Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מטייל בארה"ב וקניתי רכב לא מזמן - טויוטה סיאנה 2001 מיני ואן מנוע 3000.

יש לי בעיה בהיגוי- אני צריך לסובב את ההגה הרבה בשביל לקבל תוצאה של פנייה.

סובבתי את ההגה כשהרכב עומד וזה נראה שיש 3-4 ס"מ של שטח תזוזה מת של ההגה לשני הצדדים.

בזמן נסיעה זה מרגיש שאם אני מסובב את ההגה לפנות שמאלה ואח"כ מיד אני פונה ימינה יש הרבה שטח מת עד שמתקבלת פנייה מהרכב.

הגלגלים חדשים והלחץ אוויר ע"פ מה שרשום בצד הדלת של הנהג.

את ההגה קל לסובב והוא לא מושך לשום צד.

לא שמעתי רעשים מהמשאבה, ויש נוזל היגוי במיכל.

אני לא יכול לפרסם קישורים כי אין לי מספיק הודעות (צריך 20) אבל יש פה עוד פרסום על פיג'ו עם אותה הבעיה לדעתי, ושם לא נתנו פתרון למפרסם השאלה. מפרסם המודעה- יהודה גבאי אם תריצו בחיפוש.

תודה לכל מי שיוכל לייעץ.

ניר.

פורסם

יש לרשום כותרת עפ הכללים. כלל מס' 3 בקישור הנמצא בחתימתי, בתחתית תגובתי זו.

אז תוכל להתחיל מההתחלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...