Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? תסביר לי למה?

ילד זה פלאפון שאתה יכול לפתור את העניין ב"אופס, שכחתי אותו באותו"?

כל מי ששוכח ילד באוטו הוא אידיוט! רשלן!! מטומטם !!!

אין פתרון אחר.

אי אפשר להגיד "אוי מסכן, הוא היה עסוק בשיחה חשובה אז הוא לא שם לב",.

רק אדיוט מטומטם שם שיחת טלפון בחשיבות מעל הילד שלו ורק סופר אידיוט, סופר מטומטם נזכר בזה רק אחרי 8 שעות.

אתה יודע מה העונש לדעתי לאדם כזה?

זה עונש של "מוצא של כבוד" של היפנים, שים אותו במעצר, תן לו קולט 45 ביד ותגיד לו, תעשה מה שאתה מבין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 504
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קל מאוד לשבת מול המקלדת ולכתוב כמה הילדים זה דבר חשוב לנו מכל דבר אחר.

להניח את הילד במרכז ולהוריד מעלינו את הכל זה משהו שאתה יכול לעשות רק מול המקלדת.

אבל ביום יום זה לא כך, נכנסים לשיגרה (איך אומרים בצבא, אין דבר יותר מסוכן משיגרה)

יש מספיק דברים שמתרידים אותנו ביום יום, גם דברים שקשורים לעבודה חשובים....בשביל מי אתה עובד עם לא בשביל הילדים, אם זה גן, חוגים וכל הצרכים השונים.

מספיק שהוא קיבל טלפון מהבנק (איפה הכסף), לא הטלפון (המכשיר זאת הבעיה) לרוב זה תוכן השיחה, תבדילו כבר.

בטח ובטח שמחר הראשון לחודש ויש לשלם על 2-3 גנים עבור הילדים שאנו כל כך אוהבים.

אף אחד לא שם טלפון על פני הילדים.

חייבים להבין שזה לא מוזנאים שמצד אחד ילד ומצד שני טלפון, לפחות לא כך רואים זאת כאשר עסוקים בשיחה טלפון, או כל דבר אחר שמטריד אותנו ביום יום.

לדבר בטלפון\הודעות תוך כדי נהיגה ובטח ובטח שיש לך ילדים באוטו זה מפחינתי העדפה של שיחת טלפון על פני הילדים.

בקיצר.

כל מי שאמר פה נחרצות שלא זה לא יכול לקרות, צריך להיזהר פי 10 מכל אחד אחר.

אני יודע שאני לא חסין מדברים כאלו, ולכן אישתי מתקשרת כל פעם שאני עם הילדים.

ואותו דבר גם שסבא או סבתא אוספים אותם מהגן.

בכל מקרה, לא מאחל זאת לאף אחד.

פורסם

לזכור להוציא את הילד מהרכב כשבחוץ 35 מעלות בצל זה לא "להניח את הילד במרכז ולהוריד מעלינו את הכל", זאת הורות בסיסית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתם שוכחים שילדים קטנים נרדמים לא פעם באוטו. ברגע שיש שקט מהם, עם המפגעים בכביש וטרדות יומ-יום, אין לאף אחד ביטוח מחוסר תשומת לב.

להורים לילדים בגילאים כאלה, אין מנוס מאימון המוח, משהו בסגנון פבלובי - עם היציאה מהאוטו חייבים לסרוק אותו. עד שזה לא הופך לטבע שני, תמיד עלולים לשכוח.

פורסם
קל מאוד לשבת מול המקלדת ולכתוב כמה הילדים זה דבר חשוב לנו מכל דבר אחר.

להניח את הילד במרכז ולהוריד מעלינו את הכל זה משהו שאתה יכול לעשות רק מול המקלדת.

אבל ביום יום זה לא כך, נכנסים לשיגרה (איך אומרים בצבא, אין דבר יותר מסוכן משיגרה)

יש מספיק דברים שמתרידים אותנו ביום יום, גם דברים שקשורים לעבודה חשובים....בשביל מי אתה עובד עם לא בשביל הילדים, אם זה גן, חוגים וכל הצרכים השונים.

מספיק שהוא קיבל טלפון מהבנק (איפה הכסף), לא הטלפון (המכשיר זאת הבעיה) לרוב זה תוכן השיחה, תבדילו כבר.

בטח ובטח שמחר הראשון לחודש ויש לשלם על 2-3 גנים עבור הילדים שאנו כל כך אוהבים.

אף אחד לא שם טלפון על פני הילדים.

חייבים להבין שזה לא מוזנאים שמצד אחד ילד ומצד שני טלפון, לפחות לא כך רואים זאת כאשר עסוקים בשיחה טלפון, או כל דבר אחר שמטריד אותנו ביום יום.

אתה יודע מה, סבבה, נזרום איתך, בא נגיד שאתה 100% צודק.

תסביר לי איך זה שלא הרגת (חו"ח) את כל ילדיך ואיך לא נשכחים ככה 2500 ילדים כל יום?

או שאולי זה קורה רק ליחידי סגולה, אלא שאם הם מנערים טוב טוב את הראש אז ה I הבודד שיש להם נפגש עם ה Q הבודד ויוצא ניצוץ קטן שמספיק לנאנו-וואט ומיקרו שניה?

פורסם

קרא את תגובתו של שמר, הוא הסביר יפה.

זה חמור, זה לא אמור לקרות, זה חריג אבל זה יכול לקרות לכל אדם שנמצא בשגרה מסויימת.

ולצערי כולם מוצאים את עצמם מדי פעם בשגרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה בערך כמו לתרץ למה מ"כ פרק בטעות צרור לתוך קבוצת חיילים שהוא הסביר להם משהוא על הנשק.

"זאת השיגרה...הוא עושה את זה 100 פעמים ביום...בדיוק היה לו טלפון אז הוא לא שם לב שהוא לא פרק את המחסנית..."

בקיצור, תירוצים בשקל שבאים לתרץ מחדל של אידיוט שעלה למישהוא בחיים שלו.

פורסם
זה בערך כמו לתרץ למה מ"כ פרק בטעות צרור לתוך קבוצת חיילים שהוא הסביר להם משהוא על הנשק.

"זאת השיגרה...הוא עושה את זה 100 פעמים ביום...בדיוק היה לו טלפון אז הוא לא שם לב שהוא לא פרק את המחסנית..."

בקיצור, תירוצים בשקל שבאים לתרץ מחדל של אידיוט שעלה למישהוא בחיים שלו.

על זה אף אחד לא מתווכח, מסבירים לך שהכוונה שזה יכול לקרות לכל אחד ברגע אחד בודד של חוסר תשומת לב, אף אחד לא חסין ולכן לכל אלו שאומרים לנו זה לא יקרה, צריכים להיזהר שבעתיים .

פורסם

מסכים, רק שנזפו בי שאני חוצפן שאני מעיז לשפוט מישהוא כזה בזמן שאישית לא רק שהייתי שופט, הייתי גם תולה.

דרך אגב, הוו בסוף מוסרת שהיא נורא נעלבה שלא הדגשת גם אותה. :wink:

פורסם
אתה יודע מה, סבבה, נזרום איתך, בא נגיד שאתה 100% צודק.

תסביר לי איך זה שלא הרגת (חו"ח) את כל ילדיך ואיך לא נשכחים ככה 2500 ילדים כל יום?

או שאולי זה קורה רק ליחידי סגולה, אלא שאם הם מנערים טוב טוב את הראש אז ה I הבודד שיש להם נפגש עם ה Q הבודד ויוצא ניצוץ קטן שמספיק לנאנו-וואט ומיקרו שניה?

מהיכרות אישית, האדם שלו זה קרה כל כך רחוק מהתיאור הציורי שלך....

פורסם
מסכים, רק שנזפו בי שאני חוצפן שאני מעיז לשפוט מישהוא כזה בזמן שאישית לא רק שהייתי שופט, הייתי גם תולה.

נסיתי להתחמק משימוש במשפט זה אבל (טפו טפו טפו, חמסה חמסה ושאר שקרים) לדעתי אף אחד לא באמת יבין איך זה מרגיש ולמה זה קורה עד שזה יקרה לו.

התאורים שצצים ממספר מקורות שונים ומאפיינים את האבות שזה קרה להם רק ממחישים זאת.

האב במקרה האחרון מתואר כטיפוס האחרון שזה יקרה לו.

אם יורשה לי, כמה ילדים יש לך ובני כמה?

פורסם

אין לי ילדים, זה לא הקטע שלי.

זה באמת לא קשור לעניין, אני פעם בשבוע הולך לקניות בסופר, מעולם לא שכחתי שקית/ביצה/עגבניה או כל דבר אחר באוטו שתסכים איתי שהם גם יותר קטנים מילד וגם יותר שקטים אפילו מילד ישן.

אתה יודע איך הפלא הזה קורה לי?

אני בודק אם הוצאתי הכל מהאוטו, מין הרגל מוזר כזה שאימצתי לעצמי.

אז אם אני עושה את זה למען ביצה, אבא יכול לעשות את זה למען הילד שלו.

אני אשאל אותך אחרת, מ"פ משקשק נשק אחרי מטווח, נוקר ובטעות מוחלטת דופק לחייל כדור בראש, זה גם נופל אצלך תחת "יכול לקרות לכל אחד ואין קשר לרשלנות או אחריות"?

פורסם

אני יודע שלא תסכים, אבל אולי שאר אבות הפורום יחזקו את דעתי.

דיון בנושא זה עם אדם ללא ילדים זה כמו שיחה בין סיני וערבי כאשר כל אחד מדבר בשפת האם שלו.

ילד וחווית גידלו הוא משהו שפשוט לא ניתן להעביר במילים, אבות אחרים יעידו.

אתה לא באמת מבין מה זה עד שאתה שם, לא ממקום של התנשאות אלה ממקום של חוויה מאוד יחודית.

אני מבין את הראש שלך ולאן אתה חותר, אבל מכלול הדברים שמשחקים פה כל כך שונה מ"קניות בסופר" או "כדור בראש" ורק אב יכול להבין אותם.

תחשוב על זה כמו להסביר לאדם עיוור מלידה איזה צבע יש לשמיים, יש דברים שפשוט אי אפשר לסכם במילים או להבין עד שרואים אותם.

פורסם

אם נזפו.. כנראה שהגיע לך... :-)

דרך אגב, התבצעה סולחה עם ה- "ו", מחר אני מזמין אותה ל ארוחת בוקר עם התלוש שקיבלתי מקפה ג'ו ...

אני יודע שלא תסכים, אבל אולי שאר אבות הפורום יחזקו את דעתי.

דיון בנושא זה עם אדם ללא ילדים זה כמו שיחה בין סיני וערבי כאשר כל אחד מדבר בשפת האם שלו.

ילד וחווית גידלו הוא משהו שפשוט לא ניתן להעביר במילים, אבות אחרים יעידו.

אתה לא באמת מבין מה זה עד שאתה שם, לא ממקום של התנשאות אלה ממקום של חוויה מאוד יחודית.

אני מבין את הראש שלך ולאן אתה חותר, אבל מכלול הדברים שמשחקים פה כל כך שונה מ"קניות בסופר" או "כדור בראש" ורק אב יכול להבין אותם.

תחשוב על זה כמו להסביר לאדם עיוור מלידה איזה צבע יש לשמיים, יש דברים שפשוט אי אפשר לסכם במילים או להבין עד שרואים אותם.

צודק לחלוטין.

מעבר לזה כמו שכבר רשמתי בצורה אחרת, אפשר לעבור מס' עשורים בחיים בלי שום פשלה, מספיקה הפעם האחת והמסכנה שלא נוציא את הביצה או העגבניה לאחר הקניות מכל סיבה שהיא ואז גם אנחנו ניכנס לסטטיסטיקה האומללה, מי שלא מבין שזה יכול לקרות לכל אחד ואחד, פשוט לא מפנים כמה הפכפכים החיים...

• תוכן חדש...