Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש בקר מובנה נפרד על כל ליבה במעבד, אבל לוחות אם ישנים או חדשים מהסדרות הנמוכות לא קוראים ממנו אלא מסתמכים על טרמומטר שמותקן מתחת לסוקט.

אין אפשרות לעשות עם זה שום דבר מלבד להחליף את הלוח, שמעתי על אנשים במצבים הללו שהחליטו למרוח סיליקון על הטרמומטר הזה, אני לא הייתי ממליץ.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חולגי, כבר 3 עמודים ועדיין לא ברור אם המחשב שלך עובד.

אחרי שכולנו העברנו לך כאן סדנאות בנושא ספקים, הרשה לי להמליץ לך על אחד הספקים היותר טובים במחיר מצויין אשר אהוב לשימוש ע"י רבים בהרכבות חדשות, תקציביות אך איכותיות:

SEASONIC S12II-520W 80+ BRONZE

עלות 325 ש"ח.

אמנם לא גנרי בעלות של 100 ש"ח, אך לא תצטרך לדאוג לגבי ספק למשך זמן רב. גם אם תחליט להקפיץ פנימה למחשב איזה כרטיס מסך לגיימינג.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הספק הזה למחשב ישן שמבוסס על מעבד מסדרת E, עד 2 דיסקים קשיחים וכ.מסך מובנה הוא OVERKILL לחלוטין.

לא רוצה ג'נרי?, סבבה, יש ספקים לא ג'נריים בהספקים צנועים יותר שיספקו את פותח השירשור.

פורסם

אוברקיל זה לא בדיוק, מבחינת הוואטג' אולי כן, אבל ההגנות בספק הזה והנצילות הגבוהה שווה, הדגשתי שהוא פשוט מומלץ ומתאים כמעט לכל מטרה.

אוברקיל זה הCORSAIR TX750 שיש לי במחשב שמריץ לוח MINI ITX עם מעבד PENTIUM DUAL CORE, ארבעה כוננים וכרטיס מסך 5750.

ל90% משוק הנייחים ללא כרטיס מסך וגם לאלה בעלי כרטיס מסך נפרד מהסטנדרט הנמוך יספיק ספק של 250-300W.

פורסם
חולגי, כבר 3 עמודים ועדיין לא ברור אם המחשב שלך עובד.

אחרי שכולנו העברנו לך כאן סדנאות בנושא ספקים, הרשה לי להמליץ לך על אחד הספקים היותר טובים במחיר מצויין אשר אהוב לשימוש ע"י רבים בהרכבות חדשות, תקציביות אך איכותיות:

SEASONIC S12II-520W 80+ BRONZE

עלות 325 ש"ח.

אמנם לא גנרי בעלות של 100 ש"ח, אך לא תצטרך לדאוג לגבי ספק למשך זמן רב. גם אם תחליט להקפיץ פנימה למחשב איזה כרטיס מסך לגיימינג.

חברה מצוינת, סדרה מדהימה, אבל ממש Overkill

לא רק זה אלא שספקי כוח נותנים נצילות משתנה כפונקציה של עומס (כמו מנוע בנזין שנותן מומנט משתנה כפונקציה של סל"ד)

אם אתה לא מעמיס את הספק אתה לא מגיע לתחום הנצילות (כמו מנוע ב-1500 סל"ד) ולמעשה צורך מהקיר יותר חשמל מאשר ספק צנוע יותר בהספק שאיתו אתה כן מגיע לתחום הנצילות המקסימלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מעדיף שיהיה לי ספק מעבר לצרכיי המידיים, כדי שלא אצטרך להחליף אם ישתנו בעתיד (כרטיס מסך לגיימינג).

ספקים גנריים פשוטים לא מכילים אפילו חיבור 6 פינים.

תתחדש ובשעה טובה על הCORSAIR

פורסם

אני האחרון שיגיד (אתה יכול לקרוא גם בתגובות האחרות שלי) לקנות ספק ג'נרי

יש אפילו כאלה שיגידו שאני במסע צלב שנמשך שנים נגד קניית ספקים ג'נריים

בכל מקרה גם Corsair 450W יכול להספיק טוב מאוד גם בשידרוגים כאלה ואחרים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסע צלב... זה לא קצת קיצוני?

לצאת למסע צבאי כדי לכבוש את ירושלים מן המוסלמים בגלל ספק גנרי?!

פורסם

זה לא מסע צלב לכיבוש ירושלים אלא למיגור הספקים הג'נריים מהמחשבים בישראל

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...