Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אתה צודק. אבל את לא סותר את וויל, או אותי. אתה התווכחת על כך ש2+2=4. ו-וויל ניסה להסביר 2-2=0. שניכם צודקים, אבל מדברים על דברים שונים.

סיבת המוות היא הטמפ' (ושום גז אחר, לא דו תחמוצת הפחמן (פד"ח), ולא החד חמצני).

אתה צודק, שזה עלול לגרום להרבה נזקים אחרים, ולכן חשוב להוציא את הילד מהרכב. אני לא יודע אם לשבור שמשות, אבל הייתי מתחיל מלהתקשר למשטרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את ההצעה לענישה לא אני מציע אלא משהו שנבחן כרגע במערכת המשפט, כולם שם הורים לילדים.

הענישה לא נועדה להרתיע את בעל העבירה מלעשות אותה שוב, אלא למען יראו ויראו. לצורך העניין גם אני חושב שענישה כנראה לא תעזור ואנחנו קצת חסרי עונים בסיטואציה הזו. תפקידו של בית המשפט להחליט עד כמה להיות סלחן עם ההורה, בהתאם לנסיבות.

חוץ מלהציע טכנולוגיה ולהיכנס לנעליו של האב ששכח את התינוק שלו ברכב, נבחנים ברגעים אלה צעדים נוספים.

האם הפתרון הוא אך ורק בהעלאת המודעות? נקווה שכן. עד היום הרוב אמרו לי זה לא יקרה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הענישה לא נועדה להרתיע את בעל העבירה מלעשות אותה שוב, אלא למען יראו ויראו.

איזה עונש לדעתך גרוע יותר ממות הילד/ילדה והזכרון אשר לא ירפה מאותו אב למשך שארית חייו?

כלומר, אתה באמת חושב שאם נניח אותו אב ייענש זה יגרום לאנשים לא לשכוח את הילד/ה ברכב?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יתרה מזו, בואו ונניח (רק נניח) שאכן אב / אם שייכחו את ילדם ברכב וכתוצאה מכך ילדם נפטר, אכן יקבלו עונש בחוק כגון הריגה בשוגג או הזנחה וכו', והעונש הוא זמן בכלא.

חשבתם מי עוד נענש? התשובה: המשפחה. כן כן, שאר הילדים או ההורה השני, שנאלצים לחיות עם תחושת האבל הנוראה הזו, אך גם עם הורה אחד פחות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
תשמע, אתה צודק. אבל את לא סותר את וויל, או אותי. אתה התווכחת על כך ש2+2=4. ו-וויל ניסה להסביר 2-2=0. שניכם צודקים, אבל מדברים על דברים שונים.

סיבת המוות היא הטמפ' (ושום גז אחר, לא דו תחמוצת הפחמן (פד"ח), ולא החד חמצני).

אתה צודק, שזה עלול לגרום להרבה נזקים אחרים, ולכן חשוב להוציא את הילד מהרכב. אני לא יודע אם לשבור שמשות, אבל הייתי מתחיל מלהתקשר למשטרה.

זה מה שניסיתי להגיד, מוות זו רק אחת הסכנות.

בזמנו המשטרה לא התייחסה מי יודע מה, לא יודע איך זה היום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
איזה עונש לדעתך גרוע יותר ממות הילד/ילדה והזכרון אשר לא ירפה מאותו אב למשך שארית חייו?

כלומר, אתה באמת חושב שאם נניח אותו אב ייענש זה יגרום לאנשים לא לשכוח את הילד/ה ברכב?

אם אתה שואל אותי אז הענישה לא תעזור, אבל עד כמה שידוע לי ההחלטה לא פתוחה לדיון ציבורי ותיעשה בכנסת, או במקרה הפחות דמקורטי, יכניסו סעיף להרחבת המושג רשלנות בחוק הקיים.

אז איך לדעתך מערכת המשפט צריכה לטפל ברשלנות הזאת? לא לטפל זו גם החלטה, עם כל השלכותיה ומסריה לחברה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

איזה עוד עונש אפשר לתת לאדם שגרם למותו של אחד מילדיו ? מישהו חושב שעונש יעזור ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם אתה שואל אותי אז הענישה לא תעזור, אבל עד כמה שידוע לי ההחלטה לא פתוחה לדיון ציבורי ותיעשה בכנסת, או במקרה הפחות דמקורטי, יכניסו סעיף להרחבת המושג רשלנות בחוק הקיים.

אז איך לדעתך מערכת המשפט צריכה לטפל ברשלנות הזאת? לא לטפל זו גם החלטה, עם כל השלכותיה ומסריה לחברה.

כן אך ענישה היא מיותרת לחלוטין כאן. איזו מטרה זה ישיג? התעללות במשפחה?

מעבר לכך, באין פתרון אחר (לצורך העניין), ענישה אינה בבחינת עדיף משהו על פני לא כלום, לא במקרה הזה.

*כל זה נאמר כל עוד אנחנו מתייחסים לאב/אם אשר שכחו את בנם/בתם בתום לב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

והיכן הרשלנות של המדינה כ"אפוטרופוס" של כולנו?

לכפות על דברים אחרים ניתן? גם כאן ניתן!

במוות הראשון היה צריך למצוא פיתרון.

מצאו פיתרון לכל דרישות הביטוח השונות והמגוונות שיכפו גם את זה (הכוונה לכל פיתרון אמיתי ולא ווסט צהוב ודבילי כפתרון פלסטר לבעיה אחרת שהיתה).

ובאותו עניין, האם לחברות הביטוח של הרכב אין אינטרס בזה? האם האינטרס הציבורי לא מחייב למנוע מוות מטופש, קשה כ"כ? עם השלכות בלתי נתפסות על המשפחה?

כל ההורים יודעים לדאוג למוות בעריסה עם חיישנים בת*ת של התינוק ומכשירי האזנה של חברת מוטורולה שלא יביישו את המאבטחים של שר הביטחון אז מכשור פשוט לא יקנו?

שמישהו כבר ירים את הכפפה וימכור ב100 ש"ח אמצעי אבטחה .

פייל סייף כלשהוא.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא קשה "להשחיל" לפוליסת הביטוח התקנת חיישנים .

בטוח שזה יפתור המון בעיות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש איזה סרטון שרץ בפייסבוק שעשו בארה"ב ל2013

אני חושב ששווה לשתף אותו

https://www.facebook.com/photo.php?v=311453598992190

ולמי שאין פייסבוק

http://www.youtube.com/watch?v=XNDWN8KDVSM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ובאותו עניין, האם לחברות הביטוח של הרכב אין אינטרס בזה? האם האינטרס הציבורי לא מחייב למנוע מוות מטופש, קשה כ"כ? עם השלכות בלתי נתפסות על המשפחה?

ירון

מה אכפת לחברות הביטוח? זה לא שהרכב נפגע והם צריכים להוציא עוד כסף מהכיס שלהם.

האינטרס הוא של משרד הבריאות \ תחבורה.

פורסם
יכול לקרות לכל אחד רבותי, כל אחד.

אלו אנשים נורמטיביים ומי שמעז לשפוט אותם חוצפן.

טוב, נו... קצת נסחפת ידידי.

אני שופט אותו בגלל שכתוצאה מזה שהוא רשלן/ לא מרוכז/ עצלן/ מרוכז בקשקוש אחר רוצח את התינוקת שלו ואני חוצפן?

תסביר את ההגיון.

גם אם בדיוק באותה צורה הוא הורג ככה תינוק של מישהוא אחר (בא נגיד הסעות) אז גם אסור לשפוט אותו?

מי ששוכח את הילד באוטו הוא בן האלים שאסור לשפוט אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי המילה "לשפוט" לא מעבירה את מה שנסיתי להגיד, "לצלוב" מתאים יותר.

איך הגעת למסקנה שהוא "רשלן/ לא מרוכז/ עצלן/ מרוכז בקשקוש אחר", אתה מכיר את הנפשות הפועלות?

אני מסכים שמשהו בנקודת זמן ההיא היה דפוק, משהו שלא אמור לקרות לאדם.

אם זאת אני חוזר ואומר, אלו אנשים נורמטיבים, כמוני וכמוך, לכן אני לא מסכים עם הצליבה.

זה באמת מצב שלדעתי קשה לשפוט מהצד ולו בגלל שאני בטוח שהתוצאה הכי כואבת לאב.

מותר לשפוט, לתת פסק דין באופן נחרץ זה כבר משהו אחר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...