שנקרא התרגלנו לטוב.

רק לפני 150 שנה שליש מהילדים כלל לא היו מגיעים לגיל 5...

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
(גם עניים יכולים להיות שפויים),.

יכולים, אבל לגדל ילד עולה כסף. זה לא שהוא נולד, משחררים אותו לחופש, ואיכשהן גדל מזה מבוגר אחראי. ילד לא צריך לגדול בבית שיש בו מחסור תמידי, ומריבות על היום על זה שאין כסף.

אפשר לעשות יותר טוב - לחייב אותם לקנות בכסף הזה אג"ח ממשלתי, וכאשר הילד מגיע לגיל 25, לשחרר לו את הכסף עם ריבית.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יכולים, אבל לגדל ילד עולה כסף. זה לא שהוא נולד, משחררים אותו לחופש, ואיכשהן גדל מזה מבוגר אחראי. ילד לא צריך לגדול בבית שיש בו מחסור תמידי, ומריבות על היום על זה שאין כסף.

אפשר לעשות יותר טוב - לחייב אותם לקנות בכסף הזה אג"ח ממשלתי, וכאשר הילד מגיע לגיל 25, לשחרר לו את הכסף עם ריבית.

קשקשן. בלי ״תסלח לי״. פשוט קשקשן.

מה הקשר בין הורים חסרי אחריות לבין כסף או מחסור דימיוני כלשהו?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מי קובע?!

הקומראד העליון וואדים?

פורסם

הגיון בריא.

צריך בסיס כלכלי לפני שמביאים ילד לעולם.

פורסם

אתה לא הבעת דעה לגבי מתי צריך להביא ילד לעולם, אתה אמרת שצריך רישיון.

שאלתי אותך, מי קובע את הקריטריון (אחרי זה נדבר על מי אוכף, מה עושים עם עבריינים וכו') - ולא קיבלתי תשובה.

לגבי הדעות שלך על הורות, כמו שאמרתי פעם על מירב מיכאלי ודעותיה על משפחתיות, שתתחיל מלהיות מסוגלת לחיות עם בן הזוג שלה. אולי אפילו דג זהב בתור התחלה. אחרי זה להתקדם לאט לאט לעניינ ילדים ומשפחה.

• תוכן חדש...